Dyane by Dyane

Začel/a dyane, Junij 29, 2014, 12:56:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

thundercat

Zakaj niso iz rosfraja delal te avte. Bi imeli vsi manj dela okol rje.
Èlan Citroen klub Slovenije

amipick

thundercat-pol nebi bilo tako zanimivo...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dyane

Bilo kuda Rða svuda! :emot15::emot15:
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

lepo
iz tega avta pa še nekaj bo..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Lovro

Citat od: antasi;194994lepo
iz tega avta pa še nekaj bo..

Res je :emot112:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dyane

še par malenkosti in je levi notranji blatnik porihtan.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Evo do sem sem prišo, levi notranji blatnik je zaj zrihtan...prav tako pragi podi stena in stebrički...na vrsti je sedaj desni notranji blatnik...in ostala pereferija okrog sprednjega dela...nadaljujem..ko bo cajt......
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Spet končno malo fretal po dijani,,,drugi notranji blatnik, stebriček omejevalec...
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Spet malo fretal po dijanci, notranji blatniki so skoraj gotovi, samo še omejevalec zapunktiram gor, pred tem se ga dobro očistil in namazal z Brunox epoxy primerom..
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Evo omejevalec je privarjen, tako da je notranji blatnik gotov...

Sedaj pa me zanima vašo mnenje glede dveh stvareh;

Najprej škatla pod sedeži, ali jo naj zaflikam in pustim(meni je že od začetka grozna), cela spotegnjenja, spodaj že šfasana..pa to zelo slabo, pa povrh vsega še grda je..., ali pa jo naj menjam.

In poden kuferana, ki je na spojih ok, je pa na liniji kjer sedi na šasiji cel luknast......pa naj slike povejo svoje..

Aja..pa če kdo ve ki bi dobo poceni kišto pa kuferan podn....Zeko?

[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Dyane menjaj kišto in poden prtljažnika.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dyane

Kaj vse..čisto vse...mmmhh..ona dva pleha med kišto pa kuferanom sta brez rje...no kaj zaj javi če boš mel kaki link za dele.
[SIGPIC][/SIGPIC]

amipick

v sloveniji je baje nek mojster ki se splehom ukvarja...
ali pa "classic parts",delajo celo spakovo karoserijo,lahko da imajo tudi za dyane kak del :Hammer3:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Zeko124

Bomo zrihtal, Burton bi znal met gepek. :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si