Kako Vam je všeč Forum Citroenar?

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 09:35:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema
e mi dopade
111 (86%)
i ni všeè
0 (0%)
uj
1 (0.8%)
10 (7.8%)
pajmo na najboljše
6 (4.7%)
e ne zanima
1 (0.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 88

hadei

No, to pa je lepo prebrat, da smo zanimivi. Bomo delali v tej smeri ?e naprej. In seveda je forum zanimiv tudi zaradi vas. Samo nadaljuj tako kot si do sedaj.:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Me J**e Dostop Do Foruma. A ?e Katerega ?

Gox

Ja to vse uporabnike :-)

Forum 1x dnevno naredi BackUp celotne baze, ta čas dokler se dela BackUp, pa se prikaže ta Screen.

(1x dnevno za par minutk je to normalno)

?e pa je dalj?a prekinitev ali pa večkrat dnevno, potem pa so težave na serverju v ameriki :-)

LP
Goran

deyo

no pol pa bo ta druga al pa kej tretjega, ker to me "heca" zadnje pol ure.

Interceptor

Glede na to da imamo kar nekaj novih članov bi bilo lepo ?e bi se javili in napisali kaj si mislite o Našem forumu po pol leta obstoja.

Nej se ob tej priliki zahvalim vsem ki ste nam pomagali s svojimi prispevki da je ta forum za?ivel.

Gox

Meni je ?e vedno všeč :emot112: in kul :BigThumbs:

(ja no nisem glih nov član, pa vseeno :-))

Zdej pa ?e kateri novi člani Napišite vaše mnenje o Citroenarju :emot113:

LP
Goran

hadei

?e od nekdaj rad prebiram forume. Zato se je med mojimi zaznamki nabralo kar nekaj noslovov forumov vendar, od kar sem odkril WWW.CITROENAR.COM , drugih forumov ve? ne rabim. V tem najdem praktično vse. Od dobrih nasvetov, debat, nagradnih iger in vprašanj, člankov, testov.....vse do raznih "pametnih" ljudi....kaj si lahko človek ?e šeli ve?.:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

No jest sem novejši kot GOX in HADEI :).

Z eno besedo : FORUM je BOMBA !

soncek

Glede na to, da število članov hitro raste, je očitno:

CITROENAR.COM je res dober!
:emot90:

Jerry

Mene pa nekaj zanima:

A mora biti Naštimano tako, da te vr?e ven ?e si nekaj časa neaktiven? Jaz bi raje videl, ?e bi se moral sam odjaviti ko bi to šelel. Moti me namreč da ko nekaj berem pa potem preklopim na drugo temo mi napiše da se moram prijaviti za ogled.
Pa tam v današnjih prispevkih mi je bilo včasih bolj všeč...sej ?e vam ni se bom ?e prilagodil NI panike.

drugače pa kaj naj re?em: všečen je. Le tako naprej
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Interceptor

Citat od: Jerry;19699Mene pa nekaj zanima:

A mora biti Naštimano tako, da te vr?e ven ?e si nekaj časa neaktiven? Jaz bi raje videl, ?e bi se moral sam odjaviti ko bi to šelel. Moti me namreč da ko nekaj berem pa potem preklopim na drugo temo mi napiše da se moram prijaviti za ogled.
Pa tam v današnjih prispevkih mi je bilo včasih bolj všeč...sej ?e vam ni se bom ?e prilagodil NI panike.

drugače pa kaj naj re?em: všečen je. Le tako naprej

Dej mi povej koliko časa prete?e (približno) preden te odklopi.

DaNašnji prispevki pa ostanejo tako kot so sedaj,ker ne morem prilagajati pogleda za vsakega posebej.

Gox

To pa tudi mene odklaplja ... tako na oko bi reku da po kakih 10-15 minutah ...

Samo včasih se to redno dogaja, včasih pa me drži cel dan prijavljenega ...

(sem mislu da je kej s cookiji v mozilli narobe, pa nisem nič prijavljal :-))

LP
Goran

Jerry

?e preberem eno temo, imam Naštimano na maximalno prispevkov, pa hočem dodati se moram ponovno prijavit. Po moje okol 5 minut.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jerry

Tudi ko nisem. Sicer pa to mi je delalo ?e prej ko igric sploh ?e ni bilo. Sam tok da boš vedu garač. A je prov:-)