2.0 Hdi ne vžge

Začel/a Bishop, Marec 11, 2016, 07:50:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Očitno fantje ne poznate tega foruma dovolj dobro.
Ta tipček ki brani uradne serviserje je garač in kot večinski upravljalec tega foruma ima exkluzivno posmrtno pogodbo s citroen slo še v kopru da mu takoj ko pride s citroenom v bilo keri URADNI servis prevzamejo vozilo ga zastonj porihtajo. To pomeni da mu priskrbijo žensko družbo, saj odkod pa mislite da ima garac tolikoslik in objav v temi citroen in lepotice nato dobi brezplacno modelček citro potem mu eden teži kak je garač faca pa kak dobro forum vodi zato da ima forum ugled vsaj v očeh enega potem pa začnejo skupaj šinfat čez kozolc majstre zato ti ubogi srviserji ki delajo v nemogočih pogojih pod kozolcem kjer jim piha in vsak šrauf in olje ko jim dol pade in ekologija pa take.
Zato tak sovražen odnos do fušarjev in poveličevanje ur.servisov na tem forumu.
Razumljivo?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

fifk

Citat od: antasi;221112Očitno fantje ne poznate tega foruma dovolj dobro.
Ta tipček ki brani uradne serviserje je garač in kot večinski upravljalec tega foruma ima exkluzivno posmrtno pogodbo s citroen slo še v kopru da mu takoj ko pride s citroenom v bilo keri URADNI servis prevzamejo vozilo ga zastonj porihtajo. To pomeni da mu priskrbijo žensko družbo, saj odkod pa mislite da ima garac tolikoslik in objav v temi citroen in lepotice nato dobi brezplacno modelček citro potem mu eden teži kak je garač faca pa kak dobro forum vodi zato da ima forum ugled vsaj v očeh enega potem pa začnejo skupaj šinfat čez kozolc majstre zato ti ubogi srviserji ki delajo v nemogočih pogojih pod kozolcem kjer jim piha in vsak šrauf in olje ko jim dol pade in ekologija pa take.
Zato tak sovražen odnos do fušarjev in poveličevanje ur.servisov na tem forumu.
Razumljivo?

Hudo!!!:BigThumbs::emot112:

Bishop

Citat od: garac;221109moje mnenje je, da pretiravaš, navkljub polni luni

Evo, delil sem mnenje. Kriv je foter in diana s katero smo potovali na morje. S seboj sem imel lahko samo eno igračo. Tudi moj psihiater mi je takšno diagnozo postavil (po telefonu)
No ne bova o polni luni,ampak vzeto na znanje. Sori tebi in ostalim, če sem jih kakorkoli užalil.
Drugače pa, na pivo lahko kadarkoli...
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

tomaz555

Zgleda ma Jenko novega mehanika.

Odisej

Citat od: dbostjan;221110Tudi sam poznam zgoraj omenjeni servis že zelo dolgo časa (od leta 1993) in po svojih izkušnjah jih lahko samo pohvalim.

se podpišem...samo da od leta 2001

Bishop

Citat od: Odisej;221150se podpišem...samo da od leta 2001
Pustim možnost, da je pač nekdo bil prezaseden, ponedeljek je bil, pa smo vsi navalili.

Bishop

V glavnem, avto še vedno noče vžigat. Ga prime da dela po cel teden bp, pol se pa odloči in vsak dan vsaj 1x noče zalaufat.
Štarter menjan, nič ni drugače.
Stikalo pod bremzo menjano, tudi nič drugače.
Sedaj pa ostane po moje samo še ali ključavnica ali pa res kaki kontakti/kabli med stikalom in štarterjem.
A kdo lahko priporoča kakega dobrega električarja, ki bi mi tole rešil, cena ni pomembna(no glih zlatar ne rabi bit), samo da se reši problem? Tnx

Tipo73

Ma jaz sem nov na forumu in bom tako rekel...po telefonu je vsak tak katermu cajt krades...tudi jaz sem imel tak občutek ko sem Jenksa klical....ko pa sem tja prišel pa me je zelo pozitivno presenetil....tud pri vulkanizerjih je tako....zdej ti tudi najboljši vulkanizer ne bo dvignu telefona....al pa boš zelo razočaran nad pogovorom...

RobertM

@Bishop - brez zamere ampak kdaj boste menjali karoserijo ???
Menjate kos za kosom in mečete denar proč.
Čemu menjava zaganjača, če ne vergla ? Saj imamo za to testne lučke in se pomeri, če pride napetost do njega (čista osnova avtoelektrike !) ne pa kar menjat!
Fičko je res imel samo ključavnico in varovalko prej - novejše "garje" pa morajo izpolniti kar nekaj pogojev da kresne.

