C5 III - test, članki, zapisi

Začel/a garac, Februar 06, 2007, 03:29:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

carot

grega1982

hvala za popestritev večera še zdaj mi tečejo solze sem se tolk nasmeju da sem kr z stola padu

thx  za tole pošteno drkarijo
:AngelPray::AngelPray:vožnja c5 vozila , zabava je fina

MSrougeZX

Citat od: carot;104685V novem C5 v predal v vratih sigurno ne gre, lahko jo daš na sovoznikov sedež, če ni tam ravno sodelavca. Pa nima veze, problem je, ker so pač današnji avti zaradi designa, ki ga furajo oblikovalci, izgubili del nekoč vsakdanje uporabnosti. Pa ne mislit, da sem pristaš nemcev, Citroene furam že zelooo dolgo, takrat so bili še GS-i.

Kak ne gre v predal v vratih?...sem se ravno vračal z morja in 0,5L prav lepo not paše.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Zeko124

Citat od: grega1982;104704hvala za popestritev večera še zdaj mi tečejo solze sem se tolk nasmeju da sem kr z stola padu

thx  za tole pošteno drkarijo

:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

altair123

Ampak jaz po vsem skupaj še nisem čisto dojel, a je tisti novinar, ki je napisal, da nima kam kave odložit debil, ker ima avto veliko možnosti odlaganja le te, ali dejansko nima prostora kamor bi jo dal? Zdi se mi skoraj neverjetno da tega nima.

superca13

Kave res nimaš kam dat. Tisti "cup holder" je zaprt noter v predalu, pod naslonom za roke...
Malo smešno ampak tam pač je...kaj si moremo zdaj ;)

dvorjan

Jah, nic, naslednjic ko se ustavite na Trojanah, lepo nabasite vsa odlagalna mesta z dobrotami in to fotodokumentirajte. Potem pa posljete vse skupaj na urednistvo doticnega medija s pripisom, da njihovi sodelavci nimajo pojma ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

superca13

Pismo, cela drama okol tega, kam kafe postavit...
Malo še pa nam ne bo pasalo, da senvičev, pic, kremšnit, govejih žup in ocvrtih pišekov ne moremo zmontirat na armaturko :)
Zadnjič sem ugotovil, da ima cepetka še en al celo dva predala na armaturki, na levi strani volana. Prvič videl po 3 letih, prvič odprl, noter so že pajki imeli hausparty...
Kur...gleda predale in cup holdere...

GSclub

sem ravno mislil predlagat camelbak, pa me je @rocky prehitel. če plastenko vode zapreš, jo lahko daš kamorkoli. je pa že GSA imel v predalu pred sovoznikom dve enostavni držali za pijačo - odpreš predal in vstaviš. bom poslikal, če se bom spomnil oz. se mi bo dalo. (jih pa v dobrih šestih letih vožnje z GSA še nisem uporabljal, mogoče enkrat, da sem jih preizkusil).
@dvorjan, namesto plenice je lahko, vsaj za moške voznike, uporabna tudi "račka", enkrat kupiš, nato samo prazniš in pereš, strošek na daljši rok je gotovo nižji (plenice za odrasle so drage, sploh kvalitetne).

altair123

@superca13
Po moje ni nobene drame okoli držal za kavo. Samo debatiramo. Da pohvalim grand picassoja na to temo - ima na sredinski konzoli dva krasna držala. Edina stvar, ki bi jo pogrešal je neko pametno odlagalno mesto za očala - samo za očala, tako kot je imel evasion na stropu nad voznikovimi vrati... Kako pa je z odlagalnim mestom za očala v c5?

Duka

Res ste smešni s tem nabijanjem, tako nasprotniki kot zagovorniki.

Res je problem odlagalni prostor, kakorkoli že. Lahko bi imel kakšno izvlekljivo stojalo na sredinski konzoli v normalni višini, da ne iščeš po avtu, kam in kako si odložil, če želite plastenko, ali pa kaj drugega.

Očala (odlagalni prostor, da ne bo pomote) ... ja to pa je tud ena velika hiba, jaz imam sončna očala kar ob menjalni ročici. Za korekcijska pa uporabljam predal nad radijem.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Osvežena citroëna C5 in C8
Od zdaj naprej se tudi C5 in C8 ponašata z novim (prenovljenim) znakom znamke Citroën in s tem lahko rečemo, da se zunanja prenova potniške linije citroënov počasi zaključuje.

Poleg novih oziroma prenovljenih dvojnih puščic so osvežitev prinesla tudi nova platišča, nekaj več opcij pri sedežnih prevlekah, nov navigacijski sistem pri citroënu C5 ter paket opreme black pack pri C8 (zunanja vzvratna ogledala, stebrički, bočne okrasne letve na vratih, zaščitna letev odbijača spredaj in zadaj ter žarometi so v črni barvi).

Vir: http://www.siol.net/avtomoto/novice/2012/07/citroen_c5_in_c8.aspx
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

En Carlsson na cesti oz. ob cesti.
[SIGPIC][/SIGPIC]