avto wikra

Začel/a MOJAMUCA, Januar 18, 2016, 09:17:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MOJAMUCA

Pozdravljeni sem  nov na forumu in se opravičujem ker tu sprašujem v rubriki za c5 namreč sem kupil c5 letnik 2013 pripeljan iz francije,
zanima pa me ali pozna kdo avto wikra iz škofje vasi pri celju in če ma kakšno izkušnjo.

havala za odgovor
Pa ga imam c5 MKIII

xpuser

Èe si že kupil lahko ti napišeš kakšne so tvoje izkušnje.

MOJAMUCA

ja moje so takšne da kaj se tiče strokovnosti za moje pojme je kar v redu glede na to da sem avto pregledal brez da bi karkoli prej vprašal trgovca ugotovil sem da ima pobarvana sprednja sovoznikova vrata nato je sledil takoj pogled ali imajo šipe enake kode oz so istega letnika in sem ugotovil da so letnik izdelave prav tako kot avto, z avtom problemov nimam se lepo pelje sledil je tudi pregled pri mehaniku in je rekel da je v redu edino kaj nisma mogle pregledat koliko ima realno prevoženih. ima pa jih 125000.samo zato me zanima ali me je pelal hcat (pa brez zamere) glede kilometrov.
Pa ga imam c5 MKIII

antasi

Citat od: MOJAMUCA;213877Pozdravljeni sem  nov na forumu in se opravičujem ker tu sprašujem v rubriki za c5 namreč sem kupil c5 letnik 2013 pripeljan iz francije,
zanima pa me ali pozna kdo avto wikra iz škofje vasi pri celju in če ma kakšno izkušnjo.

havala za odgovor

Jaz se vozim tam mim vsak dan in imam dobre izkušnje z njimi.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

MOJAMUCA

ma saj mislim glede nato da sem dobil 1 letno garancijo mislim da je vse ok ampak saj veš vedno je nek predsodek pred avtodilerji.
Pa ga imam c5 MKIII

xpuser

Vse skup napisano kot da gre prodaja švoh...
Pravjo da je 90% prevrtenih ostalo pa zbito. Vrtijo pa že tam prejšnji lastniki( operativni leasing ali pa preden gre v prodajo.)

garac

@antasi , saj se razumeva a ne, imaš dobe izkušnje, ker se voziš mimo, se ne ustavljaš pri njih
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

xpuser

garač jaz sem tako razumel.

antasi

Citat od: garac;213891@antasi , saj se razumeva a ne, imaš dobe izkušnje, ker se voziš mimo, se ne ustavljaš pri njih

Ja res je.
Vedno gledam njihove lepe aute, pa ne upam it bliže.
Ko bom velik...
Je pa res, da so na na trgu že zeelo dolgo.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

MOJAMUCA

Bom videl. Bom šel preverit na servis pa bom videl kako bo
Pa ga imam c5 MKIII

xpuser

JA in kaj boš sedaj dosegel?
 To bi ga peljal pred nakupom.

Xandrej

Vsi avti pri nas imajo iste kilometre pa to nemoreš vrjet. In ja zdaj si lahko ti avto v rit vtakneš... Oni zamenja firmo krivi one iz belgije, šečuana ali kjerkoli da so ga oni nalagali in to je to... Seveda pa je bil poceni povsej vrjetnosti.

Tiki

Kar je, je... Jaz bi ga dal pregedat, naredil velik servis pa vozil.
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

deuche

Citat od: Xandrej;214028Vsi avti pri nas imajo iste kilometre pa to nemoreš vrjet.

O, to pa ni res. So +/- 3000km. :Hammer3:

xpuser

Vse samo da so kupci srečni.