Uvoz XM-a

Začel/a XMAR, Julij 17, 2015, 09:10:19 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

XMAR

Aja?Zanimivo.
A potem bi za XM-a dobil certifikat?

andraž

Težko. Ker ni nič unikatno posebnega in moral bi biti vrhunsko ohranjen. Moje mnenje. Najlažje če pokličeš in se pozanimaš.

XMAR

Citat od: andraž;206020Težko. Ker ni nič unikatno posebnega in moral bi biti vrhunsko ohranjen. Moje mnenje. Najlažje če pokličeš in se pozanimaš.
Pomoje mi res ne preostane drugega

Citroenovc

Ne, res ti ne preostane drugega.

ker tukaj samo ugibaš in predvidevaš in ugibaš in predvidevaš in ugibaš in predvidevaš .....
.....
....
...
..
.

... in ugibaš in predvidevaš.

In v tem času, ko ugibaš in predvidevaš, bi že vedel marsikaj več, če bi že kontaktiral koga, ki so ti ga predhodniki že svetovali.
OK

LP
Primož

XMAR

Citat od: Citroenovc;206027Ne, res ti ne preostane drugega.

ker tukaj samo ugibaš in predvidevaš in ugibaš in predvidevaš in ugibaš in predvidevaš .....
.....
....
...
..
.

... in ugibaš in predvidevaš.

In v tem času, ko ugibaš in predvidevaš, bi že vedel marsikaj več, če bi že kontaktiral koga, ki so ti ga predhodniki že svetovali.
Že marsikaj izvedel :emot112:

superca13

Citat od: XMAR;205825Živjo!
A mogoče kdo ve, kako in kje bi to lahko uredil?
Ogledanega imam namreč XM-a prve serije, ki je pri nas, vendar ima švicarske (CH)papirje.

Hvala!

Kateri model sploh je? Barva?
Praviš da imaš ogledanega: In kako je bilo na ogledu? Je avto tehnično brezhiben? Si opravil testno vožnjo?

XMAR

Lahko bi bil tudi ta.
Ga poznaš?

rsm23

Jaz ti priporočam da kupiš tega, ki ga prodaja forumaš. Ne boš imel nobenih problemov z uvozom in pridobivanjem certifikata.

mirchi

Citat od: rsm23;206033Jaz ti priporočam da kupiš tega, ki ga prodaja forumaš. Ne boš imel nobenih problemov z uvozom in pridobivanjem certifikata.

Ni avtomatik,pa ni iz Svice...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

XMAR

Citat od: rsm23;206033Jaz ti priporočam da kupiš tega, ki ga prodaja forumaš. Ne boš imel nobenih problemov z uvozom in pridobivanjem certifikata.
Iščemo dalje....

superca13

A se samo meni zdi , da....??

rsm23

Eto, v Švici maš na voljo 8 primerkov potencialno uvozljivih avtomatikov. Barve rdeča, zelena, bela, siva, modra. Motorji 2.0 Turbo CT, 2.1TD in 3.0 V6 24V (novi, 140kw). Vsi avtomatiki. Limuzine ali karavani. Cene med 2.400€ in 9.500€.
Info pri meni, posredniška provizija 20%

XMAR

Citat od: superca13;206038A se samo meni zdi , da....??
???

Citat od: rsm23;206039Eto, v Švici maš na voljo 8 primerkov potencialno uvozljivih avtomatikov. Barve rdeča, zelena, bela, siva, modra. Motorji 2.0 Turbo CT, 2.1TD in 3.0 V6 24V (novi, 140kw). Vsi avtomatiki. Limuzine ali karavani. Cene med 2.400€ in 9.500€.
Info pri meni, posredniška provizija 20%
Jih direktno pripeljaš ali kako?

krtija

Pred leti, ko sem še sam imel XM-a sem spremljal tudi prleški forum, kjer se je pojavil en pacient (mislim, da se je imenoval Felipe), ki je na las podobno pisal in prav tako non-stop citiral in odgovarjal... Bilo je jako tečno. XMAR? Lahko, da se motim. V tem pimeru se opravičujem. Moram pa napisat, da ne kompliciraj zaboga. Èe hočeš XM ga boš kupil pa tu predstavil, tole vrtenje v krogu je pa malo mimo. Ja, vem vroče je...