Kaj pa če

Začel/a boklavdi, April 05, 2014, 03:20:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

C50

Je morda skrivnost za kater avto je šlo?

In verjetno je bil prvi lastnik.

Problem nastane, ko si 2., 3., ...

Xandrej

Ja prvi lastnik šlo pa je za DODGE!

C50

Andrej, ne jezi se name (tako sklepam po klicaju).

Prodajo ti je preprečila boklavdijeva draga, ne jaz.

Drugače pa praviš, da je prijatelj dolgo prodajal avto in nihče ni klical?
Kje pa ga je oglaševal, če si mu ti svetoval, naj ga da na net?

Pa tudi za 40 k km niso potrebni neki veliki servisi. Je avto ravno "ulaufan".

Omenjaš pa račun, ne račune. Misliš na račun o nakupu od trgovine?

boklavdi

fantje,..zadeve so še odprte....da ne bo pomote.

lpB

Xandrej

Citat od: C50;181417Andrej, ne jezi se name (tako sklepam po klicaju).

Prodajo ti je preprečila boklavdijeva draga, ne jaz.

Drugače pa praviš, da je prijatelj dolgo prodajal avto in nihče ni klical?
Kje pa ga je oglaševal, če si mu ti svetoval, naj ga da na net?

Pa tudi za 40 k km niso potrebni neki veliki servisi. Je avto ravno "ulaufan".

Omenjaš pa račun, ne račune. Misliš na račun o nakupu od trgovine?

Eh sploh se ne jezim... Ne ne rekel sem m naj ga spet da na a net kjer ga je imel že lani. Avto star 4 leta pa dizel pa to...

MSrougeZX

Mislim da vem za kateri avto se gre...res je bil vzorno vzdrževan izdelek.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Ja o tem ti govorim in edini in redek primer da se je avto prodal nekomu ki je prišel in videl in mu ni bilo težko dat 1000€ več za primerek sploh če iščeš tak avto in si ga želiš!

Xandrej

Kaj pa to je kaj vredno ko sem se kar nekaj let nazaj slinil po vozu za 60 jurjev pa sem si mislil kak bi jaz to mel pa evo ga slike še preden je zapeljal na cesto pssst pa ne okol govorit:

C50

A ni tak kot tvoj?

Ali si novega kupil?

Nisem vedel, da toliko stane...

Xandrej

Moj je edini rdeč registriran v sloveniji in ja tukaj je čakal gospoda prvega lastnika. Jaz pa sem mislil kaj si ti ja nor pa kje te človek dobi 60K jurjev da to kupi??? Ke pa ta avto naročal en drug prodajalec ne moj prijatelj ki je rekel, da bi 100% človeka nagovoril, da bi ga odznotraj oblekli v bež leder... Ampak je pa vseeno po naročilu narejen... Se pravi oprema exluziva z alcanrato...

Čojko

Evo, zdaj pa se še jaz resno vključim zraven.
GS najprej ni bil mišljen za vsak dan, so pa se razmere spremenile (žena drug urnik) in tako sem ga v zadnjem letu vozil praktično vsak dan, ter z njim naredil točno 8.000 km. Sedaj jih ima točno 130.000 in to realnih. Kaj vse in kako je bilo poštimano sem opisal v njegovi temi.
Po pravici povedano mi ga je škoda za vsak dan in v kolikor mi kdo od tukaj, ki bo zanj skrbel po oldtajmersko, servisiral pri Mikiju ali Vojkotu in užival v njem ga prodam za 3.500 Eur. To je cca. 500 EUR manj kot sem sam dal nanj brez lastnih ur. če pa temu prištejemo še antasijeve stroške, s katerimi je šel v minus, pa lahko zapišemo, da je bilo vanj v 3 letih vloženih 6keur.
Torej če kdo kupi mojega GS-a za ta denar, kupim jaz tega C5 od boklavdi-ja za vsak dan, on pa Xandrejevo C6.
Za GS- arsko bolezen pa mi ostane Pallas.

Xandrej

He he cela verizna reakcija... :-)

Zeko124

Meh daj Èojko, prodal ga boš nekomu ki bo 5x slabše skrbel zanj in se boš potem milo jokal za njim. Gs si si želel, GS imaš in nevem, zakaj se nebi vozil vsak dan. Ko (če) ga načne pa pač še pleh porihtaš vmes. To je osnovna napaka, domneva da bo nekdo lepše skrbel za avto kot ti sam. Sam gasa. lahko tudi 3 ali več GSov spraviš na Dinos v svoji življenjski dobi, važen je užitek v vožnji. Ti avti bodo, ko bo vaša generacija postala neaktiva itak postali nezanimivi in ne bodo nikomur več fora. Enkrat se živi, samo gas. Prodat se ti ga pa res ne splača. Še ona Superca za 1500€ na avtonetu že dolgo bivakira gor pa ništa od prodaje :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

boklavdi

To bi bil jaz zelo vesel,...ker da gre avto v dobre roke mi je fajn.
Ne pa kakšnemu bizgecu. Pa še dobimo se lahko kdaj pa kakšno rečemo pa pivce spijemo....
samo fantje še enega moramo vključiti v zgodbo,...ključnega in ga :emot156: da je nastopil čas za oldtimerja.

lpB