Spaček 1974

Začel/a Tourer c5, Februar 11, 2015, 03:06:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

Jaz sem tankal 95ko odkar je bila cenejša od osvinčenega bencina do danes in nisem opazil razlike oz. težav z motorjem.

amipick

Za tvoje dobro ne dajat NOBENIH "aditivov" v gorivo!!!
Tej tako imenovani aditivi ti motor uničijo v kratkem času.Tankaj 95 in vsake toliko mu privošči 100 in bo motor še dolgo predel.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Tourer c5

[SIGPIC][/SIGPIC]

JureA

Pobje, ki tankate 95-oktanski bencin - pa vam  nič ne klenka motor, recimo ko tiščite gas v klanec?
Meni se za tisto minimalno razliko v ceni ne zdi smiselno točiti 95-oktanskega bencina.

sasaljut

Jure, podpišem, 98 ali 100 sem tankal tudi v BX-a, razlika ni niti za pivo po tanku, a kaj je boljše, vemo..

garac

Velikopopvicki Kozel Dark, menda ga Koprčani ne marate
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

thundercat

Jaz tankam stotko, pa mi užitek v vožnji odtehta tisto razliko v ceni.
Èlan Citroen klub Slovenije

Dyanozaver

Jaz tudi tankam 100,potem pa ga tiščim  na stotko...:funny34d:
...no,pa za pir tudi ostane...

dami

Jaz praviloma tankam 100, če ni tudi 95, vendar mi razlike ni uspelo zaznati.
Sem pa mnenja, da razlika ni ravno zanemarljiva, pivo gora ali dol,
deset tankov je deset pirov....

Tourer c5

Tale slikca pa od včeraj krasi mojo garažo, pa obvezno prebrat besedilo v spodnjem desnem kotu.  :emot64:

Aha slabo se vidi, tko, da bom, kr napisal.

Kadar počiva,
spi in uživa.
Ko pa potuje,
se stoenkam spakuje.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

No z Amijem se kar dosti vozim in ne samo ob nedeljah, kot večina tukaj...
100 oktansko gorivo je pri nas minimalno 15 c dražje po litru, kot 95 oktansko...razlika v vožnji je, ampak ne oddtehta razlike v ceni, ki za mene ni majhna...na deset litrov je to 1,5 eur, to so pa že tri pira...ali 2,5 litra mleka...

Tourer c5

No evo, po zimskem spanju, ko je bil spaček poservisiran in se je pripravljal na sezono je danes končno dočakal izlet in to do obale. Kratek postanek na Èrnem Kalu, narejenih skoraj 200 km, pihalo je pa tolko, da na trenutke nisva vedla al bo odneslo, kak del z avta, al bo opihnilo, kar ceuga spačka s ceste, se je pa kljub vsemu bil užitek po parih mesecih zapeljat in poslušat zvok dveh cilindrov.  
:emot77:  Aja pa v Portorožu med kosilom na terasi zaslišim zvok boxerja, ki ga ne moreš preslišat in zagledam belega spačka z bordo rdečo streho.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Tourer c5

Citat od: gule;199549No z Amijem se kar dosti vozim in ne samo ob nedeljah, kot večina tukaj...
100 oktansko gorivo je pri nas minimalno 15 c dražje po litru, kot 95 oktansko...razlika v vožnji je, ampak ne oddtehta razlike v ceni, ki za mene ni majhna...na deset litrov je to 1,5 eur, to so pa že tri pira...ali 2,5 litra mleka...

Pri nas je trenutno razlika le 3,7 centa, tako, da je to na 20 litrov 74 centov, kar niti ni tolko, da ne bi tankal 100 oktanskega, v tvojem primeru pa verjamem, da se ti, kar pozna.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sasaljut

Evo, osebni Laganini raid je padel! Super!

Čojko

Tam gor se res ni za ustavljat. Je polno huliganov okrog.
Še dobro si jo odnesel, da so ti samo tablice s črnim sprejem našpricali,...

:Hammer3: