nakup

Začel/a primoz75, Marec 14, 2015, 06:34:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

C4P

ja,....za 15.000eur nov avto....kaj si mel slabe izkušnje z Berlingoti?

primoz75

Citat od: C4P;201313ja,....za 15.000eur nov avto....kaj si mel slabe izkušnje z Berlingoti?

ne preveč dobre, ja...

pa tako bom rekel...če si navajen na komot (ugodno vožnjo) je vprašanje če ti bo Berlingo ugajal. Tudi raven opreme ni takšna kot v ostalih vozilih. Dokler smo imeli doma voziček za furat je bil še ok. Èeprav se to da tudi v drugih avtih peljati :) Aja, 3x so mi v Kopru sredi belega den vlomili v avto - ne moreš verjeti kako je Berlingo na to ranljiv.

Nekje sem prebral, da je Berlingo gajbica na kolesih za tiste, ki jim je zmanjkalo 5000€ za pravi enoprostorec :) Pred leti se s tem ne bi strinjal, danes pa sem skoraj takšnega mnenja.

jurchy

Nov Berlingo dizel, vsa oprema, 14.350?
Katera oprema? Exclusive z Modutopom in kovinsko barvo?
Mogoče neto cena, z DDv-jem nikakor ne.
Imam frišne izkušnje.
Pride pa konec poletja v salone prenovljen, ki bo imel zaslon na dotik ter e-hdi motor (euro 6 ), pa dražji bo 650€ od sedanjega. Drugih zunanjih modifikacij zaenkrat ne bo.
LP

ModelJT

Kako da nebo na zunaj nič drugačen? Odbijač sprednji bo drugačen, pa luči, pa še kake malenkosti.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

zakaj bi ne bila prava cena? mislim, da za ta denar dobiš exl  brez modubox al kaj je že? samo pravega dierja moraš poiskat
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

primoz75

seveda je cena prava. Sploh sedaj ko je nov model (oz. tretji restyling) že 'zunaj' se da s ceno še kaj bolj pogovarjati.

sicer pa 'touch screen' in Berlingo mi glih ne grew preveč scupaj :D

lalan

Hoj. Rabim že ta teden. Zanima me, v katerem salonu bi lahko videl rdečaga in temnomodrega.
Hvala...:emot167:
2 Picassoja imamo

primoz75

Citat od: lalan;201380Hoj. Rabim že ta teden. Zanima me, v katerem salonu bi lahko videl rdečaga in temnomodrega.
Hvala...:emot167:

to pa najbolje, da sam malo primeš telefon v roke in naokoli pokličeš.

lalan

2 Picassoja imamo

garac

poglej na avto net, pod nova vozila, če ga ima kdo gor
[SIGPIC][/SIGPIC]  

lalan

Thx. Nekaj rdečih je. Modrega pa ni... Med tema dvema izbiram pa morda bela...
2 Picassoja imamo

jurchy

Ta je bosa.
Nov Berlingo dizel Exclusiv z "vso" opremo ne more bit 13.450€.
Imam naročenega ter vem koliko pride.
Da ne bo pomote, moti me samo tisti -z vso opremo.

primoz75

Citat od: jurchy;201398Ta je bosa.
Nov Berlingo dizel Exclusiv z "vso" opremo ne more bit 13.450€.
Imam naročenega ter vem koliko pride.
Da ne bo pomote, moti me samo tisti -z vso opremo.

Vsake par postov je cena tega Berlingota nižja...

15.000....

14.350...

13.450....

:Hammer3:

C4P

Tako, mi je reku kolega. Bilo je konec meseca marca, ko izpolnitve plana, pa jima sta manjkala še 2 avta. Vzel je tudi na citro financiranje. Èe mi laže, potem lažem js vam. Ampak ne verjamam, da bi mi lagal. Tako, da če je res ta cifra se bom sigurno odoločil za kakega Bingota. Mojega Picassoja pa dol noter, dokler je še kaj vreden,

garac

13 res ne, 14 pa najbrž gre skozi. nazadnje, ko sem se zanimal je bil 14.700 in drobiž, seveda s popustom in citroen financiranjem
[SIGPIC][/SIGPIC]