Prvic Citroen

Začel/a fifk, Maj 17, 2015, 09:29:10 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Na teh mašinah delajte servise na 15 jurjev pa bojo delale še pa še...

Xandrej

Citat od: Lovro;225108So pa te šobe zelo občutljive. Kak petrolov vitrex jih rad zamaši.

Jaz mislim, da bolj kot ne vodni kamen... Èe bi z destilirano mešali bi to delalo še pa još... So zelo zelo fine.... Ali pa skot met noter zimski vitrex ma malo alkiča zraven pa mogoče pomaga...

Tipo73

Sem nekje zasledil da zna bit tudi pumpa fuč...ker je nek batek notri ki se premika in usmerja curek zadaj/spredaj in naj bi tudi tam znal biti feler....bom sprobal vse variante...trenutno me moti samo ta MUTE na radio...

Tipo73

Kako staknete tele šprice...a se samo na silo dol vzame a je kakšen navoj gor???

Andrej c5 III

Ne imaš gor plastično sivo objemko da spraviš stvar narazen drugače komplet pa samo potegneš dol!

zlikovski

@Tipo73 točno tak, ima ta batek še dve tesnili, ki z leti ''nabrekneta'' in zablokira, tesnilo obrežeš in sestaviš nazaj in zadeva deluje naprej, vsaj pri meni je bilo tako.

fifk

Po skoraj dveh mesecih od počitniške nesreče je avto na popravilu. Najdlje se je čakalo na potrditev z zavarovalnice. Tačas pa z nadomestnim vozilom na izlet...

Tipo73

Prvih 1000 km je za nami, moram reč da sem z avtom, vožnjo in porabo izredno zadovoljen,...upam da mi služi tako naprej...kot sem že prej omenil sem od 1,6 hdi pričakoval veliko bolj leno vožnjo, pa sem se fejst zmotil, avto gre preko mojih pričakovanj,...oziroma za moj način vožnje je 112 konjičev dovolj..poraba pa,....:emot66:

fifk

Evo, ravno na dopustu obrnil 170.000km. V mrzlih dneh je popustilo vodilo desnega sovoznikovega stekla in pa pod -10 je avto težko vžigal. To bom v kratkem dal popraviti, ostalo pa b.p. Z avtom sem še vedno zelo zadovoljen.

Vozimo dalje...

pixxel

:emot112:
Citat od: Tipo73;225743Prvih 1000 km je za nami, moram reč da sem z avtom, vožnjo in porabo izredno zadovoljen,...upam da mi služi tako naprej...kot sem že prej omenil sem od 1,6 hdi pričakoval veliko bolj leno vožnjo, pa sem se fejst zmotil, avto gre preko mojih pričakovanj,...oziroma za moj način vožnje je 112 konjičev dovolj..poraba pa,....:emot66:

blah

Tudi jaz imam po novem C5 Tendance 2011, 2.0hdi. Po 1000 prevoženih km in -10 stopinjah je šla tipka pri sovoznikovem predalu. Na original servisu so mi naračunali 170€ :) Kakšna alternativa?

Prosurfer

Kakšna tipka pri predalu (kje, čemu je namenjena)?

blah

miki5c

To je pokrov sovoznikovega predala, alternativa je rabljen npr. link ali pa googlaj; kataloška številka za črnega je 16069568ZD za sivega pa 16069569ZW.

blah

Aaaaa kul. Hvala. Bom poklical jutri. Sicer sem že gledal za karamboliranimi na avto.net.