Punce so dobile spačka

Začel/a Čojko, September 30, 2014, 09:55:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Sem prebral oglas. Streha se odpira in zapira delno. Lahko jo je potrebno samo "resetirat", če je kaj več morda nekaj 100 EUR. Je pa res, da lahko prideš do max. 1300 EUR pri taki zadevi na pooblaščencu.

Čojko

Po dobrem mesecu Cabrio variante in približevanju slabega vremena sem očistil gume, stike, vse namazal z glicerinom, da ostane prožno in zaščiti, ter sestavil nazaj.

Zeko124

Èudo od sistema :). Citroen bi brez problema naredil kak pošten cabriolet serijsko, pa kak 4x4 pa... eh, stokrat premlatena prazna slama.

Lep Plurielček, se vedno nasmehnem ko kakšnega vidim na cesti, vendar pa takšnega avta osebno nebi imel. So mi ljubše Mezyjeve cabrio variante ;).

Lepo skrbite za njega :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lovro

Citat od: Èojko;222619Po dobrem mesecu Cabrio variante in približevanju slabega vremena sem očistil gume, stike, vse namazal z glicerinom, da ostane prožno in zaščiti, ter sestavil nazaj.

Visar je tudi streho namazal z impregnacijskim sredstvom. Pravi, da lastniki kabrioletov to zelo priporočajo.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Citat od: Zeko124;222626Lepo skrbite za njega :BigThumbs:

Ja, še kar. Se mu pa že poznajo leta (13), pa da ni v garaži. Lušči se lak na zadnjem odbijaču, pa tudi na prednjem se je nekaj začel napihovati, zadnja leva luč ne tesni več, sem nekaj popravljal pa nisem bil najuspešnejši, pa kakšno buško je fasal, zadnjič ga je en še kar na parkingu, sem popravljal letvico, purol pasta pa je skoraj ok, le malo zvita pločevina pri desnem kolesu (se vidi na fotki). Ima pa Pluri le 85 tkm.

Strehe pa nisem še namazal. Bom pa tudi to v kratkem ko ga generalno operem.

andraž

Eno večjo garažo, pa.lahko kupiš še kakšen GS. Preprosto.

Xandrej

Glycerin se spere ob prvem dežu... Bo treba nekaj bolj konkretnega za te stvari če se mene vprša.

Čojko

Za tiste gume ki so zunaj je res, to kar se skupaj drži pa bo ok.  Sem iskal po trgovinah posebne maže pa so me vsi debelo gledali kaj to iščem, pol pa je ta mala šla na neko kampiranje pa sem kar z glicerinom namazal in sestavil.

Kakšne maže so to in kje se dobijo? Saj je menda že bilo nekaj na to temo napisano, če se še prav spomnem.
Tudi za podmazat vodila strehe se menda potrebuje prav posebno mast. Ve kdo točno katero?

garac

glicerin se načeloma ne meša z vodo, silikon pa je za klinac
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Evo, danes sem šel tankat in resetiral porabo 8 litrov ob povprečni hitrosti 35 km/h.

gule

Ja ti avti, niso prav nek model za šparanje...

Čojko

Sem zanalašč zraven dopisal povprečno hitrost. To je v glavnem mestna drkarija s hladnim motorjem. Pa tudi če bi pil 12 litrov me ne bi motilo, ker delam le do kakšnih 15 km dnevno.

tomaz555

Sem prebral naslov teme. Kaj pa punce? Se vozijo, al samo foter?

Čojko

zlomjo