Punce so dobile spačka

Začel/a Čojko, September 30, 2014, 09:55:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Citat od: sušo;191780Naj bi si delal log za tri mesece nazaj kako voziš in trenutno stiskanje gasa pa naj bi tud neki cesto gledu... V glavnem zelo velik ma dela.

Ali je to res? Vem, da ima neke parametre za menjavat nastavljene, položaj gasa, koliko moči ima za vlečenje (v hrib ali v dolino) ipd. ne vem pa če je res, da si zapomne vožnjo za nazaj.
Najbolj me zajebava to, da sem navajen dodajat ravno toliko gasa, kot ga motor potrebuje, ta robot pa to zastopi kot, da ne želim več kot toliko pospeševat in menjuje v višje prestave. pa tudi ko bolj pohodiš in se obrati dvigujejo preko 4000 vrtljajev, bi jaz zamenjal in malo popustim gas in zajebem - namesto, da bi menjal v višjo turira tam zgoraj nekaj časa in potem pogrunta in prestavi. To se moram tudi še navadit kako moram z gasom, da me bo prav zastopil,...

sušo

To z log-om je visar info.
Drgač pa imava iste probleme tole z gasom. Mam skoz v glavi, da če bom bolj stiskal več bo žrl. Kot analogni frgazerji... Mi ne prklopi v glavi pa ga vozim že poltretje leto. Mogoče je problem, ker vozim tudi analogne frgazerje vmes. Eh.

gule

Èojko, če se bo Pluriel dosti vozil in kuril 8-9 litrov, se splača kakšen plinčeko montirati. Pri nas ga dobiš še za 500-600 eur. Pa skrijemo luknjo za tankanje in ti ni treba na tehničnem povedat, da imaš lpg...

Čojko

Gule, to je edini plin, ki ga priznavam in ga imam več kot dovolj.

rsm23

:emot77: :emot77: :emot77:
[SIZE=0]nisem mogel da nebi...[/SIZE]

gule

Citat od: Èojko;191846Gule, to je edini plin, ki ga priznavam in ga imam več kot dovolj.

Ja gre za popolnoma isti plin...jaz si tudi zjutraj na njemu kuham kavo, pol pa ritko odpeljem z njim na šiht...:funny34d:

Prijatelj ima napravico z katero na bencinski napolnim domačo jeklenko na avto plin...:BigThumbs:

boklavdi

Živijo Èojko,

se spodobi, da ti/vam tudi sam zaželim varnih kilometrov. Zadnje čase, ko tematika C6 počasi (zamira) sem bolj poredko prisoten.
Moram pa priznat, da je prav zanimivo branje. Sicer tudi sam še kar sanjam o nečem podobnem...sploh sedaj, ko gre zima notri in ko bo vse spet slano in grobo na cesti....sicer morda malce skromnejšem glede porabe.

Kakorkoli,..predvsem varnih kilometrov,..ostalo bo že.

lpB

Čojko

Hvala za lepe želje.
Kar se porabe tiče je normalno žejen, po ravni regionalki med 5 in 6. Imam pa breg in tako malo kilometrov, da se za navzdol niti ne segreje in posledična je taka poraba. Gs na isti relaciji pije okoli 9,5.
Za tistih 6-8 jurjev na leto,...

MSrougeZX

Boklavdi...jaz sem si za zimo omislil twingoja l.2001, poraba 5-5.5L., nove zimske gume, nov lonec, opravljen velik servis pri 88k km, sedaj jih ima 98k km...cena: 800Eur...normalno brez rje.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

boklavdi

MsRouge,
Svaka čast... Pa to je to.. Tudi moji to pravim...
Pa da ne bova tule smetila...

Te kaj pokličem... Sedajle smo v admiralu v Opatiji...

Lpb

MSrougeZX

Èojko za koliko oseb je registriran pluriel 4 ali 5? Ravnokar sem ugotovil da imajo vsi 3je avti doma nekaj skupnega poleg 3vrat in da so francozi, vsi so za 4 osebe registrirani. Pozdrav iz sončnega Umaga.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Čojko

Pluriel je za 4 osebe, pa še to je zadaj zelo malo prostora za noge. Navaden C3 je veliko bolj prostoren in uporaben.

Včeraj sem z nekim specilanim prozornim silikonom/lepilom saniral zadnjo levo luč, ki se ji je odlepil pokrov in se je v njej nabirala voda (klasika).

Naročil bom tudi 3D tepihe - jih še imajo v centralnem skladišču, ter morda še zavesice, ker se nenormalno mažejo vrata. Na Xsari sem jih imel in niso bile vpadljive, za sem pa ne vem kako bo zgledalo. Ali morda kdo ima/najde kakšno sliko celega Pluriela z zavesecami?

rsm23

Čojko

Aha, super. Morda še kakšna? Saj za spredaj bo zgledalo ok?

rsm23

Tu je še ena (samo sprednji del): http://www.citroencarparts.net/940340-WG-MUDFLAP-SE/
Pa še par (bolj slabih) iz enega oglasa