Šli smo drugam, ker doma ne dobimo ...

Začel/a Lovro, Maj 10, 2016, 09:02:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: andraž;269508In kaj sem drugega napisal?

Pa preberi še enkrat, če ne veš. In, še vedno imam tri Citroena, tako, da mi nimaš kaj težit.

gule

Citat od: garac;269510Ne me jebat, a za čevape so pa vse  teme primerne?

Ko si lačen nisi svoj, ali kako že v Slo jeziku?:emoticocrazy:
Evo, da ne boš prikrajšan. Pravkar, zrezki v pivu.:emot112:

garac

Fantje se do novega leta lahko nabijate...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

In kaj bo potem? Pa ti Aleš vidiš, da je forum napadel Covid? V

antasi

Do katerega novega leta?
Mogoče 2023 ko se bomo že vsi bratsko objemali na koroškem svetovnem srečanju skupaj z mojima dvema prijateljema tukaj iz foruma in te teme.

Mensezdi da bo garač šel v penzijo in zaprl forum.
Bomo pa šli na facebook nagajat in na srbski forum objavljat kako gradimo hiše.
Garač pusti nam še malo veselja. Poleg menjave sinhronov menjalnika na dyani, mi je ta forum edino veselje.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Da se vrnemo na temo. Grozno mi je všeč Smart. Razmišljam, da spet grem drugam...

Poštar

Citat od: dbostjan;269499Mene pa zadeva zanima, ne brisati. Podobne težave se lahko pojavijo tudi pri Citroenih, želim ti, da jih uspešno rešiš.

Epilog.

Prodajalec originalnih gumic me je obvestil, da ima samo eno, tako sem naročilo preklical. S teflonom ga nisem nič sral, sem ocenil, da je brezveze, ker je očitno problem drugje in to v samem materialu dosednjih gumic, me je vseskozi motilo, da so tako prekleto trde. Dobiti šalco čez gumico do položaja, da si privil matico je bila težava.

Bolj po spletu okoliščin sem v GMT-ju Sinja Gorica dobil zadnji komplet dveh gumic od SASIC kat. št. 0945365, 5 evrov po komadu in glej hudiča, material je čisto drug od prejšnjih, gumici precej bolj mehki iz drugega materiala in v notranjem delu je na obeh koncih slab centimeter odebeljenega roba  kar prejšnje niso imele in v primerjavi s temi so prejšnje trde kot kamen.

En par od prej naj bil ravno tako od SASIC, ampak niti približno ne take barve in brez vsakih oznak, dobesedno so bile enake kot od MALO, sedaj sem prepričan, da niso od Sasica:argue1: Novi dve imata na eni strani napis Made in France, na drugi SASIC in spodaj napis marque déposée  kar prejšnji nimata.

Sem jih vgradil na suho, sama montaža bistveno lažja, po zategovanju vijakov je gumica tesno ob stabilizatorju, pri prejšnjih je recimo na obeh koncih gumico na naležnem delu mostu nekoliko zvilo od stabilizatorja.  Kar je najpomembnejše, TIŠINA, nobenega škripanja več, prav prijetna vožnja v 32-letniku.

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

sušo

Zmaga.
To pomeni da so ti fake prodajal na večih koncih. Eh škoda

gule

Ljudje kupujejo del, ki original stane 10x več in se potem sprašujejo kaj ni v redu. Vsak dan v vsaki branši.

Poštar

dvorjan, hvala.

gule, ne prehitevaj. Èe bi dobil original bi ga kupil, nisem tip človeka, ki kupuje najceneje samo da je novo, pri meni je vsak avto, ne glede na vrednost, servisiran tako kot je treba. Veš bolj kot jaz, da večino delov za tako stare modele ni več za dobiti in v danem trenutku vzameš tisto kar je na polici na voljo. Do sedaj sem od  Akron Malo kupil nekaj kosov, ki jih pod drugo blagovno znamko nisem dobil in ni bilo težav, te gumice za 1.7 evra/kos so poglavje zase in za v izogib, pri Sasicu, ki to ni me je nemec peljal lulat, 4 evre bom že požrl.

gule

Se strinjam, da se ne da dobiti delov za starejše avte Psa(original).

info@

gule