Še en AD v floti

Začel/a pubi2cv, September 29, 2014, 10:24:26 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pubi2cv

Citat od: xantos;190794Kakšna je pa cena takšnega stroja? Èe ni skrivnost seveda...

Na forumu ne bi o cenah, pa brez zamere. Recimo, da sem ga po mojem mnenju dobil kar ugodno - glede na stanje in opremo. Pocukaj me kdaj za rokav in ti ob pivu postrežem z vsemi podrobnostmi :AngelPray:

Gule....tisto steklo je pa samo zaščita... Spodaj sta dva plinska gorilnika, na tistih se pa kuha:BigThumbs:

sušo

Citat od: pubi2cv;190752...pol ure pa se trasformira...

Se mi zdi da bova imela zdej dobro osnovo za debato ob polnem hladilniku :AngelPray:

Pubi one pol ure se razvleče, ker moraš luči premaknit, pa dekl na motorju, pa sredina volana, pa na riti značke pa se mi zdi da je to vse. Sem našega prejšnjega tko transformiru in je blo par kletvic vmes v zraku. Pa staro na staro nikol ne paše v prvem poizkusu. Ampak še zdaleč ne, da tega nebi počel. Vsekakor ga je treba transformirat.

Dabata pa z največjim veseljem. Vedno.

ModelJT

Jaz bi kar kot fiata pustil. :D
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

Nimaš kaj, se mi je direkt oka zasvetila.

pubi2cv

Citat od: sušo;190808Pubi one pol ure se razvleče, ker moraš luči premaknit, pa dekl na motorju, pa sredina volana, pa na riti značke pa se mi zdi da je to vse. Sem našega prejšnjega tko transformiru in je blo par kletvic vmes v zraku. Pa staro na staro nikol ne paše v prvem poizkusu. Ampak še zdaleč ne, da tega nebi počel. Vsekakor ga je treba transformirat.

Dabata pa z največjim veseljem. Vedno.

Hehe...jaja, sej vem da je malček več dela. Točno, ja....luči pa žmigovce ma lih kontra....lagano i sportski, pa bo.

Iščem robo za transformacijo...če kdo poseduje kaj od zgoraj naštetega ali pa ve za kak c25, ki bi se prodajal po delih, se toplo priporočam :emot129:

Trenutno imam bolj malo časa za kak izlet, pa iščem razloge, da bi sem ka pelal....včeraj sem šel po kruh. Je bil daleč največji avto pred pekarno...hahaha:Hammer3:

sušo

Èim prej se navadi gledat ne samo naravnost skozi šoferšajbo ampak tudi gor.
Namreč visok si tri metre in širok dvatrideset. Veje, znaki, žlebovi, štange za zastave, robovi streh, zajle za predvolilne transparente, podvozi ... ni da ni kombinacij. Dovolj je, da "rahlo" zapneš in ti odpre alkoven ko konzervo. Popravilo tankega aluminija in plastike stare 20+ let je muka tantalova.
Sej ti pride pol v podzavest, da oprezaš za štrlečimi trdimi stvarmi, a vseeno.  

Kolega ima kamperja - tako kravo kot je tudi tvoj - za vsakodnevno vozilo. Že kar nekaj let. Tko da ja. Vozi se po dnevnih opravkih, da se ga navadiš. V domačem okolju veš kje lahko pričakuješ višinske prepreke.

Ma zdej pišem ko da je kamper cel bavbav. Ni. Je pa vsekakor drugačen način vožnje kot recimo s tvojim DC-jem al pa spako.

Kosov, ki jih rabiš pa nimam. Tud knjige ne. Žal

pubi2cv

Sušo, hvala za namige. Se 100% strinjam z vsem kar si napisal. Mal večji je res od spačka.....je treba študirat, kje voziš, dokler ti ne pride v podzavest, da furaš bajto na kolesih. Bom pridno hodil po opravkih z njim, da se ulaufam :BigThumbs:

gule

Je pa fajn, po šihtu greš na kavo z prijatelji. Kot ponavadi se teh "kavic" spije malo več pollitrskih, pa se vležeš odzadaj in prespiš do jutri. Pa veselo na delo...

pubi2cv

Včeraj sem nabavil robo za eno super duper izboljšavo: Sprednja vrtljiva sedeža od Evasiona. Lepa, kot nova. Sediš kot grof, pa obrneš se ko na ringlšpilu. :emot44:

Slikam ob priliki:take_picture:

Razmišljam, da bi še eno dvojno sedišče z varnostnimi pasovi noter zmontiral zadaj....za otroke...ziher je ziher

Romzi

Nehaj zdaj šraufat pa pejt na en izlet ker bo lepo vreme.

gule

Ja daj slike z izleta, pusti predelave...

pubi2cv

Ni časa za izlet....polagam robnike in tlakovce čez vikend:emot103:

pubi2cv

No, takole...sedeli bomo fajn in varno. Za spredaj, kot sem rekel, fotelji od Evasiona, za mladiče za zadaj pa sem nabavil Isofix sedeže od R Espace-a. Prednost je v tem, da imajo integriran varnostni pas. Torej ne rabiš nobene konstrukcije...samo vodila fiksiraš v poden...in KLIK - sedeži so noter. Poleg tega lahko iz njih narediš mizico, jih podreš nazaj ali pa popolnoma odstraniš z eno potezo. Ful praktična zadeva, pa še fancy zgledajo

Evo...še ena fotka potujoče sedežne garniture :take_picture:

Se opravičujem za nered v okolici....:AngelPray:

gule

Vidiš ti...takšni zici, pa bi bili super za amija, prevrneš, pomakneš in spiš...prav poravnali bi tisto izboklino od zadaj...

sušo

He he gule. Teh zicov - vsaj dveh - ne spraviš enega zraven drugega v Amia.
Mogoče en spredaj in en zadaj...