Še en AD v floti

Začel/a pubi2cv, September 29, 2014, 10:24:26 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pubi2cv

No...takole...pa sem se še jaz pridružil "AD sekciji"

L.88, nadgradnja Weinsberg, certifikat, veliko opreme.

Takle je...kaj več pa drugič :emot44:

gregor

Kaj prav vidim, da ima tudi nosilec za piksne?
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

pubi2cv

Vau...odlično opažaš. Tako je, serijska oprema. Kapacitete še nisem preizkusil:Hammer3:

MaGo5

Super je. Koliko ležišč in za koliko potnikov je?

pubi2cv

- Registriran za 6 potnikov
- Uradno 5 ležišč
- Hladilnik 220V, 12V, plin
- Trumavent plinska peč z razpihavanjem
- Truma plinski bojler za vtoplo vodo
- Kopalnica: umivalnik, tuš, kemični WC z zunanjim praznjenjem kasete
- Kuhinjski blok: Šporhet 2 x plin, pomivalno korito + pipa topla/hladna voda
- 2 x strešno okno (eno z ventilatorjem za zračenje)
- 6 oken, na vseh so integrirana alu senčila in komarniki, nič polomljeno, prav vse dela
- 2x akumulator, kompresor
- Rezervoar za svežo vodo (zunanje polnjenje), rezervoar za odpadno vodo (zunanje praznjenje). Kapacitete ne vem....morem zmerit
- Veliko omar, odlagalnih prostorov, zelo funkcionalna notranja postavitev (vsaj mene je zelo pritehnila....noben od ogledanih razen tega me ni navdušil kar se tega tiče...).
- Zunaj je tenda Omnistor (mislim da je 3,5m, sem pozabil zmerit). Je kot nova, domnevam, da so jo montirali naknadno.
- Ima še prtljažnik za 4 bicikle, pa strešni prtljažnik oz....kako naj rečem...neke vrste ograjo, da lahko gor daš kufer ali kaj drugega

Notranjost je še povsem originalna. Sicer je v zelo solidnem stanju za svoja leta, a jo bom delno prenovil...mu je treba dat malo osebne note, ane.

Zunanjost je solidna. Kabino je trba malček pošvasat (nič kritičnega), predvsem okol brisalcev, pa notranji blatniki...običajno za njegova leta. Avto vsaj po moji oceni še ni bil kaj ekstra rihtan....tak da ga čaka mal lepotnih posegov čez zimo, da bo za sezono tipi-topi

Nadgradnja ima tu pa tam kako odrgninico, okrasno plastiko na zadnjem levem vogalu so odlomili, pa je narejen kovinski vogalnik. Ni sile. V splošnem je v dobrem stanju. Potrebna zgolj čiščenja in par kozmetičnih popravkov

Mašina je klasika, 2,5 D. Laufa BP, ima 179.000 km. Menjalnik dela ko šus, brez škrtanja, z enim prstkom.....pelje se lepo, morda potreben edino optike.

Torej...ni nov, par malenkosti bo treba uštimat....sicer pa je 100% funkcionalen: pali-vozi. Torej za poštimat več ali manj samo kozmetika. Jasno, preventivno bom naredil servis na motorju in po podrobnem pregledu, kar bo še pač treba...to je najprej na vrsti.....

No...evo, sem se mal razpisu...toliko zaenkrat

Čojko

Samo še dvojna strešica mu manjka,....

sušo

Papiga ponavlanka...
Tud naš Vikos je firme vinskihrib in model utrinek samo da je 580 (če se ne motim je pisalo v oglasu da je ta 570) pa kako leto je mlajši - '91.
Za razporeditev maš res. Je dobra in pravilna. Npr. hladilnik dosežeš od zunaj, kar je zelo pomemno, ko je potreba velika.
Lepo se boste vozili. S tem motorjem je zadeva kot velik spak. Lagano sportski kamorkoli. Ustavi se pa ne. Ne moreš ga uničit tud če se trudiš. V glavnem fin ko puter.

sušo

Eeeee samo naš pa ima dobleševron že od rojstva stetoviran na nosu in riti...
Sicer pa je bolj kot ne vseeno kaj mu piše spredaj. Važn da gre do tja pa nazaj.

pubi2cv

Ševron ni panike....pol ure pa se trasformira, da je goden tud za popust na svetovcu :AngelPray:

Hehe...Sušo...ja...tak ko en velik spak...sem še bolj na izzy....Viskihributrinek rulz :Hammer3:

Se mi zdi da bova imela zdej dobro osnovo za debato ob polnem hladilniku :AngelPray:

Lovro

Èestitam - spolmladi pa na potovanja :emot112:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Lepo je tole, čestitke!!!  Ko te žena izbaci imaš kje spati.

Kaj pa je zdaj spredaj na maski, črte, ali lev?

branko1

pozdravljen avtodomarski nadušenec. Upam da je citronček - bova že dva citroavtodoma.

pubi2cv

Zaenkrat so črte....sam ne bodo dolgo.....od C25 maska pride gor, da ne bo predraga vstopnina na svetovcu...:AngelPray:

Itak nema veze...voz je enak, še knjiga z navodili je skupna za vse tri pajdaše...

Ja...nas je pa zdaj že kar nekaj v AD "podsekciji"...hehe

Evo, še nekaj fotk notranjosti:

xantos

Mater res je lep!  :BigThumbs:

Kakšna je pa cena takšnega stroja? Èe ni skrivnost seveda...
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

gule

Zelooo mi je všeč!

Vprašanje tisto steklo na štedilniku...se na njemu kuha, ali je to samo zaščita?