Kako Vam je všeč Forum Citroenar?

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 09:35:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema
e mi dopade
111 (86%)
i ni všeè
0 (0%)
uj
1 (0.8%)
10 (7.8%)
pajmo na najboljše
6 (4.7%)
e ne zanima
1 (0.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 88

Gox

Evo tako je pri meni...Citroenov bookmark mi je vzel ikono mobisuxa...pa sploh ne vem kako ...

Rabili pa bi tako kot jo ma en drug bookmark, ali pa podobno.

deyo

Gox

No po posvetu z mojstrom smo uspeli urediti ?e to zadevico ... tako da zdej imamo uporabniki mozille v bookmarkih zraven ?e ikonco ...

Slika spodaj...

hadei

Juuuupiii...:emot80: ....fensi......:BigThumbs: .

Kaj pa, da bi lahko imel vsak svoje "FAVORITE IKONE"?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Markolin

te ikone so vezane na WWW.stran.com in je ne moreš imeti kar tako, to je za lepo videt, pa da smo prepoznavni.

LP

Marek

hadei

:emot60: ....aaauuuu, sem narobe napisal. Mislil sem SME?KE. Se opravičujem za  napako.
[SIGPIC][/SIGPIC]

boga

Danes forum ni delal, je pisal v vrstici en lev naslov. Sem se ?e bal, da je kaj narobe, potem pa je ?udežno proradil. žena me bo ubila, ker sem mulce vrgel dol z računalnika, da lahko malo pogledam kaj je novega.
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Interceptor

Sem dol?an eno pojasnilo.

V?eraj in danes je prihajalo do izpadov glavnega strešnika, zato nekaj časa ni bilo moč priti na forum.Sedaj pa je spet vse po starem in lahko neomejeno pišete po forumu.

Gox

Danes popoldan in zvečer deluje forum odlično. Upam da so kon?no uredili te serverje, pa da bo sedaj forum deloval brez izpadov.

LP
Goran

Lovro

Forum lepo deluje, je zelo pregleden, mogoče bi spremenili tisti napis "današnji prispevki" v "neprebrani prispevki" ali kaj podobnega, saj pokaže neprebrane poste tudi za prej?nji dan - pa? predlog, ?e se vam zdi umestno.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

mene jezijo vsakdanji data base erorr
En dan se bom vsedu na bicikel pa odpeljal v LA, da se pomenimo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

boga

danes forum velikokrat naredi tole

Database error in vBulletin 3.6.5:

Invalid SQL:
SELECT * FROM forumvbgarage_images ORDER BY vbgarageid DESC LIMIT 5;

MySQL Error  : Lost connection to MySQL server during query
Error Number : 2013
Date         : Thursday, March 22nd 2007 @ 03:49:02 AM
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Gox

Ja veliko težav in Database Errorjev nam povzro?a server na katerem gostujemo... upajmo da bo tega čim manj, pa da ga enkrat ?e porihtajo...

hadei

Jebem ti Amerikance. nič ne znajo prav naredit. Jaz pa vedno mislim, da samo mene jebe. Mater jim bu?evsko.:emot3:
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

ja imamo pa? vsi enak problem, upam, da se zadeva uredi in da sodelujoči na forumu ne obupate zaradi teh težav

Hvala za razumevanje
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/