Spaček 1974

Začel/a Tourer c5, Februar 11, 2015, 03:06:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Tourer c5

Citat od: Èojko;198725Dinitrol v spreju, al tisti za namazat?

Sm vzel, kr tistga za namazat, pol sm pa uporabu, kr valjček in nanesu eno plast, ko je blo suho pa še enkrat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Potem greš lahko še enkrat čez vse z tistim v spreju. Se zaprejo tudi najmanjše luknjice!

Tourer c5

Citat od: andraž;198780Potem greš lahko še enkrat čez vse z tistim v spreju. Se zaprejo tudi najmanjše luknjice!

Hm, sej to bi že v štartu naredu, sam nimam kanala v garaži tko, da je ful nerodno, sm se pa maksimalno potrudu, dvakrat po dolgem in počez, tko, da mislim, da bi moglo bit v redu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Tourer c5

Tri ure sm ležal pod spačkom.
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Sa ne rabiš zato kanala. Lahko zlezeš spodaj ali pa ga parkiraš zdvemi kolesi na kakšen višji pločnik in je zadeva še lažja...

Čojko

Je super tako kot je. Ne komplicirajte po nepotrebnem.

thundercat

Citat od: Tourer c5;198788Tri ure sm ležal pod spačkom.

Pol si revmo fasal.:Hammer3:

Daj drugič lahko pri men take stvari urediva, ko bi šel mimo.
Imam kanal in kompresor z pištolo za body v kartuši in gajbo pive, hehe.
Èlan Citroen klub Slovenije

Tourer c5

Citat od: thundercat;198802Pol si revmo fasal.:Hammer3:

Daj drugič lahko pri men take stvari urediva, ko bi šel mimo.
Imam kanal in kompresor z pištolo za body v kartuši in gajbo pive, hehe.

No super, bom vedu za drugič ne, zdej je, kar je.:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Tourer c5

No tako, še nekaj prostega časa sem podaril spačkolinu in zamenjau bencinsko pumpo, ter nazaj sestavil fergazer in ga zalaufau, potem pa še malo štelanja in spaček prede, k muc. :emot68:
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

najbrž bi bilo fino še kakšno objemko na cev nataknit, ker od pumpe do vplinjača je nekaj pritiska, sicer pa pohvalno, važno, da si zrihtal, da ti ne bom pametoval

Samo tako naprej, uživaj v vožnji
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Tourer c5

Citat od: garac;198975najbrž bi bilo fino še kakšno objemko na cev nataknit, ker od pumpe do vplinjača je nekaj pritiska, sicer pa pohvalno, važno, da si zrihtal, da ti ne bom pametoval

Samo tako naprej, uživaj v vožnji

Hmm, ja sej sm razmišljal o tem sam pol nism dal, k je tud prej ni blo, pa sm lani 4000km naredu z njim in je blo kul, ampak sej to lahko še naknadno dam če bo treba, s spodnje strani sm pa itak že preventivno dal, k je težje dostopno, če bi hotu naknadno montirat, pa je tud ni blo prej. Drgač sm pa hvaležen vsakršnega nasveta od tistih, ki že imajo nekaj izkušenj, tko, da hvala. :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Objemke so že ok. Meni se je enkrat snela tista cev, ki pride na črpalko... Nekaj let po menjavi črpalke. Sem enako razmišljal kot ti, da dovolj dobro sede čez nastavek z rebrom... Pa je bilo v garaži kar nekaj bencina pod avtom... Od takrat imam objemke na vseh spojih...

Tourer c5

Citat od: andraž;198982Objemke so že ok. Meni se je enkrat snela tista cev, ki pride na črpalko... Nekaj let po menjavi črpalke. Sem enako razmišljal kot ti, da dovolj dobro sede čez nastavek z rebrom... Pa je bilo v garaži kar nekaj bencina pod avtom... Od takrat imam objemke na vseh spojih...

Ja to pa pol ni lih kul ne, bom tud jest, kr dau gor, zihr je zihr.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Ti kar daj objemko gor, pa 2m žice imej vedno v avtu in kombinirana klešča...za takšne zadeve...

Tourer c5

Evo, lih pršu iz garaže, objemka namontirana, da res ne bo kakega presenečenja.
[SIGPIC][/SIGPIC]