Punce so dobile spačka

Začel/a Čojko, September 30, 2014, 09:55:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Niso hotele starega tipa, pa sem nabavil prenovljenega.:Hammer3:

Baje je to nek citroenov polizdelek, jajca, cukajuček, pa ni modre barve,.... mah, važno, da ne rjavi, pa da ima servo.:BigThumbs:

rsm23

Citat od: Èojko;190825mah, važno, da ne rjavi, pa da ima servo.:BigThumbs:

Na streho, ki se lahko odpre si pozabil :BigThumbs:

ModelJT

Po dežju se pa voziš ne pa je haha.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Saj Cojko je z obale, kjer je vec sonca kot dezja, tako da ne bo hude sile ...

Kje so pa fotke? A ga se perete pa glancate? =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

dokler bo mehnizem strehe delal se pač odpira, ko guzne, noben ne da € za novega, mehanik zapre streho, potem pa imaš C3
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Ta je prišel iz Naklega, servisiral gartner,...

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gepl83

Nč čudnega, da imaš največ odprtih tem. Vsaj kakšno sliko punc bi nalimal.

Lovro

Ma, kej je zdej? Kje so slike nove makine?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Èestitke ob nakupu...ta tema bo zelo pestra glede na izbiro vozila, ter glede na to , da si jo ti odprl...

Ker, če boš ti nadglednik vzdrževanja tega vozila, nam boš imel redno o čemu pisati...:BigThumbs:

andraž

Saj ga ni kupil, si zmišljuje. Èe bi dal gor kakšno sliko, bi se neverniki spreobrnili...

antasi

kaj je zdej to
al je C3 al pluriel
al kaj??
edino vem, kdo so šoferke citromobila:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Zadeva je taka, da imamo samo en avto - Vivaro, ki ga vsak dan vozi žena, jaz se prevažam z GS-om, ki ga sicer uživam, vendar mi ga je po drugi strani škoda za vsak dan. Sploh sedaj ko bo prišlo slabo vreme, zima, soljene ceste ga ne mislim vozit. Pa še ta starejša se je lotila delat izpit za avto,...
Torej rabimo še en manjši avto, poceni, lahko starejši, vendar zelo dobro ohranjen,...

Iskali smo načeloma C3, 5 vrat, moder,...kot racionalni nakup. Že vsaj dve leti pa nas rajca tudi moder Pluriel za katerega vemo že vse slabosti, kobinacije opreme, barve, ipd. Modri so bili 1.4, brez opreme, z navadnim menjalnikom,... Idealen bi bil moder s ful opreme, navadnim menjalnikom, vendar ga pri nas ni bilo ,... tujina pa je poglavje zase.

Sem že gledal tistega modrega, ki se že leto in pol prodaja, dobil tudi izjemno nizko ceno zanj, pa po eni strani sploh ni tako slab, po drugi pa je avto precej zmahan - se ga ni čuvalo in bi rabil še kar nekaj vložka.

Potem pa se pojavi na avtonetu ta,...

andraž