C4 Picasso Intensive PureTech 130 S&S BVM6

Začel/a lalan, April 09, 2015, 07:33:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

lalan

Glede na 13-15 tisoč, ki jih delam letno, sem že nekaj časa odločen, da bo moj avto bencinar. Doma imamo 13 in 5 let staro Xaro Picasso 2.0Hdi in 1.6 bencinarja in sta obe mašini izuzemvši porabo 10l/100km pri bencinarju za moj način vožnje v redu tako za 10km vožnje na šiht tako za tista 2 izleta letno po osrednji EU.
Glede na to, da sta ti dve mašini do sedaj zadostovali mojim potrebam, verjamem, da bo ta nova v redu. Je officcial replace za dosedajšnjo 1.6 Vti 120km, tako da kaj drugega itak ne bi prišlo v poštev. Ob mojem naročilu C4 Picasso pa žal tega novega motorja še ni bilo in ga nisem mogel sprobati.
2 Picassoja imamo

altair123

Citat od: dvorjan;201829240 tisoc obratov v turbini, juhuhu.=)

Ta je pa mal huda.

dvorjan

@altair: To je max po specifikaciji. Ce je cipan, gre mogoce se kaj vec ... Pa naj se kdo rece, da je polz primerno ime za turbino. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

lalan

Citat od: lalan;201868Avtomerkur jih ima in greste lahko probat.

Ups, nima jih. Lahko ga samo naročiš (dobavni rok 2 meseca). Imajo pa C4 s takšno mašino.
2 Picassoja imamo

lalan

V katalogu sem zvrtal, da se da montirat sprednje senzorje. Ali je to uporabno. Ali piska drug zvok kot tisti od vzvratne kamere?
2 Picassoja imamo

lalan

Ali ima kdo morda opremo prost dostop in zagon avta brez ključa? Ne gre mi skup, da je ključ kar v žepu😲.
Kako pa zakleneš avto🐑?
2 Picassoja imamo

Gox

lalan

Èe pa pravijo, da imaš ključ kar v žepu?
2 Picassoja imamo

wragec

Mislim da ma to

KEYLESS-GO je elektronski sistem za avtorizacijo vožnje. Za vstop v vozilo ali njegov zagon vozniku ni treba držati ključa v roki. Dovolj je, da ima pri sebi transponder KEYLESS-GO. Za zagon mora samo pritisniti tipko za zagon/zaustavitev. Ko se približaš avtu se avtomatsko odklene

lalan

2 Picassoja imamo

pastir

Ključ imaš lahko vseskozi v žepu.
Zakleneš avto tako, da s prstom pokriješ zunanji del kljuke vrat, ki je označen z dvema črticama, odkleneš pa ko z roko primeš kljuko. je senzor še na notranji strani.

lalan

No evo. Citroen je pa Citroen. Bom brez vzratne kamere (itak me samo šminka matra), ker je baje v model s tem nivojem opreme ne vgrajujejo več, če prav je ob nakupu še bila notri.
2 Picassoja imamo

garac

pa dobiš kak ojro nazaj? tista kamera se mi nekako ni dopadla(najbrž ker je nisem vajen), saj imaš vzratna ogledala in senzorje
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

lalan

Ja. Dobim par krat po 100 ojrov nazaj, tako da ni panike...
2 Picassoja imamo

garac

ta sistem brez ključa je tudi smeh, sploh če bi želel preveriti, če je avto zakljenjen
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/