nakup C4 Picasso

Začel/a sileyland, Februar 28, 2016, 05:16:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sileyland

Pozdravljeni!

zaradi potrebe(3 otroci) kupujem C4 Picasso ali C4 GP
najprej me bega predvsem poreklo vozil
glede napisanega smo se odločili za ročni menjalnik in pa exlusive opremo
sedaj pa v akcijo in za proračun katerega imamo spodaj pošiljam finaliste

prosil bi za pomoč predvsem na kaj naj pazim pri nakupu vozila, sam nisem mehanik in sem imel z prejšnjim vozilom Espace-om kup težav(menjava motorja,...)
vsi avti so iz uvoza ampak to niti ni toliko bistveno, ponujanjo pa 12 mesečno garancijo GSV(ptuj)???
v mislih imam, da bi avto peljal pred nakupom na servis oz. pregled kontrolnih točk na pooblaščen servis?
a v CARFAX poročilo imaš dejansko podatke iz citroenovih servisov v kolikor so bili na pooblaščenih servisih?

ker vem, da poznate te avtomobile vas prosim za nasvet:emot63:

hvala in lep pozdrav!

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10661225&show=1&avto=Citroen%20C4%20Grand%20Picasso%201.6%20HDi%20BUSINES...

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10665229&show=1&avto=Citroen%20C4%20Grand%20Picasso%201.6%20HDi%20Exclusi...

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10657545&show=1&avto=Citroen%20C4%20Grand%20Picasso%202.0%20HDi%20Exclusi...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=10527556&show=1

hahehihoh

Prvo in tretjo avtohiso odsvetujem, skoraj 100% zbiti km

sileyland

no lepo
sicer na tem koncu je kr nekaj ponudnikov citroenov posebej AC Bežigrajska
mogoče kakšne izkušnje sem jih obiskal sam niso nekak razpoloženi za kupca
se pa verjetno na pooblaščenem servisu, da preverit kilometre ali???
grem jutri naokrog pa da vidimo
je treba bit na kaj posebej pozoren

alan30

Prvo ti tudi jaz odsvetujem sem imel slabe izkušnje z njimi.Avto s svetlo notranjostjo tudi črtaj saj pri treh malih nadebudnežih ne bo ostalo čisto niti en dan. Za tri otroke in dopust definitivno grande, se pravi četrti odpade, ostane samo še drugi.Jaz bi se zagrel za dugega.
Èe nimaš znanja prepusti pregled vozila strokovnjakom, pridobi čim več dokumentov o samem vozilu, če je bil v tujini poslovni najem naj ti pridobijo izpisek vseh servisov, ki so bili opravljeni na vozilu, naj ti dajo račun o nakupu vozila z njihove strani, tam boš lahko videl koliko je imel avto km , ko je bil odjavljen s prometa v tujini.Èe ti brez težav pokažejo vso to dokumentacijo in če ni nič sumljivega potem sledi pregled pri mehaniku.Še vedno pa ni neke garancije ,da te avto ne bo kaj hecal, zato toplo priporočam da vzameš garancijo , ki jo ponujajo.

Toliko z moje strani.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

sileyland

hvala za nasvet
grem zjutraj v akcijo pa da vidimo
jih bom pa prosil za vin številko mogoče pa že predhodno dobim kakšni informacijo iz CARFAX-a
kakšna pa je razlika v letniku 2012 in 2013 - kakšne bistvene spremembe
samo vprašanje časa je še kdaj se vam pridružim
ne pričakujem avta brez težav,če pa lahko preprečim kakšen slab dan pa toliko bolje

hahehihoh

AC Bezigrajska = KMV
Priporocam obvoz.

Mimogrede, noben od C4 na linku ni oprema Exclusive. Vsi so Business. Samo prvi je toliko posten, da pove realno opremo vozila.

sileyland

haha
zanimivo
grem gledat kar je ostalo pa da vidimo

hahehihoh

Predlagam ti, da ime avtohise vpises v google.

Kar jaz poznam avtohise, lahko zaupanja vredne prestejem na prste ene roke.

Bodi previden. Bi ti priporocal kaksno avtohiso, ampak nimajo na zalogi C4 GP

sileyland

saj lahko je tudi c4 Picasso  ni nujno samo GP
se mi pa sploh ne mudi, tako da če veš za kje prosim za info
res si pa ne želim doživeti kot pri Renault, da me pusti kje ker uni me je v Šibeniku z dvema malima otrokoma

tako da vsaka info dobrodošla

tomaz555

Glede na cene avtov (C4GP) v tujini (mobile), ti je hitro jasno, kje je zaslužek. Avte pripeljejo iz tujine, pa so še vedno cenejši, kot identični v tujini. Ali je avto zbit ali prevrten. No razen pri mojem tastu, ko je bil pred leti prevrten, zbit in ukraden.

Rabljenega avta se, razen z blazno srečo čez noč ne da kupiti. Se pa najde kakšen redek pošten avto, ki je ponavadi malenkost dražji, ali ima slabšo opremo.

Èe kupuješ avto iz tujine je čisto lahko dober. Motorji zdržijo brez težav 300 kkm in več. Moraš pa biti pripravjen na gambling. Brez tega ne gre in če ga 100x pelješ na servis, si samo zmanjšal riziko, ne pa odpravil.

Sam sem dalj časa iskal podoben avto in obupal. Kupil sem novega, ko potegneš črto, ni velike razlike.

sileyland

najraje bi vzel testnega v kolikor bi mi finance dopuščale, sicer sem že tudi gldal za 14k kar bi še nekak šlo, je pa res da ti avti iz tujine so vsi malo sumljivi oz. vsaj jzt jim ne zaupam, ko sem začel iskat insem na avto.net dal c4 sem dobil če se ne motim preko 250 rezultatov z SLO poreklom pa komaj 40?'

tako da je hitro jasno v čem je težava
kako so kaj ta novi C4 picasso

sileyland

si bo zgleda še treba vzeti čas za nakup
ponudbe ogromno, sam ko daš skozi sito ti bore malo ostane
bomo spremljali kaj bo v kratkem na razpolago pa videli
izkušnje z novi/stari Picasso?
ker čist osnoven model se mi pa zdi malce bogi z opremo

hahehihoh  hvala za nasvet

casper

Kaj ima v exclusive opremi ki je tako nujno potrebno?

Zakaj nočeš avtomatika/robota, ki je po mojem najboljši del opreme (vsaj mojega)? Samo, po pravici povedano, jaz pojma nimam katero opremo imam, ampak sem cist zadovoljen z njo ;)