Zimske pnevmatike

Začel/a mir4ko, Oktober 14, 2015, 09:26:34 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bishop

Citat od: igorduska;222344Ve kdo kje najdem podatek o tlaku v pnevmatikah, ker v celi knjigi z navodili tega podatka nisem našel, pa tudi tiste nalepke na avtu ni nikjer. Gre pa za 245/45-18
Èe ti bo kaj pomagalo:
KLIK
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

sulicar

Citat od: sulicar;222342225/55/17

Sem danes klical in je cena 100€ za eno gumo....

xpuser

nova alpin 5 je cca 150€ komad, tako da še vedno ugodno

Čojko

Citat od: sulicar;222366Sem danes klical in je cena 100€ za eno gumo....

Se mi je zdelo...

Jaz sem s 5 let starimi Michelin XZX Collection zadovoljen na GS-u, če ti to kaj pomaga.

sulicar

Kako so pa kaj dunlop wintersport 3d?Imam ponudbo za 4komade po 6mm profila dot 2014 za 180€ z monta¿o.
Kakšne so pa kaj Atlas gume?Pravijo da so se dobro obnesle na testih,te pa bi dobil za 62€ nove.Vseeno se bolj nagibam k dunlopkam....
Aja dimenzija je 225/55/17.Dunlopke so runflat,kaj bi to naj pomenilo,razen da se lahko pelješ s prazno gumo?Vpliva kaj to na senzorje za nadzor tlaka pri montaži?

Xandrej

Čojko

Tisti, ki bo kdaj na Vranskem skozi AMZS poligon šel ne bo nikoli več rabljenih gum kupil. Pa tudi ne onih ta poceni.

mirchi

Bil na vranskem trikrat.enkrat s 3 leta starini dunlopkami,enkrat s savinimi zimskimi starini kot biblija in enkrat z leto dni staro fuldo. Po moji oceni gume na vranskem primejo veliko bolne kot na cesti,tak da na vransko z cim olj starimi gumami. Me je pa presenetlo,da sava v normalnem prometu,sploh na mokri cesti ni drzala nic in je bla nevarna,na vranskem pa dokaj solidno. Epoksi in asfalt je razlika v oprijemu in primerjava ni glih najbolj optimalna. Je pa stimulacija na poligonu cudovita.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

dvorjan

Jaz bi vzel te Dunlop. V bistvu so rabljene gume res loterija, ampak pac pogledas gume pa se cloveka, ce prve niso kje nenormalno obrabljene ali poskodovane, prodajalec pa saj priblizno postenjak, je to to. Onih 4-5 premium znamk imam se vedno raje rabljene kot "no-name" nove ...

Podobno kot - imas raje 3 leta starega BMWja ali novo Tatro?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

sulicar

Sem jih danes gledal in jih bom po vsej verjetnosti montiral.Gume so na oko ok,robi niso nič pobrani,profila je cca 6mm.Lani sem pravtako kupil rabljene michelin pa mi je vse robe dol pobralo....res pa da se vozim po ovinkastih cestah zimo in poletje.Naredil pa sem z njimi okrog 35000km.

andraž

Saj je 35000 zelo good dosežek.

Zeko124

Èe bi kdo potreboval se poslavljam od Dunlop zimskega kompleta, 245/45/R18.

Bom v prihodnjih dneh objavil tudi oglas v zato namenjeni temi.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

Ono kar šolarji vozijo s svojimi avti ni nič. Vozil na Vranskem njihove avte z dobrimi in sorazmerno novimi gumami. BMW 200 al koliko že je imel malenkost starejše in nekoliko manj zveneče gume in bil nenormalno bolj plesajoč od ostalih. Na delu ki se spušča, se izmikaš in zaviraš pa me niso pustili s tako hitrostjo kot ostale, saj sem na koncu, kjer so že vsi obstali jaz še vozil in komaj speljal ovinek.:funny34d: Epoksi pa je simulacija za sneg oz. led.

sulicar

Evo danes zmontiral dunlopke ,vse ok samo so mi malo glasne,sploh med 50-80km/h.

BT-C5

Ima kdo na C5 2.0 140KM gor dimenzijo 215/60/16?
V AUT.je namreč vpisana v homologaciji v SLO pa za ta motor ni,je samo za 1.6HDI!
Zimske bi izbral Dunlop winter sport 5 ampak jih v dim.225/60/16 ni.

lp.