Kako Vam je všeč Forum Citroenar?

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 09:35:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema
e mi dopade
111 (86%)
i ni všeè
0 (0%)
uj
1 (0.8%)
10 (7.8%)
pajmo na najboljše
6 (4.7%)
e ne zanima
1 (0.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 88

Interceptor

To je originalna nastavitev foruma (10 minut). ?e nisi 10 minut aktiven na strani (trenutni) te avtomati?no izklopi.
To je narejeno zato da se sprostijo zahtevki v SQL bazi podatkov in to vpliva na delovanje serverja zato tega ne bom spreminjal.
Bo pa? treba biti aktiven na strani v teh 10 minutah.

Jerry

Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Interceptor

Po posvetu z tehniki lahko dvignem mejo na maximalno 1800sekund (30 minut).
Tako je zdaj nastavljeno na to vrednost.

Jerry

Gox

Citat od: Interceptor;19733Po posvetu z tehniki lahko dvignem mejo na maximalno 1800sekund (30 minut).

Super ... sem imel včasih problem ko sem pisal kak prispevek, pa sem ustvarjal ve? kot 10 minutk ... pol pa me je ven vrglo pri objavi. (no saj potem sem se navadil shranjevat take prispevke)

LP
Goran

Interceptor

Pripravljam ve? stvari ki bodo olajžali delo in uporabo foruma.
Bom pa sproti objavljal novosti.

soncek

Citat od: Interceptor;19733Po posvetu z tehniki lahko dvignem mejo na maximalno 1800sekund (30 minut).

Super! Jerry, mene je pa res na igrcah ven metalo...  :emot77:
Zdaj bo boljše.

Jerry

Ampak tole si pa zelo dobro pripravil. Gooody goooody:-)

visar

stran je super, odpira se veliko hitreje kot se je prej... vse je sploh ok le citroen znaka ni nobenega.
______/\\______
______/\\______

Čojko

Lahko bi dali logo foruma Citroenar tistim v avatar, ki ?e niso izbrali svojega avatarja.

Lp ?ojko

Gox

Citat od: visar;20755stran je super, odpira se veliko hitreje kot se je prej... vse je sploh ok le citroen znaka ni nobenega.

?e pride :BigThumbs: prenova ni ?e v celoti končana :-)

LP
Goran

SMRKETA

odli?na nova podoba...velik novih stvari, hitrej?e odpiranje strani...oh in sploh....pohvale vse ki ste to pridobitev omogočili...aha smejkotov ne najdem..heh..morm ?e pre?tudirat kaj vse je novo..

Interceptor

Citat od: ?ojko;20762Lahko bi dali logo foruma Citroenar tistim v avatar, ki ?e niso izbrali svojega avatarja.

Lp ?ojko

dobra ideja,bomo se pogovorl.

Citat od: SMRKETA;20777odli?na nova podoba...velik novih stvari, hitrej?e odpiranje strani...oh in sploh....pohvale vse ki ste to pridobitev omogočili...aha smejkotov ne najdem..heh..morm ?e pre?tudirat kaj vse je novo..

Priljubljene sme?ke si Naštimaš v svoji nadzorni plošči.

deyo

Ni ?e niti eno leto od ustanovitve Citroenar Foruma pa se ?e Bliža registracija tisočega člana na forumu :BigThumbs:.

Lepo bi bilo, ?e bi novi člani napisali kaj si mislijo o Našem forumu, pa naj bo to graja ali pa pohvala.

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]