Kaj pa če

Začel/a boklavdi, April 05, 2014, 03:20:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

boklavdi

če bi recimo zamenjal tegale C5 za Andrejev C6 me zanima,..kaj menite,...koliko bi dobil od nekoga, ki zna ceniti realne kilometre (145.000), letnik 2006,...pa umirjeno nogo,...pa recimo (črne šipe zadaj),...pa kaj še,...
skratka ohranjen C5 MKII in ne kr' en.
Aja Exclusive....pa brez FAP-a.

Samo pomislek,...tako mimogrede...

je pa to tale petka:
http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=8602

lpB

MSrougeZX

Ne vem kolko bi dobil...daj na oglas in gasa po c6. Verjetno bi lahko brez pomislekov postavil  najvišjo ceno za ta model oz. letnik.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Pomojem bi za tvojo C5-ko dobil tam okoli 4000€  ...

mislim da imaš dober in lep avto, zakaj bi prodajal in dodajal še več kot 1x toliko, da bi kupil c6-ko? (če ti avto lepo služi in ni problematičen)

Edino če ti je res tako huda želja imet C6 ... pol pa vsekakor prodaj C5-ko.

MSrougeZX

Èe bi bil avto moj, bi postavil ceno 6k eur in ga pod 5500€ ne bi dal. Kaj praviš?
R5 e-tech 2025

MSrougeZX

Gox spet primerjaš neke sekrete z 250.000km iz uvoza...njegov jih ima pol manj...pa avto čuvan in negovan tak kot se to spodobi.
R5 e-tech 2025

Gox

Ja naj ga pelje v avto hišo in bo vidu koliko bo dobil ... ko pogledaš v eurotax se lahko samo zjočeš zraven.

Stric je prodal lani C5-ko II >  2.0Hdi, z manj kot 40.000km, pa je dobil toliko za njo, da mi noče niti povedat.

Kot sem reku ..če mu je želja imet C6 .. naj kupi ... če pa bi menjal kar tako, se pomojem ne splača ...

Zeko124

Mislim da so tudi za C6 pogoji financiranja kar ugodni, kolkor sem od fotra slišal :BigThumbs:.

jaz bi se skoraj sigurno odločil za menjavo. Finančno gledano ne najbolj smotrna odločitev, ljubiteljsko gledano pa top. Sploh ker se ne voziš tolko ;).

Gasa. :emot112:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gs nautica

boklavdi imaš zasebno sporočilo.
Lp Žiga

Xandrej

Eurotax si naj v rit vtaknejo vsiskup... kdo proda avto v avtohišo po smešni ceni je tele ali pa ga proda samo da se ga reši ker avto nagaja... Itak te napizdijo. Avtohiše so nasičene z rabljenimi avti in sploh nimajo več prostora za rabljene avte...

Staro za novo dajejo ljudje ki nimajo časa se s tem ubadat , ki imajo dnara ko dreka ali pa nekdo ki se hoče avta znebit.

Boklavdi če prodaš avto za pametno ceno pridi pa pelješ ne dajaj ga zastonj. Ljudje itak samo nekaj lapajo pa ko boš bi jaz mel pa oni mel pa itak nikoga. Èez čas pa se bo pisalo tukaj ve kdo za kakega lepega C5II????? Alip a mogoče kdo pozna kako dobro c6??? seveda je to never ending story kot z gumami...

Jaz imam gor sedaj najnižjo ceno za kolko ga dam za manj ga raje v dravo potisnem...

Dokler lahko Ljudje prodajajo raznorazne uiber avte ki so 3-4 leta starejši in so stali pri novem isto ali pa manj pa imajo več kilometrov potem je to to... BMW 3 ista cena... Pa kak lahko to sploh primerjaš... Naprimer...

Meni so itak avto ki sem imel nagledan prodali nikamor se mi ne mudi. Avto je parkiran v garaži peljemo se tu in tam to pomeni mogoče 1x na teden drugače se vozimo skoz z mestnim avto Fiatom ker se sedaj skupaj vozima v službo. Naslednji avto več sploh nimam predstave kakðen bi naj bil... Po drugi strani ali vzet nekaj pač ali res neko zverino ki bo čakala v garaži da se tu pa tam peljem z njima li kakorkoli...

Ti se odloči kot so ti rekli le če prodaš tvojo C5 za pametno ceno, drugače ne idi z glavo skozi zid ker se ne splača ne dajaj C5 zastonj sploh...

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

boklavdi

Citat od: gs nautica;181193boklavdi imaš zasebno sporočilo.
Lp Žiga

Žiga,...sem ti odgovoril...ne vem, če vidiš.

Sicer pa je tako,...da želje in gušt so eno,...neke vrste slaba vest pa drugo.

Andrej, kako pa je kaj tule pri FAPu,..verjetno bi ga moral relativno kmalu pucat,...saj imam ekstremno kratke razdalje,...tule okoli jerovška....po Grosupljem,....
Je tako kot pri c5 tam 500€?

Ne vem no,...če bi se dobil dedec za pravo ceno,...bi morda prepričal še koga okoli sebe,...ne vem pa, kako potem na Pag,...avtocamp,..prikolica....kdo bi mi jo zategnu :).

lpB

Xandrej

Pa kaki FAP če ima avto 130k kilometrov madona... Èe pa bo pa boš dolil ali boš do smrti vozil C5 brez fapa ker ne vem... Vsi avti imajo danes ta filter jebiga... Tekočina ni draga filter pa se da ščistit... Pa s temi prikolicami vašimi tudi že malo....

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

C50

O kakšnih prikolicah govoriš? Morda o C5 II?:Paint-Angry:

Xandrej

Je že bilo govora o prikolicah pa vlečnih kljukah pa C6...

:BigThumbs:

Čojko

S C6 se z nekaj kufri pelješ v boljši hotel.
Andrej, najboljše, da ga kar obdržiš, ker očitno ne obstaja primeren lastnik zanj.

boklavdi

Èojko,...

v principu imaš prav,...vendar morje, ki je pri nas v stilu kampa je enkrat na leto 16 dni.
C6 pa je avto, kot ga še ni bilo in vprašanje kdaj spet bo.

Moj C5 je super,...nič mu ne manjka,...pomlad je,..vrabci me na vejah opominjajo, da naj dobro pomislim,...ampak, kaj naj,....

C5 imam od 2009,...počasi se človek naveliča...oz.

saj veš, kako je, ko si/se zaljubiš....adijo pamet :Hammer3:

Itak se pogovarjam samo v primeru, da c5 pade v dobre roke in da tistemu, ki ni težko odšteti evro več za stanje avta,...(pravzaprav tako kot pri Andreju).

lpB