Spaček 1974

Začel/a Tourer c5, Februar 11, 2015, 03:06:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Tourer c5

Evo sm si tud jest vzel mau časa, da vam malce pokažem svojega spačka :-)
[SIGPIC][/SIGPIC]

žabec

Samo ena boginja je prava !

Tourer c5

Zimski servis, menjava olja, filtrov, tesnila na pokrovih ventilov, svečke in stikalo za olje, ter nove cevi za gretje.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Tourer c5

Citat od: žabec;198358Uf je lep.

Hvala!
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Spaček je lep...

Vprašanji:

Èemu sta namenjeni stikali na pleh ploščici z lučko?

Je auto bil karamboliran? Zakaj sprašujem...ker je tista pločevina za motorjem tako čudno valovita...

LP

Tourer c5

Kovinsko stikalo na plošči je za kontakt, rdeče pa za vžig, zakaj je pa pločevina valovita nevem, lastnik pred mano, ki ga je karoserijsko obnavljal mi je pa tudi dal nekaj slik pred in med obnovo, na katerih sicer ni videt, da bi bil karamboliran, kaj se je pa v daljni preteklosti dogajalo pa ne bi vedel.
[SIGPIC][/SIGPIC]

tomaz555

Mogoče so ga peskali, pa je zato valovit. Se je zgodilo že mnogokrat.

garac

ni slab videt, zanimivo mi je, ker je še original dvojni zračni filter, gas na podu, pa "uteži"na rokah in podobne zadeve, ki jih je danes že težko videt na spakah, edino tiste dianine komande za luči pa plastika pod volanom mi niso ravno všeč, sicer pa je to stvar posamznika

Lep je, srečno vožnjo, pa pridi se na kakšno srečanje malo pokazat
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Tourer c5

Citat od: tomaz555;198365Mogoče so ga peskali, pa je zato valovit. Se je zgodilo že mnogokrat.

Aha, to bi pa znalo bit ja, ker je bil peskan.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Tourer c5

Citat od: garac;198367ni slab videt, zanimivo mi je, ker je še original dvojni zračni filter, gas na podu, pa "uteži"na rokah in podobne zadeve, ki jih je danes že težko videt na spakah, edino tiste dianine komande za luči pa plastika pod volanom mi niso ravno všeč, sicer pa je to stvar posamznika

Lep je, srečno vožnjo, pa pridi se na kakšno srečanje malo pokazat

Jah, te dianine komande za luči in obvolanska plastika so pa že bile montirane, pa nism še nč menjal, k vse stane, tako, da sm najprej menjal pomembnejše stvari, da bo tehnično brezhiben in varen na cesti, ostalo pa pride kasneje na vrsto, ko bojo finance to dopuščale.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Tourer c5

Na kako srečanje ga pa z mojo drago definitivno prideva še pokazat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Spaček je čudovit. Nikar preveč ne kompliciraj. Predvsem uživaj ga, ter sproti vzdržuj in dodeluj finese. :BigThumbs:

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Lovro, da se ti ne bo žaba vscala ko take kvasiš.