Dyane by Dyane

Začel/a dyane, Junij 29, 2014, 12:56:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dyane

Hvala za spodbudne besede!

@Garac
Pode, prage,pod pedali in stebričke mi je zrihatal Zeko, ma je dobu neko dobro linijl iz italije, res dobri.

Ja Janko...kdo bo prvi hehheheh
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Citat od: dyane;186307Hvala za spodbudne besede!

@Garac
Pode, prage,pod pedali in stebričke mi je zrihatal Zeko, ma je dobu neko dobro linijl iz italije, res dobri.

Ja Janko...kdo bo prvi hehheheh

Podi so baje cinkani pa vse. Ne bo več rjavelo. :D Ja no to bova še vidla kdo bo prvi, jaz se počasi spet pripravljam, da se kaj začne. Da se vsaj kak mesec vozim preden gre v garažo za čez zimo hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Danes sem bil deležen eminentnega obiska gospodov z C6. To je bila skupina Zeko, Janko&company. Imeli smo se odlično...smeha za izvoz....malo smo pogledali dijanco v delu...občudovali swingo....(da je še sploh na cesti)hehhehehe....samo pozor...je orginal cimos .hehhehehe

Je pa se spet Zeko izkazal z njegovimi sposobostmi. Od njegovega linka iz Italije je nabavu orginal ItaljanskiCimos zadnje plehnate blatnike v vrhunskem stanju....svaka čast....kaj pa je bilo najbolj zanimivo...bili so za hvala lepa heheheh...
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Spe5t sem malo šraufal po dijani...po dugem cajtu...sem še od strašnega Zekota dobu dijanin stebriček...pa še za hvala lepa je bil...no skoro...tak pocen...v nulo..pa še evropskega porekla iz sosednje Italije...če je že dijana iz Italije naj bojo tudi kosi ane...ane  

[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

m alo sem se špilo naprej...sem vstavo C stebriček...pogledal linije..malekost nazaj premaknil in zavaril...spodnji radiusi so v izdelavi..pridejo vsi 4 novi...Pa odzgoraj na notranjem blatniku sem naredil eno malo flikico...delno krivo....

[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Videti je da bo kmalu dišalo po "fertik projekt" :BigThumbs:
Èlan Citroen klub Slovenije

dyane

Počasi napreduje..heheh..je pa še veliko dela..ker sem se loto zadeve picikato..in kljub temu da je bil prejšni stebriček...recimu temu pogojno ok..sem ga zabrisu ven..pa še vse kritične točke bom preveru..da ne bo potem bistvenih težav.:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

Akcija v polnem teku :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Evo gremo dalje...zavaril sem še ostale stvari okrog stebrička in notranjega blatnika..
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

:BigThumbs::emot112::emot112:
Èlan Citroen klub Slovenije

rsm23

Zastopnik za Zekoline Slovenija je prišel preverit če se kosi strokovno vgrajeni in izdat garancijo na prerjavenje...

dyane

Evo rsm..je malo prehitevu, evo kako sem rešil okrog omejevalca
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gorcha

Korozija! Neprijatelj broj jedan. Svuda je ima...:emot86: