Xsara - leglo težav :)

Začel/a Raèka, Februar 16, 2015, 01:07:10 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Raèka

Zdravo vsem. :)

dvorjan: Tista karavančica je ta Xsara ja. :D Kje pa smo se srečali? :)

zlomjo: Dotični radio je bil 60€, ter 6€ dodatne garancije. Do sedaj nobenih pripomb. Mogoče je le potenciometer za glasnost malo prelen. Bluetooth lepo dela, na drugi strani me lepo slišijo. :) Je lepo nastavljiv, kar želiš se da nastavit, predvaja tudi videe (med čakanjem v koloni se presenetljivo pomirjajoče obnese. :)

Èojko: klima ne deluje in vse zadnje upe usmerjam v tistih 16°. Danes sem šla iskat nov kondenzator (96€), tako da v četrtek bo Xsarčica spet pihala hladen zrak. :D

In še za konec: Ker je že vse popravljeno in res ni melo več kaj crknit... pa crkne dioda za svetlobo pri temperaturi. RESNO!?

zlomjo

Pa misliš, da bi me z BT dobro slišali tudi v spačku, ki je glasnejši?

Raèka

Citat od: zlomjo;223497Pa misliš, da bi me z BT dobro slišali tudi v spačku, ki je glasnejši?

Iskreno povedano ne vem, mogoče če bi bolj naglas govoril? :) Èe se boš kaj okoli muzal se lahko utaviš, imam en BT radio še doma in lahko stestiraš. :)

CEPETKO

Počasi vec ne bos kaj imela za šraufat ko diodo menjaš pa kondenzator ti bo pošteno dolgčas.Boš morala avto zamenjat.:emot68:
Citroen - kreative tehnoloži.

zlomjo

Muzam se jaz vsepovsod. Kam naj se pridem muzat tokrat?

Raèka

Citat od: CEPETKO;223500Počasi vec ne bos kaj imela za šraufat ko diodo menjaš pa kondenzator ti bo pošteno dolgčas.Boš morala avto zamenjat.:emot68:

Pšššššt, ona sliši vse to. :D
Pa ni samo to dvoje. Je še volanski drog in tretja zavorna. :D

Raèka

Citat od: zlomjo;223501Muzam se jaz vsepovsod. Kam naj se pridem muzat tokrat?

Muzni se okoli Kranjske Gore. :)

dvorjan

Citat od: Račka;223494dvorjan: Tista karavančica je ta Xsara ja. :D Kje pa smo se srečali? :)

Pa mislim, da nekje okoli Gozda Martuljka. Ne vem tocno, v nedeljo sem prehitel ene par deset avtov do avtoceste ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Raèka

Citat od: dvorjan;223508Pa mislim, da nekje okoli Gozda Martuljka. Ne vem tocno, v nedeljo sem prehitel ene par deset avtov do avtoceste ...

Okoli baze. :)
Drugič kar poblendaj. :P

Raèka

Prišle od mehanika. Kondenzator nov. Zanimivo je pa vklapljane ventilatorjev. Sredi počasne vožnje oba na full?

Zamenjana zavorna luč... Še zmerej ne sveti.

Jutri ponovno na menjavo volanskega droga.

In navrh vsega zvečer poliješ kakav po avtu. Slab dan. :(

andraž

Raèka

Citat od: andraž;223645Mazohizem?

Hahaha, ne, ne. :)

Ampak potrpljene za oblutek ko dobiš skoraj popoln avto iz servisa. :D

Raèka

Xsara gre... pelje se... nič ne škripa. NEKI NI NAROBE! :)

Ker je bil katalizator že preveč zabasan in avto dejansko ni šel nikamor več, smo se ga danes losali. :D In avto že dobiva nazaj svoje pospeške, kot sem jih bila vajena.

Sedaj pa upam da bo za nekaj časa mir. Prosim? :)

andraž

Ne bo. Saj bi bil potem čisti dolgčas.

Raèka

Ne... NE.... NEEEE!!!

Pa pismo rosno kokodajsasto, niti en teden ni minil! Volan poka. Pa kako je to možno, hudimana?
Je mogoče kje na kakšnem zglobu kaj obrabljeno?

Prov upira se mi ta avto z vsemi štirimi kolesi, pa še rezervnim. Sedaj sem ravno delala na LED lučkah še na zadnjem delu avta, kabel potegnjen, potem pa volan...
Ali pa je tole kazen ker sem po pomoti tankala 91 oktanca. :Hammer3: