Šli smo drugam, ker doma ne dobimo ...

Začel/a Lovro, Maj 10, 2016, 09:02:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Dihtunga

Potem imaš še edino opcijo menjava celega stabilizatorja, če je rja požrla preveč materiala. Ali pa mogoče teflon/baker ? puše.

Poštar

Ni bilo pretirano rjasto, pravzaprav ne kaj dosti več kot pri recimo 10 let starem. Stabilizator je drugače brez rje, še v črni barvi in rja samo na mestu vpetja. Rjo sem na roko v grobem na hitro preletel s papirjem p150, namazal z gelom, pustil pol ure, da je kemija naredila svoje in preletel z matirno gobico p600, do čiste površine in to je to. Ni bilo veliko dela, če bi bilo bi si speskal in dal komplet prašno barva. Novega v tej obliki niti ni za dobiti oziroma zelo  težko in nesmiselno.

north

Si probal vijake zategnit tudi v normalnem položaju avta?
Citroën - Creative Technology

Poštar

V normalnem položaju, ko so gumi deli obremenjeni s težo vozila. Roke, vležajenje stabilizatorja zategujem na predpisane momente tako, ne ko je avto dvignjen.

Material 5 evrov, praskanja po glavi pa za dragega frizerja.

Dihtunga

Èe je vse zgleda v redu in še vedno poka bi jaz iskal problem drugje. Tudi v rokah in palčkah/zglobih stabilizatorja.
Èe ne drugega, lahko v sili, izključno za probo, stvar odšravfaš in se zapelješ po dvorišču. Èe še vedno poka, je problem drugje.
Preveri tudi če je subframe v kompletu prišravfan.
Drugače, če pelješ preko policajev, bi moralo minimalno ropotat, saj takrat obe strani rollbara niso obremenjene, poka, če je bolj ena ali druga stran.
tako pa so lahko tudi amortizerji s ležaji na vrhu, počen feder ipd ..

Dihtunga

Citat od: antasi;269425Zmeden preprodajalec, ki je po tel.št. iz Dolenjske.
Èe je cigan, mu oprostimo neznanje slovenščine, drugače nikakor.
Dobro bi ga bilo poklicati in povprašati, če prodaja kdo od njegovih katalizatorje za xantio..
Èe pa ni cigan, bi mu morali vzeti državljanstvo zaradi neznanja slovenskega jezika.
Že prvi stavek teško preberem  ko piše"teškim".

Še nova kraja xantalizatorjev
Hitri prstki ....

https://www.dolenjskilist.si/2020/09/22/242307/novice/kronika/FOTO_Osumljenki_zasegli_konopljo__ukradel_za_25_000___katalizatorjev/ :argue1:

Poštar

Citat od: Dihtunga;269484Èe je vse zgleda v redu in še vedno poka bi jaz iskal problem drugje. Tudi v rokah in palčkah/zglobih stabilizatorja.
Èe ne drugega, lahko v sili, izključno za probo, stvar odšravfaš in se zapelješ po dvorišču. Èe še vedno poka, je problem drugje.
Preveri tudi če je subframe v kompletu prišravfan.
Drugače, če pelješ preko policajev, bi moralo minimalno ropotat, saj takrat obe strani rollbara niso obremenjene, poka, če je bolj ena ali druga stran.
tako pa so lahko tudi amortizerji s ležaji na vrhu, počen feder ipd ..

Most je zategnjen,  fedri ok, nosilca amortizerja, ležaja vse v kompletu novo, polosovine menjane pred 3.000 km, roke nove, kolesna ležaja, vse porihtano. Nič drugega ni, škripata gumici. Sem losal objemki in se zvok pojača, zategnil se zniža. Èakam iz tujine novi original gumici stare zaloge, med čakanjem bom za foro povil s teflonom za plinske inštalacije.

Èe bi imel originalno zvočno izolacijo bi se še bolj slišalo, tako pa v izolativne  plošče oblečeno dno in dodaten sloj filca precej zaduši zvok, čeprav glasno poka.

gule

Mogoče le tole ni mesto za tovrstne debate?

Poštar

dbostjan

Citat od: Poštar;269493Imaš čisto prav, ni.

Prosim za izbris.

Mene pa zadeva zanima, ne brisati. Podobne težave se lahko pojavijo tudi pri Citroenih, želim ti, da jih uspešno rešiš.

andraž

Gule misli, da bi se tole moralo pisati v katero drugo temo, ta je namenjana bivšim lastnikom Citroenov, kjer opevajo njihove nove, nepokvarljive stvaritve drugih znamk.

gule

Andraž, samo ti pikaj. Delno imaš prav. Tema je za tiste, ki so kupili nekaj drugega, ker so ih novodobni Citro pollizdelki konfekcijske narave razočarali.

antasi

Ta tema je tukaj kot vegetarijanci med mesojedi.
V tem primeru je Gule vegetarijanec.:Hammer3:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

Citat od: gule;269504Andraž, samo ti pikaj. Delno imaš prav. Tema je za tiste, ki so kupili nekaj drugega, ker so ih novodobni Citro pollizdelki konfekcijske narave razočarali.

In kaj sem drugega napisal?

garac

Ne me jebat, a za čevape so pa vse  teme primerne?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/