Kako Vam je všeč Forum Citroenar?

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 09:35:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema
e mi dopade
111 (86%)
i ni všeè
0 (0%)
uj
1 (0.8%)
10 (7.8%)
pajmo na najboljše
6 (4.7%)
e ne zanima
1 (0.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 88

Gox

Kon?no zgleda da so amerikanci porihtali te serverje ... od tistega dneva dalje nisem opazil ve? database napak ... upajmo da bo naprej vse v redu ...

LP
Goran

Interceptor

So prklopl nove serverje tko da bo zdej laufal mal bolj in hitreje.

Jest pa prpravlam ?e mal razširitev ločeno od foruma tko da bo vsak najdu neki zase...

Gox

Trenutno so težave pri odpiranju slik v priponkah. Malo potrpe?ljivosti prosim. težava bo odpravljena v najkrajšem močnem času.

LP

Gox

Zadevo je ?e porihtal Naš Vzdr?evalec :emot112:

visar

Pozdravljeni

1. Forum je zelo dober, šelim vam veliko uspeha saj je le teh v SLO ?e zelo veliko forumov na temo citroena.
2. kako da ste se odločili za nov forum, saj kar nekaj ljudi poznam ?e iz drugih naslovov.
3. upravljalca WEB-a bi prosil, ?e bi ?lo da bi aktiviral na strani zajemanje slik iz cacha, saj osnovne slike foruma vedno na novo nalaga.

Pa ?e enkrat veliko sreče.

LP
______/\\______
______/\\______

Interceptor

Citat od: visar;39663. upravljalca WEB-a bi prosil, ?e bi ?lo da bi aktiviral na strani zajemanje slik iz cacha, saj osnovne slike foruma vedno na novo nalaga.
LP

ta močnost je ?e vklopljena, preveri ?e v nastavitvah tvojega brskalnika.

Pa dobrodošel

Gox

Citat od: visar;39661. Forum je zelo dober, šelim vam veliko uspeha saj je le teh v SLO ?e zelo veliko forumov na temo citroena.

LP

Dobrodošel na forumu, hvala za šelje in uspešno sodelovanje v prihodnosti.

Citat od: visar;39662. kako da ste se odločili za nov forum, saj kar nekaj ljudi poznam ?e iz drugih naslovov.

LP

Smo neodvisni neprofitni forum. Skupaj nas povezujejo vozila Citroen in dobra volja, vseh članov.  Med mnočico citroenarskih forumov, se bomo potrudili da bomo najboljši.

Citat od: visar;39663. upravljalca WEB-a bi prosil, ?e bi ?lo da bi aktiviral na strani zajemanje slik iz cacha, saj osnovne slike foruma vedno na novo nalaga.

LP

To pa ti je ?e vzdr?evalec odgovoril. Preveri nastavitve tvojega brskalnika.

Lep dan
Goran

boga

Forumov na temo citroen je morda res veliko, jaz sem se odločil za tega, ker se mi je zdelo, da se na drugih nič ne dogaja. Sem bil kakšen mesec tudi član enega foruma v rdeči barvi, pa sem non stop dobival ene maile, naj prispevam denar.
?e sem prosil naj mi kaj uredijo, je bil odgovor, da ni denarja, da trpijo lakoto itd.
Na tem forumu pa vidim da lakote ni, sploh, ko sem videl fante na sliki od bowlinga
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

visar

Pozdravljeni

Hvala za odgovore.

Glede tretje točke pa bom ?e preveril... :-)
______/\\______
______/\\______

hadei

Citat od: boga;4044Forumov na temo citroen je morda res veliko, jaz sem se odločil za tega, ker se mi je zdelo, da se na drugih nič ne dogaja. Sem bil kakšen mesec tudi član enega foruma v rdeči barvi, pa sem non stop dobival ene maile, naj prispevam denar.
?e sem prosil naj mi kaj uredijo, je bil odgovor, da ni denarja, da trpijo lakoto itd.
Na tem forumu pa vidim da lakote ni, sploh, ko sem videl fante na sliki od bowlinga

:emot15: ...ajoooooj. Uff, sem komaj do zraka prišel. BOGA, ti moraš bit en smečen močicelj...hehe, si me nasmejal do solz. :emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Gospodje moderatorji foruma CITROENAR....

To kaj ste naredili v zadnjih dneh iz foruma je FANTASTI?NO.

Bravo :emot112: in samo tako naprej.

?e bi šelel kaj "začimfat"....nimam kaj...BRAVO in ?e enkrat BRAVO...:emot112: :emot58:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

Tudi jaz se pridr?ujem ?estitkam. Radio je naravnost fantastičen. Ves dan ga ?e po malem poslušam ob drobnih opravilih po stanovanju. Priklopil sem ga celo na Hi-Fi v dnevni sobi. Izbor glasbe je čisto po mojem okusu.

BRAVO!

:emot133:

michoBX

Kje je tema naredi sam? Je blo premalo aktivnega, pa je šla...
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

Citat od: michoBX;5376Kje je tema naredi sam? Je blo premalo aktivnega, pa je šla...

Tema naredi sam se je malenkost preuredila v "Sam svoj mojster"

najdeš pa jo v okviru blodenj in splo?nih razprav :-)

http://www.citroenar.eu/forumdisplay.php?f=74

visar

danes sem pobrisal vse ostale forume iz mojih povezav, ker se samo tukaj ?e kaj dogaja. Sre?no ?e naprej.
______/\\______
______/\\______