Še en AD v floti

Začel/a pubi2cv, September 29, 2014, 10:24:26 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sušo

@pubi   Tole bo kr projekt. Zadaj imaš leseno kišto za klopco in boš moral ojačat konstrukcijo. Spredaj je pa "kocka" kar visoka in boš gledal zgornji rob šipe ko boš vozil. Glede na to, da nisi glih midget size. Pri meni, naprimer, je ravno obratno. Sem midget size in so mi ti aftermarket zici previsoki. Po 300+ km v kosu mi desna noga odpade in potem naprej vozim z levo.
No ampak vsekakor pa vem, da boš naredu tko, da bo prav in udobno za vse.

pubi2cv

Jaja...štima vse...sledi rekonstrukcija v smislu maksimalnega komforta....vsekakor tiste kište pod sprednjma sedežema pridejo ustrezno znižane, da ne bom z glavo u plafonu.

Za zadnje pa...sledi izdelava nove kletke oz. nosilcev. Èe bo treba, bom tudi kesl za frišno vodo nekam drugam prestavil....bom točno videl kako in kaj, ko se zadeve lotim.

Aja...sam tile zici po mojem bi šli v Amija. Niso tako hudo široki, Èe se ne motim, sem nameril ene 46 ali 47 cm na najširšem delu. Sam s tirnicami bi bil križ....te pridejo poglobljene v poden kakih 5 cm (modularni sistem Izofix), pa bi moral posegat v konstrukcijo šasije in podnov, sicer bi mel glavo čez šibedah ven. Torej...po mojem da je izvedljivo, ampak živa jeba:Hammer3:

mirchi

Karel bi moral met se kar nekaj kosov za C25. Pri njem najdes kar rabis...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

pubi2cv

Mirč....Karel...kdo ti je to ?....maš kak njegov kontakt mogoče ? Bi ti bil hvaležen....thnx.

Nisem še našel namreč primerne maske....to bi nucal:AngelPray:

Takole, kot je na sliki.....da ne bo pomote

sušo

maš na ZS
Se nisem prej zrajtal za Karla in C25

pubi2cv

Oj,

Sem že govoril s Karlom, ampak ima za ta novi model, a starega pa na žalost ne.....iščem dalje

branko1

Ej, vprašaj Karla če ima viška vrata oz. mehanizem za dvig šoferskega stekla.
Nikjer za dobit.

mirchi

Tocno tako masko i  luci kot na prospektu je mel tisti ki ga je odpeljal od mene.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

pubi2cv

Citat od: branko1;191392Ej, vprašaj Karla če ima viška vrata oz. mehanizem za dvig šoferskega stekla.
Nikjer za dobit.

Branko...kliči Mokija....ima oboja sprednja vrata. Ampak menda za ta novi tip. No...kakorkoli....ti pošljem cifro na ZS, pa se zmenita:BigThumbs:

pubi2cv

Evo...naredu ta velik servis....šponerji, filtri, jermeni, olje in podobne reči.

Dodatno ugotovil, da so na avtu že novi amortizerji in kugle, podvozje vse tipi-topi, rje na podnu nikjer nobene. Ampak res nič. Kulsko :BigThumbs:

Naročil sem tudi tisti pleh pod šipo pri brisalcih, kjer je edina točka gnilobe na tem avtu....pri nas ga ni za dobit...še sreča, da obstaja ebay:emot44:

sušo

kugle?
misliš federce? listnate vzmeti?

garac

nekatere stvari se še dobe na servisih, stara zaloga. Èe boš kaj rabil napiši. Sicer imajo servisi med seboj sedaj tudi nekakšno borzo delov, ki jih ne rabijo, stare zaloge, ampak žal mi nimamo dostopa, pa bog si ga vedi, kdo sploh robo vnese in da na razpolago ostalim
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

pubi2cv

Citat od: sušo;191487kugle?
misliš federce? listnate vzmeti?

Nene...kugle, ki so v sprednji roki in nosijo kolo...ne vem kako se to lepo po naše reče....sorry:AngelPray:...menda zglob roke ali vilice ali nekaj takega

sušo

Il mane mecanice, bombole guidance... si si comprende amigo comprende.

pubi2cv

Evo....zmontiral nove fenci šmensi zice od Evasiona. Sedi se malo višje (razlika ravno ene 3-4 cm zaradi sistema za rotacijo sedežev), sicer pa bogovsko. Bom ob remontu nosilne "škatle" malo znižal, da bo višina sedenja optimalna.

No....takle zgleda  :take_picture:  enmal sem ga že pofrancozil :AngelPray: