C4 Picasso Intensive PureTech 130 S&S BVM6

Začel/a lalan, April 09, 2015, 07:33:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

lalan

Citat od: pastir;207992Tudi pri pametnem ključu se da dati kontakt. Pritisneš na gumb za zagon, ne da bi pri tem pritisnil na pedal sklopke.

In po tem se da sprostit sklopko in tako ostane ali kako?
2 Picassoja imamo

pastir

Za trenutno sprostitev elektro ročne zavore pri ugasnjenem avtomobilu:
Brez da bi kaj pritiskal na pedala, pritisneš na gumb za start motorja. Sedaj imaš kontakt. Pritisneš z nogo na pedal za zavoro in obenem par sekund tiščiš gumb za elektro ročno. Lučka na ročni ti ugasne in sedaj imaš izklopljeno. Lahko s ponovnim pritiskom na gumb za start izklopiš kontakt in ročna ti vseeno ostane izklopljena.

pastir

Citat od: lalan;208010In po tem se da sprostit sklopko in tako ostane ali kako?
Èe pritisneš pedal sklopke pri vklopljenem kontaktu, se ne zgodi nič. Èe bi želel vžgati motor pri kontaktu, moraš samo pritisniti še enkrat na start gumb, pri tem pa tiščati z nogo na pedalu za sklopko.

1cimer

Evo, še en lastnik C4Picasso 1.2 Intensive.
Kupil sem testnega z 5k prevoženimi z 3d lučmi in vzratno kamero.
Iskal sem kartografijo in imam 5let 2x na leto free. Dokupil sem samo speedcamse in že veselo piska na mestih.Drugače ful zadovoljen,poraba me preseneča. Na odprti cesti pod 6, po mestu pa 7,3. Start stop se mi zdi malo prehiter
:BigThumbs:CITROEN:BigThumbs: Voziti kaj drugega je greh

peter skala

ekola 13 let stara xara se je poslovila,Ma mi je kar mal hudo za njo,Nobenih problemov ,tankaj in vozi
Da bo bolečina manjša ,pa je pri hiši nov C4 picasso,1,1 puretech 130 KS.Luštna igračka ,madona se motorček vrti ko navit.
Zaenkrat še ni časa iuživat v vožnji,k je pa tok stvari za opazvat pa nastavljat.
Prav žena ,,ma k je lep,,
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

Enyo

Citat od: 1cimer;226077Evo, še en lastnik C4Picasso 1.2 Intensive.
Kupil sem testnega z 5k prevoženimi z 3d lučmi in vzratno kamero.
Iskal sem kartografijo in imam 5let 2x na leto free. Dokupil sem samo speedcamse in že veselo piska na mestih.Drugače ful zadovoljen,poraba me preseneča. Na odprti cesti pod 6, po mestu pa 7,3. Start stop se mi zdi malo prehiter

In kako se obnese ta 1.2 THP? Kako je kadar si polno naložen... npr. za na morje?

peter skala

Mene je zelo pozitivno presenetil ta motorček.poleti polno naložen na tempomatu v vse klance v 6 brzini brez problema 140 km/h.
Poraba pa ,no ja za tiste ki tako šparate kar ohoho ,men pa kar spodobnih 7,8 l.
Se da tudi boljše,a zakaj če pa tko dobr leti in pospešuje:BigThumbs:
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

lalan

Torej moj ima zadnje senzorje. Kakšen strošek bi bila montaža original kamere zadaj in senzorji spredaj pa da bi bilo kot original vse na ekranu?
2 Picassoja imamo

lalan

Kaj je tako zakompliciranega, da se ne da dokupit original sistema za vzvratno kamero. Torej, da imaš prikazano na zgornjem zaslonu? Letnik 2015...
2 Picassoja imamo