C5 II break 2.0 HDi exclusive, l. 2006

Začel/a DejanO, Januar 30, 2016, 10:40:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deuche

Citat od: DejanO;215336V facebooku vtipkaj Benjamin Schneider pa ga vprašaj. Še sliko ti pošljem iz lanskega Retromobila, letos pa smo bili skupaj na večerji v Parizu na Andrejev 138. rojstni dan 5.2.  Pa Vinotoč je bil z nami.

Ne dvomim, da si faca, ker poznaš enega švabota. Dvomim v to, da ni tvoj post, da tudi on tako dela samo tvoj izhod v sili, ko nimaš pojma o čem govoriš in ne veš kako bi svoje stališče argumentiral. Lahko pa, da je on še tretja mona. Saj ti pravim, da ga bom ob priliki vprašal.

DejanO

Citat od: xpuser;215275Želje strank so da je poceni pa dobro pa za zmeraj.

Slabe strani so da potrese pri speljevanju in da trpijo ležaji. Najbolj pri tistih ki se vozijo 2 km na šiht.

recimo služben enak je dvomasni šel šele pri 200.000 km+

Vemo, da če bi vgradil dvomasnega ne bi dolgo trajalo moje veselje, jaz pa nimam financ, da bi vsakih 40.000 km  menjaval dvomasne vztrajnike. Na toliko km so šli že prvi (MSRouge), nato je hitro že ta začel zajebavati, zato je avto tudi prodal. Nisem jaz zahteval tega enomasnega, to mi je svetoval Tony ob diagnozi kaj je z avtom narobe. Koliko je razlike v ceni ne vem, če bi mi vgradil dvomasnega bi pač tistega plačal. V tej novi C5 mi sploh pri speljevanju ne trese.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Danes prvo ročno pranje, sesanje in prebrisanje plastike. Avto lepo izgleda, bo pa še boljše po prvi polituri in globinskem čiščenju. To sledi čez mesec dni.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

DejanO

Romzi

Enak kot moj, samo nekoliko lepši. Pa jaz nisem tako pedanten okrog čiščenja...
Pa podpis popravi. :take_picture:

Xandrej

Zakaj mu ne das gor teh lepih suzuka feln? Srecno voznjo!!!

MSrougeZX

Mnogo boljše. Upam, da boš zadnje zavesice dol potrgal.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

DejanO

Ima letne Suzuka, te gredo jutri h kupcu v LJ. Pozimi sem nekako na jeklene navajen in radkape.

PS:Èe bi imel 300€ viška, bi jih obdržal.

CEPETKO

Kdaj grema na reli da vidima ce gre 230 ? Ja pa za tester bi ti jaz računal več kot polovico manj pa še poti nebi imel v MB.
Citroen - kreative tehnoloži.

DejanO

Citat od: CEPETKO;215446Kdaj grema na reli da vidima ce gre 230 ? Ja pa za tester bi ti jaz računal več kot polovico manj pa še poti nebi imel v MB.

Ni bilo poti, če pa sn vsaki dan v MB. Vpisat je trebalo šasijo radiu, mogoče te možnosti ti nimaš. Imam pa plan si naročiti tester preko aliexpresa, je nekdo dal link. Cena 45 eur.

DejanO

Citat od: MSrougeZX;215442Mnogo boljše. Upam, da boš zadnje zavesice dol potrgal.

Zaenkrat ne, ko pa zadnja šipa ostane tako dolgo čista. Pa malo maðarsko zgleda.

DejanO

Citat od: deuche;215342Ne dvomim, da si faca, ker poznaš enega švabota. Dvomim v to, da ni tvoj post, da tudi on tako dela samo tvoj izhod v sili, ko nimaš pojma o čem govoriš in ne veš kako bi svoje stališče argumentiral. Lahko pa, da je on še tretja mona. Saj ti pravim, da ga bom ob priliki vprašal.

Nekaj o dvomasnih vztrajnikih: Dvomasni vztrajnik, zabloda avtoindustrije!

http://www.zurnal24.si/dvomasni-vztrajnik-sklopka-menjava-funkcija-start-stop-mehanik-leta-cena-janez-kranjcic-zabloda-avtoindustrija-clanek-260913

DejanO

Primer uničenega dvomasnega vztrajnika, ki je precej manj vzdržljiv od starejšega tipa enomasnih.

xpuser

Oprosti, zabloda je imeti dizeljna in v destih letih naredit 180.000 km.