2.0 Hdi ne vžge

Začel/a Bishop, Marec 11, 2016, 07:50:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bishop

Malo pozno, pa vseeno.
Tole napako smo rešili. Moj mehanik je bil 100%, da je bil problem v turbini. Tam okrog lopatic v sami turbini, se naberejo saje in lopatice se ne odpirajo kot bi se morale. Smo sneli turbino, vse spucali, sestavili nazaj in do sedaj(cca 4000km) se lučka še ni prižgala.
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

Bishop

Aja, pa še to:
sedaj mi pa vsake toliko noče zaverglat...
Se pravi, dam v N, bremza, obrnem ključ in nič. Tudi zaverglat noče(čist tko, kot da nebi bremza stisnil, al pa prestavil v N).  Po parih poskusih pa zalaufa bp. Tudi sedaj mi zalaufa vedno v prvo. Kluča sem oba probal in je isto.

xpuser

Veloce

Tudi meni liči na to. Obnova cca 100€, pa bo kot nov. Mogoče pa je samo kak konektor.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Odisej

Jest bi prej stavil na kak konektor, povezavo, ker če bi bil zaganjač bi al vsaj kaj ropotalo ali pa potem ne bi več vžgal....nekaj od ključavnice do zaganjača je pomoje narobe (kabli, konektorji)...

Ker se mi je podobno zgodilo na golfu 6 in je bil problem v kontaktu na ključavnici.

dexterboy

Prebral vse poste v tej temi in edino lahko rečem, da ga, @Bishop, sedaj imej do konca. Toliko časa, energije in šoldov, pa pol prodajat... nima smisla.
Pa srečno vožnjo!

P.S.; ali res nihče ni pomislil, da bi odprl delavnico, ki bi bila v stilu Pimp My Car, ampak, kjer NE bi dodajal opremo, ampak bi jo VEN jemal. In bi bilo manj okvar. Sej pol stvari človek sploh ne rabi... na koncu pa nimaš kje šalco kufeta kam odložit :(
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

xpuser

Citat od: Odisej;221042Jest bi prej stavil na kak konektor, povezavo, ker če bi bil zaganjač bi al vsaj kaj ropotalo ali pa potem ne bi več vžgal....nekaj od ključavnice do zaganjača je pomoje narobe (kabli, konektorji)...

ni rečeno, še vedno stavim na zaganjač

boli me k...c za golfa

Odisej

Citat od: xpuser;221052boli me k...c za golfa

samo izkušnjo sem povedal..

Bishop

Citat od: dexterboy;221043Prebral vse poste v tej temi in edino lahko rečem, da ga, @Bishop, sedaj imej do konca. Toliko časa, energije in šoldov, pa pol prodajat... nima smisla.
Pa srečno vožnjo!

Hvala :)

Ja sej zdej ga res nimam namena prodajat, ker sedaj razen tega vžiganja dela bp. Sedaj mi že cca 3 dni dela bp, vžge vedno iz prve. Sem klical na citroen servis Dovjak Boštjana, pa je tud prvo reku da bi znal bit štarter, ampak tud kakega slabega kontakta/stikala pod bremzo, ni izključil.
Sem pa klical tudi Jenkota v Praprotno Polico, pa tud tolk niso imel cajta, da bi mi vsak koga, ki kaj ve, dal na telefon. V glavnem, tud če ga imam skoraj pred nosom, ga ne peljem tja. Sem dobil občutek, kot da se otresajo "starih" avtov.

garac

seveda večina servisov odpravi napako po telefonu, navadno imajo zaposlenih več svetovalcev, podobno kot e-uprava, da rešujejo napake preko telefonov in e-mailov

če vam avto ne upali, pritisnite 1
če vam puščajo blazine, pritisnite 2
.
.
.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Bishop

Citat od: garac;221098seveda večina servisov odpravi napako po telefonu, navadno imajo zaposlenih več svetovalcev, podobno kot e-uprava, da rešujejo napake preko telefonov in e-mailov

če vam avto ne upali, pritisnite 1
če vam puščajo blazine, pritisnite 2
.
.
.
Ne pametuj brez veze.
Odnos po telefonu je na psu in pika. V današnjih časih se morajo oni prilagajat strankam in ne obratno. Sem točno vedel, da se bo nekdo najdu, ki jih bo zagovarjal na polno.
Že v ozadju sem slišal, da se je en gospod kregal in tulil, da nimam kaj tja hodit, ker nimajo cajta...

Skratka, hvala lepa.

garac

ja pa jade, lih tulijo tam zadaj, omenjeni servis dobro poznam, res je da nihče ni prav zgovoren

Na vsakem servisu imajo radi padalce in pametovalce, to je sigurno. Tudi pri Merlaku poznam sprejemnika in se veseli ljudi, ki prinesejo s seboj dokumentacijo z raznih forumov

Za dober odnos po telefonu pokliči 090 4444 čaka te pohotna Miša, mogoče ti bo pa svetovala zakaj koreta ne upali
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Bishop

Citat od: garac;221101ja pa jade, lih tulijo tam zadaj, omenjeni servis dobro poznam, res je da nihče ni prav zgovoren

Na vsakem servisu imajo radi padalce in pametovalce, to je sigurno. Tudi pri Merlaku poznam sprejemnika in se veseli ljudi, ki prinesejo s seboj dokumentacijo z raznih forumov

Za dober odnos po telefonu pokliči 090 4444 čaka te pohotna Miša, mogoče ti bo pa svetovala zakaj koreta ne upali
Si pa na nivoju 13 letnika....
Èe verjameš ali ne, res je bilo tako slišat v ozadju...
Sicer je pa to furum, na katerem si delimo mnenja.

garac

moje mnenje je, da pretiravaš, navkljub polni luni

Evo, delil sem mnenje. Kriv je foter in diana s katero smo potovali na morje. S seboj sem imel lahko samo eno igračo. Tudi moj psihiater mi je takšno diagnozo postavil (po telefonu)
[SIGPIC][/SIGPIC]  

dbostjan

Tudi sam poznam zgoraj omenjeni servis že zelo dolgo časa (od leta 1993) in po svojih izkušnjah jih lahko samo pohvalim.