Punce so dobile spačka

Začel/a Čojko, September 30, 2014, 09:55:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Ne vem koliko je Krown priporočljiv za razne električne šipe ipd. še posebej čez čas ko se umaže oz. se na njega naveže umazanija.
Kar pa se tiče ostalih vijakov na podvozju ipd. pa jih bom sam našprical s krownom v spreju ko ga enkrat nekje dvignem na dvigalo.

gule

Ma kaj boš ščitil, nekaj kar boš čez par let prodal? Pa prevleke tudi daj na sedeže, da bo tisti za tabo imel nove sedeže, ti pa kar švicaj na neki sintetiki...brez veze...

zlikovski

Jaz sem mislil zaščito v notranjosti praga.

Xandrej

Jaz sem že dosti plurielov videl sploh tukaj pri nas na štajerskem ko je ogromno soli pozimi, da so pragovi čisto razpadli še lok od strehe je bil rjav... Treba namazat da bo dol teklo.

garac

ce mislis avto imet dlje casa se vsekakor splaca zascita in .prag itak prerjavi navzven
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Na podlagi registra vozil ob koncu leta, kjer je v SLO 207 registriranih Plurielov sem ugotovil, da je ta naš prav iz ta prve serije - homologiran 3.6.2003, prvič registriran 6.6.2003 in en izmed cca. 30 z najmanj kilometri nasploh oz. šesti z najmanj kilometri letnika 2003. Fajn! Samo še ORGA moram preverit.

Čojko

Naredil daljšo vožnjo brez AC in BC kaže porabo 6,4
Ni pa mi jasno kaj od teh št bi bil ORGA

Čojko

Evo sem že dobil
0967782 pomeni
09677 datum izdelave 8.5.2003
82 pa kraj Villaverde v španiji

Čojko

Je začela vročina pa smo mu slekli kompletno streho,... res super za poleti in za počasno oz. lokalno vožnjo.

gule

Prah, umazanija, pripeka v glavo?

Čojko

Veter v laseh, pesek v zobeh,... in potem močna nevihta, da prideš čist domov. :Hammer3:

Samo je pa res. Dva tedna vročine, potem pa mu poberem dol loke in vsak dan nevihte, da ga imam lepo spravljenega v garaži,...

Čojko

Pobral loke, se vozili, vse namazal, sestavil nazaj. Se sveti kot pasja jaj**
Zamenjal še gume, Michelin crossclimate in registriral. Vse v najlepšem redu. Jermeni prednji diski in ploščice 6 tkm nazaj, zadaj vse ok. Olja ne pije, svetlo, filter zraka klime prepihan itd. Vse dela brezhibno. Avto za vozit,....:BigThumbs:

Čojko

še malo gum in fotosešna,.....:take_picture:

Gume proizvedene v 20 tednu v Nemčiji. Baje so revolucionarne in so jih razvijali 5 let. Oznaka M+S na osnovi letnih,.

xpuser

koliko pride komad.A to moraš spomladi zimski zrak ven spustit al kako?

Čojko

Bom o gumah drugje, sicer pa je net na katerem so samo pohvale. Bomo videli kako se bodo obnašale.