C4 1.6Vti Exclusive (Gox)

Začel/a Gox, Maj 21, 2015, 11:52:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

132.726km servis narejen ...

Zavorne ploščice spredaj nove, filter notranjega zraka, filter olja, novo zavorno olje, novo olje Total 9000 ineo ecs 5W30.

Opravljena tudi protikorozijska kontrola. (za garancijo proti prerjavenju, drugi pregled 6 let po predaji vozila)

Podmazani tečaji vrat, ključavnice, testirane zavore, avto pregledan, preverjen tlak v pnevmatikah ... Zadovoljen s storitvijo AHJenko :BigThumbs:

Za motorjem rahlo pušča olje, nekje zgoraj, ni prav videt ... zadevo bomo rešili v aprilu.

Avto je super :)

andraž

Zakaj šele aprila in ne takoj?

Gox

Tako je mehanik povedal. Ni kritično, lahko počaka.

V tem mrazu ni dobro prat motorja.

sharkgrey

A to pri kakšnem tesnilu spušča al kaj drugega?

Moj gre jutri tudi na servis, 80k km ☺

Gox

Verjetno pod napenjalcem verige ... treba odpret un del pa pogledat.

Gox

Danes sem porabljal še ta star dopust :)

Odpeljal domače, pa C4-ko na izlet po gorenjski ... umirjeno, lepo, mirno .. 110km/h po AC (tempomat), 3000obr/minuto ... Dež, sonce, ledeni dež, sonce ... vse po malo ...

431km ... lepo se pelje :emot112:

Gox

Pa sem jo rešil ... v 20 letih, odkar sem z avtom na cesti, moj prvi srnjak.

Hitrost med 50-60km/h, brez zaviranja ...

Po vikendu začnem rihtat zadevo ... sporočim, koliko bo končni račun ko bomo potegnili črto ...

Na hitro kar vidim, luč, blatnik, odbijač, hauba, en parkirni senzor, pa lijak posode za pranje stekel.

Dobro da imam airbage še noter, tam kjer morejo bit :)

fifk

Uf, tole pa ni luštno. Dobro porihtaj pa upam, da maš kasko..

zlikovski

Uh lepo ti ga je olupo!
Vsaj bograč bo ;)

MSrougeZX

Ne rabiš kasko...dovolj je "živali"...sem lani 2x imel srečanje...1x pes, 1x lisica...na srečo z Twingojem. Dobro porihtaj, pa upam, da poznaš kakega dobrega ličarja. Točnio pred letom dni smo mi barvali nov prednji odbijač sedaj se pa je začel na robovih luščit...in to kao na uradnem srevisu.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

hahehihoh

Huh, kar huda je, ja... Skoda, ker nimas kaska. No saj enaka scena je pri meni. Pred par meseci sem na avtocesti udaril v odbojno ograjo, naslednji vikend gre avto na popravilo... Zgleda nekako takole.

antasi

zdaj, če prav razumem, ne rabiš kaska.
bo msrouge povedal kaj več,
oziroma gox pozanimaj se preden delaš.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

jumper1

Èe je kombinacija divjad potem krijejo brez odbitne franšize,pri kasku pa je ponavadi 1% odbitne.

MSrougeZX

Citat od: jumper1;243108Èe je kombinacija divjad potem krijejo brez odbitne franšize,pri kasku pa je ponavadi 1% odbitne.

Točno tako. Jaz ponavadi dam na kak star avto poleg obveznega divjad(živali) in vetrobransko šipo...ker to dvoje je pri nas najbolj na udaru...kamenček in pok...pa stane  menjava dosti tudi za stare gare...divajad pa tudi...lani na twingoju letnik 2001 500eur škode...odbijač, luč, spodnja zaščita motorja...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

grgos

Pri meni je bilo lani stroška okol 3000 eu sicer sem mel zavarovano ..nič komplicirali na Triglavu ....menjali komplet za nove dele sprednja hauba , komplet odbijač oz spojler , blatnik in luč zrihtali pri Jenkotu v cca 5 dneh in nimam pripomb ...k sreči so bile samo zunanje poškodbe ...doplačila ali kake odbitne ni bilo ..podpisal in odpeljal ..nimam kasko ..