avto wikra

Začel/a MOJAMUCA, Januar 18, 2016, 09:17:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MOJAMUCA

Pa ga imam c5 MKIII

xpuser

Èe da račun in garancijo me nebi ganilo, če bo pa dal najcenejše dele in vsega kar se menja ne zamenjal bo pa drago.

MOJAMUCA

sej to je malo čudno ker mi je reko da pride velik servis 400 pa mi je malo malo
drugače pa še eno vprašanje kateri mehanik je za c5 najboljši ker še vedno lahko odpovem servis. hvala
Pa ga imam c5 MKIII

MOJAMUCA

pa ni važno od kot je
Pa ga imam c5 MKIII

hahehihoh

Avto Jerovsek ali Merlak, cena bo priblizno enaka.

MOJAMUCA

se pravi ni to tak drago kot sem mislil hvala bom poklical še Jerovška in ga povprašal kako in kaj. Hvala
Pa ga imam c5 MKIII

hahehihoh

Ce ni pooblascenec je kar drago. Sicer pa lahko peljes komu ki mu zaupas in ni pooblascen servis. Placal bos vsaj 30% manj.

garac

res je, osebno pri pooblaščencu plačam malo, če pa peljem pod kozolec, plača on meni. Res je nima ustreznega znanja za zahtevnejša popravila, a za olje menjat je pač vsak dober.
Ponavadi kar sosedovemu mulcu naročim, da spusti olje, ker se lahko splazi pod avto, brez, da ga dvignem, parkiran na travnik, pa je, da se ni treba še z odpadnim oljem jeb*t
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

MOJAMUCA

na c5 bom naredil podroben pregled vozila saj hočem bit zraven ko se bo pregledal in kaj bo za zamenjat se bo zamenjalo se pravi ni tu samo olje in filtri ampak tudi druge stvari. v glavnem generalka se bo morala naredit. in seveda ko se bodo menjavali deli moram bit zraven
Pa ga imam c5 MKIII

MOJAMUCA

tako da bo še mogoče dražje kot mi je rekel 850€ nekje ali pa ceneje odvisno kaj bo treba za naredit
Pa ga imam c5 MKIII

zlikovski

Zahtevaj, da ti stare zamenjane dela dajo v prtljažnik, boš imel vsaj nekaj garancije da so ti menjali.

fifk

Jaz mislim, da pri teh kilometrih ni potrebno kaj velik menjat. En dober servis, pa kakšne zavorne ploščice pozamenjat, pa je to to.

hahehihoh

Jaz tudi preventivno ne bi delal velikega servisa. Vsak pa se naj odloci po svoje seveda. Velik servis je predpisan na 180.000 km in takrat ga bom jaz tudi naredil (naslednji servis).

ModelJT

Ma če je avto iz uvoza in ni znane zgodovine, menjaš jermene, pa vsa olja pa maš mir in potem po predpisanih intervalih to naprej servisiraš.
[SIGPIC][/SIGPIC]

breznikar.peter

Kolko piše za jermene? 180.000 ali 10 let? Ob prebiranju te teme, mi je ravno dalo mislit. Avto sem kupil nov, zdaj je 6 let str, 110.000km...Nekje imam zadaj v glavi v spominu, da se včasih na vozilih z zobatim jermeni delal velik servis na cirka 100.000 ali 5 let? Ali se mi samo zdi ?