avto wikra

Začel/a MOJAMUCA, Januar 18, 2016, 09:17:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MOJAMUCA

velik servis bom naredil v kratkem zaradi sebe se to je tak normalno samo sem tak vprašal če ima kdo kakšne izkušnje nič drugega
Pa ga imam c5 MKIII

MOJAMUCA

pa za 3 leta star avto ne more bit ne vem koliko nažganih kilometrov vsaj mislim  ker če bi mel veliko bi motor tudi malo drugače predel ko prede sicer jih ima po števcu 125000
Pa ga imam c5 MKIII

xpuser

Izjava leta
Èe se pri nas dela komot 100.00 km letno, jih v tujini tudi ali pa še več.
In ne boš opazil če ji ima 100 ali pa 200.000 km

ModelJT

Citat od: MOJAMUCA;214071pa za 3 leta star avto ne more bit ne vem koliko nažganih kilometrov vsaj mislim  ker če bi mel veliko bi motor tudi malo drugače predel ko prede sicer jih ima po števcu 125000

Dve leti stara švabska tehnologija s 375000 km. Pa še polno je takih izgledajo pa kot novi.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=220279475&sortOption.sortBy=specifics.mileage&isSearchRequest=true&scopeId=C&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&sortOption.sortOrder=DESCENDING&minFirstRegistrationDate=2014-01-01&minMileage=150000&pageNumber=1
[SIGPIC][/SIGPIC]

hahehihoh

Jaz sem kupil C4 leto in pol staro iz FR s 135.000 km.  V razmislek...

jumper1

Citat od: hahehihoh;214089Jaz sem kupil C4 leto in pol staro iz FR s 135.000 km.  V razmislek...

To je res ampak pri nas bi pa bil star 7-8 let za toliko kilometrov,avto bi bil pa trikrat bolj zdelan ko pa tvoj,velika razlika je da se ti vsedeš v avto in se pelješ po avtocesti 300km čez nekaj ur pa nazaj,avto veliko manj trpi kot pa jajcanje po mestu in stokrat na dan vžiganje.Tudi to bi bilo za v razmislek...Slovenski avto

xpuser

Èe se že gremo estreme, en teden 10.000 km- več šoferjev v pogonu 24/7.
Brez znakov obrabe.
Zdaj ali je to dober nakup ali ne pa se naj vsak sam odloči.

ModelJT

Za noben avto ne moreš vedeti, kako so ga vozili. Lahko samo predvidevaš. Èe ravno zelo dobro poznaš lastnika tudi še nekako veš kako je on delal z avtom. Sem pa tudi sam v prepričanju, da če je bil avto vožen po avtocesti tistih 130 na tempomatu skoraj vse kilometre je lahko motor še vedno kot nov, seveda ob rednem in pravilnem servisiranju. Dosti takih avtov potem tudi pride k nam iz tujine z zbitimi kilometri. Seveda je pa tudi dosti "biserov".
[SIGPIC][/SIGPIC]

xpuser

Èe je enak avto z enakimi kilometri dražji v de kot pri nas veš da neakj ni vredu.

hahehihoh

Ah ne sekiraj se ce je avto ok, moj v Citroen sistemu tudi nima zabelezenega nobenega servisa. So bili delani pri drugem servisu (avto je bil od lizing hise).
Drugic pa prej preveri stvari.

MOJAMUCA

Pa ga imam c5 MKIII

pixxel

pri wikri sem kupil opla pred mnogimi leti
sicer zbiti kilometri ampak drugac nobenih tezav
tud avto ohranjen iz nemcije
pac diler kot drugi,ampak glede nato da ze dolga leta prodaja mislim da je neka sigurnost

MOJAMUCA

Ma jaz tudi mislim da glede na to da so dolgo ne morejo kuj nategovat ljudi pa hvala za odgovore
Pa ga imam c5 MKIII

hahehihoh

To je pri slovenski zakonodaji zal slaba tolazba.

MOJAMUCA

tako včeraj zvečer sem se dogovoril z mehanikom da pripeljem v ponedeljek avto da se bo naredil velik servis, mali in menjava olja v menjalniku ker je avtomatik pa bom dal vse skupaj 850€ pa me samo zanima ali je realna cena. Avto pa je c5 tourer 1,6 e-hdi 115km letnik 2013.
Pa ga imam c5 MKIII