C4 Picasso Intensive PureTech 130 S&S BVM6

Začel/a lalan, April 09, 2015, 07:33:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

pozabi na senzorje pa bo cenje, pa poglej kaj je homologirano, kakšno colo dol, pločevina in pokrov pa bo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

lalan

Citat od: garac;207068pozabi na senzorje pa bo cenje, pa poglej kaj je homologirano, kakšno colo dol, pločevina in pokrov pa bo

A se jih da izklopit senzorje?:emot112:
Homoligacija: 205/55R1790T7.00J17(e=50)? Katera najmanjša platišča in gume torej za zimo?
2 Picassoja imamo

Citroenovc

če ti je to edina dimenzija v homologaciji - točno ta, ki si jo navedel. 205/55/R17
OK

LP
Primož

pastir

Jaz imam na svojem 16 col. nisem maral večja kolesa.
Senzorjev pa ne rabiš, ker tlak računalnik meri indirektno, preko ABS senzorjev.

lalan

Citat od: pastir;207082Jaz imam na svojem 16 col. nisem maral večja kolesa.
Senzorjev pa ne rabiš, ker tlak računalnik meri indirektno, preko ABS senzorjev.
O hvala. A to imaš jeklena platišča. Torej ni treba na uradni citro servis. Samo zamenjaš, narediš inicalizacijo, pa je?

Ps.: sem zasledil, da si kupil Speed Camera Database. Ali samo kaže ali tudi piska, ko je kakšna kamera?

Hvala.
2 Picassoja imamo

pastir

Za zimske gume sem kupil jeklena platišča in vijake. Vijaki od litih imajo konus in ravni del, za jeklena pa samo konus.
Inicializacije jaz nisem naredil, pa me ni nič opozarjalo. Kolesa samo zamenjaš pa je.
Za radarje me opozori kakih 500 metrov prej, potem pa še na samem mestu kjer stoji. Zmanjša se glasnost radia in zapiska.

lalan

Sem nabavil tisto 8€ varijanto in deluje bp. Na kartografiji pa sem opazil, da so ene regije 2015-1, nekatere (žal ravno naša) pa 2015-0.
2 Picassoja imamo

lalan

Sem pa en bug našel. (sem jih od PSA pričakoval več)  Ko nastavim navigacijo na obeh screenih, mi ob spreminjanju jakosti zvoka ma zgornjem izpiše "no map update found"
2 Picassoja imamo

lalan

Kako pa v avtopralnico s to auto ročno zavoro?
2 Picassoja imamo

Gox

Greš s prižganim avtom :)

Ali pa jo ročno sprostiš z gumbom ...

C4-ko ugasneš daš kontakt, stisneš pedal bremze in gumb ročne, pa jo odklopi.

alan30

Najbolje je s prižganim vozilom, ker na traku v pralnici ugašat in zavoro stiskat ni najbolj priporočljivo.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

lalan

Citat od: Gox;207964Greš s prižganim avtom :)

Ali pa jo ročno sprostiš z gumbom ...

C4-ko ugasneš daš kontakt, stisneš pedal bremze in gumb ročne, pa jo odklopi.
Ko avto ugasnem, se zavore ne da sprostit.
2 Picassoja imamo

alan30

Da se jo sprostiti točno tako kot ti je Gox napisal zgoraj.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

rsm23

Pri tem pametnem ključu se mi zdi, da je malenkost drugačen postopek, ker ne moreš "dat kontakta".
Poglej v navodila.
Druga opcija je da takrat ko to potrebuješ, izključiš opcijo samodejnega zategovanja ročne zavore. Zadevo narediš preko zaslona. Vehicle setting->Driving assistance->Automatic parking brake

pastir

Tudi pri pametnem ključu se da dati kontakt. Pritisneš na gumb za zagon, ne da bi pri tem pritisnil na pedal sklopke.