Glede na vse probleme okrog senzorike predlagam, da preverite še vse konektorje desno ob akumulatorju.
Pa da nebi koga spustil zraven z kakšnim WD40 - morda kontakt sprey in potem dobro spihati z zrakom.

Bishop

Citat od: RobertM;226327@Bishop - brez zamere ampak kdaj boste menjali karoserijo ???
Menjate kos za kosom in mečete denar proč.
Èemu menjava zaganjača, če ne vergla ? Saj imamo za to testne lučke in se pomeri, če pride napetost do njega (čista osnova avtoelektrike !) ne pa kar menjat!
Fičko je res imel samo ključavnico in varovalko prej - novejše "garje" pa morajo izpolniti kar nekaj pogojev da kresne.

Glede na vse probleme okrog senzorike predlagam, da preverite še vse konektorje desno ob akumulatorju.
Pa da nebi koga spustil zraven z kakšnim WD40 - morda kontakt sprey in potem dobro spihati z zrakom.
Menjali smo štarter, ker so mi vsi serviserji najprej to predlagali(v 99% naj bi bil kriv štarter), avto je bil na servisu 2 dneva in kot zanalašč je oba dneva vžigal bp. Me je klical serviser in sem potem sam predlagal da ga menjamo, da smo vsaj malo bližje napaki. Stikalo je pa pokazal tester in smo ga zato menjali. Saj tudi meni je škoda metat stran denar, ampak kot pravim, vsi, vključno z dvema električarjema so mi predlagali menjavo štarterja. V ponedeljek kličem Kogovška ali pa Zalaznika, pa vprašam, če lahko pripeljem.

Bishop

Citat od: Tipo73;226325Ma jaz sem nov na forumu in bom tako rekel...po telefonu je vsak tak katermu cajt krades...tudi jaz sem imel tak občutek ko sem Jenksa klical....ko pa sem tja prišel pa me je zelo pozitivno presenetil....tud pri vulkanizerjih je tako....zdej ti tudi najboljši vulkanizer ne bo dvignu telefona....al pa boš zelo razočaran nad pogovorom...
Tole je pa že mimo, smo pač šli drugam. Mogoče bi res mogu tja, pa se prepričat.... jbg zdaj kar je je.

zlikovski

Meni je najhuje, da se skoraj vsi serviserji na avtih učijo.
Primer, ste menjali zaganjač, pa ni bilo boljše, bi ti starega moral dat nazaj pa mogoče samo ure zaračunat, ne pa podomače povedano ti zamenjajo polovico avta, nakoncu pa ena brezvezna napaka, nas samo oskubijo.

Servis, bi moral imeti nadomestni del, če nemore stestirat in na podlagi tega opravit napako, ne pa da ti lepo prodajo nove dele in si polnijo denarnice.
Na tak način je lahko vsak serviser, da greš menjavat vsepovprek in upaš na nnajboljše da ti grata.

Bishop

Citat od: zlikovski;226333Meni je najhuje, da se skoraj vsi serviserji na avtih učijo.
Primer, ste menjali zaganjač, pa ni bilo boljše, bi ti starega moral dat nazaj pa mogoče samo ure zaračunat, ne pa podomače povedano ti zamenjajo polovico avta, nakoncu pa ena brezvezna napaka, nas samo oskubijo.

Servis, bi moral imeti nadomestni del, če nemore stestirat in na podlagi tega opravit napako, ne pa da ti lepo prodajo nove dele in si polnijo denarnice.
Se popolnoma strinjam. Sem si pa tudi sam pri sebi rekel, da glede na to, da ima avto cca 200kkm, štarter tud ne bohve kaj, pa zna crknit v bližnji prihodnost. Kot sem že prej napisal, sem se sam strinjal, da ga menjajo.

Bishop

A slučajno kdo ima diagram za C4GP, od volana do štarterja?

Bishop

Bolje pozno kot nikoli.
Dolžen sem poročilo, kaj je bilo narobe.
Baksuz kot baksuz, crknil je robot menjalnika. Sem imel avto na servisu, no več servisih(Dovjak, Novak, Jenko),pa na mojo žalost ni noben odkril kaj bi lahko bilo narobe. Ravno takrat je avto delal bp in ni bilo nobene napake. Smo vprašali še Trobca, pa tudi še ni imel take napake. Avto enostavno ni hotel vžigat.(razen na servisu-itak)
Skratka, dočakal sem tudi gearbox foulty, hvala k. da spet na dvorišču pred hišo. Avto sem strogal do mehanika, kjer se je potem robot menjal. Hkrati se je naredil še redni servis.
Avto od takrat dalje(cca10kkm) dela bp.:BigThumbs: