Spustil amortizer, servisi in razno

Začel/a smetilka, Maj 06, 2014, 07:46:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Ena anegdota vezana za inventuro v enem velikem skladišču...ne gre v Slovenščini, ne bo smešno...

U jednom velikom skladištu na inventuri nedostaju dvije vreæe bibera, po 50 kg. Direktor pita šefa skladišta, zna li išta o tome? On odgovara: "Šefe miševi, majkemi!" Pa kako dvije vreæe miševi i to bibera? "Jeste kaže šef, suza suzu goni, ali jedu majku im!"...

Vlado333

Cene originalnega materiala, so na vseh Citroenovih servisih enake. Razlika je lahko le v višini popusta katerega ti da prodajalec.

odpad

Redni letni servis - olje, filtri (kabina 2x, olje, nafta) in zadnje ploščice, mogoče še kaj - nekaj manj kot 270 pri Jerovšku.

xpuser

grgos

Citat od: odpad;183818Redni letni servis - olje, filtri (kabina 2x, olje, nafta) in zadnje ploščice, mogoče še kaj - nekaj manj kot 270 pri Jerovšku.

imel skor isti servis na bencinarju c4 + ploščice zadaj 190 eu na neuradnem ..

xpuser

odpad

Men ni pretirano, ker si vzamejo čas in dobro naredijo. Pa še v servisno knjigo gre.

xpuser

Citat od: odpad;183917Men ni pretirano, ker si vzamejo čas in dobro naredijo. Pa še v servisno knjigo gre.

Sej to mislim, nemoreš primerjat ve kaj pogledat, ne pa da se uči na tvojem avtomobilu.

Vlado333

Na rednem servisu se pogleda VSE, vsaj moralo bi biti tako.

xh4ntos

Pozdravljeni,

ker ta tema vsebuje tudi rubriko razno, sem se odločil napisati kar tukaj..delno se pa tiče tudi servisa - o čemer je nazadnje tekla beseda.

Skratka, na pooblaščenem servisu so mi rekli, da ima C5 III zaščito na zadnjem blatniku (na notranji strani od kolesa do konca zadnjega dela avtomobila) samo na levi, ne pa tudi na desni strani avtomobila. Ker mi to nekako ni logično in bi rad vedel, ali so se me samo z lahkoto želeli rešiti (da vidim ali jih obiščem ponovno ali ne), bi prosil kakšnega lastnika C5 III, da preveri, ali ima to zaščito tudi na desni strani. Sliki levega dela z zaščito in desnega dela brez pripenjam spodaj.

Hvala!:AngelPray:

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Mitja

moj ima samo na desni, sem tudi sam opazil, da je samo na levi, zato sem pred tednom dni, ko sem bil na servisu,  pri eni C5 preverjal in tudi ta je imela samo na levi strani.. desna je bila prazna ..tako da vrag si ga vedi hehe

xh4ntos

Torej nekateri imajo na obeh straneh, nekateri samo na eni? Èudna reč :) Meni je vzbudilo pozornost namreč zato, ker se je kolega na avtocesti peljal za mano in je rekel, da mi pri visoki hitrosti zadnji odbijač nekako trese oz. vibrira (kot, da bi se zrak notri ujemal) in sem šel malo raziskovati in ugotovil, da na eni strani ni zaščite.

Ja nič, če bo še kdo pogledal, bo vsaka informacija dobrodošla, bom pa jutri, ko grem na servis, če bo tam še kakšna C5ka tudi jaz še malo pokukal :)

Citroenovc

oMSROuge je bil prvi lastnik. In njegova informacija, da je na obeh straneh, je potem dokaj verodostojna.

Èe sta vidva tudi prva lastnika in avto nikoli ni bil poškodovan, potem je to res čudno. Èe pa nista, potem pa mislim, da ni preveč dileme.
OK

LP
Primož

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/