Nakups Xsare vts

Začel/a BlindVTS, Februar 02, 2008, 10:19:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

izi

če je to bencinc pa skor ne verjamem,da tak mal pije..

format

Seveda imam bencinarja 1,4 75 KM in poraba je takšna kot sem napisal. Res da vozim v niskih obratih, v peto prestavo prestavim že pri 70 km/h, vožnja je pa relacijska Slovenska Bistrica - Velenje - Slovenska Bistrica. Poleti naredim do 950 km s približno 50 litri goriva pozimi pa do 850 km. Tankam samo na OMV ter na MOL-u. S petrolovim gorivom sem delel manj kilometrov. Vsako leto grem na uradni servis, ostale napake sem pa že zgoraj napisal kaj je bilo narobe. Pravi šparovček je Xsara pa še udoben in prostoren. Prevoženih že imam 152000 kilometrov.

format

Pozabil sem napist da sem drugi lastnik Xsare, kupil sem jo 15 mesecev staro z 12 tisoč prevoženih, ker je prvi lastnik nujno potreboval denar.

vogiv

pa ja sam je poraba neglede kje tankas 6,5 ali vec pa moci tudi manka
Važno je doživetje. Vse ostalo je blef. zgodovinar Damjan Ovsec razložil razliko med spaèkarjenjem in drugimi avtomobilisti:Hammer3:

format

Jaz sem se poslovil od svoje xsare, sedaj imam Hondo. Po podatkih proizvajalca naj bi imela porabo 5,4 l 100km, jaz sem jo že spravil na 4,6 l 100km po lokalni cesti pa še klimo ima avto, kar na xsari nisem imel. Tako da z lepo vožnjo se da voziti z zelo nisko porabo.

vogiv

enim pa avti res tak malo pijejo da bi mogli še kakšno kanglco v prtlažnik dat da bi nazaj od avta dobli :Hammer3::Hammer3:
Važno je doživetje. Vse ostalo je blef. zgodovinar Damjan Ovsec razložil razliko med spaèkarjenjem in drugimi avtomobilisti:Hammer3:

sl1

Jaz imam tudi xsaro break 1.4 '99. Na relacijo res pije zelo zelo malo. Tudi jaz sem 1x nameril ze 5,3l/100km. Povprecno (mesto in obvoznica) se pa giblje okoli 7.
Problemov ni, razen kake malenkosti katere lahko vse sam popravis ala lucka za airbag, el. sipa crkne, centralno crkne ... Razlog so slabi kontakti ali pa ko se kaka zica precvika kjer se prepogiba pri zapiranju vrat. Masina dela, avto nima nekih pospeskov, samo leti cez 160 in ce ga navijes cez 4000rpm gre tudi v vsak klanec brez izgubljanja hitrosti. Je udoben in zelo prakticen avto in mislim da nikjer drugje ne dobis toliko za svoj denar.

tejula

Pred enim mesecem sem kupil Xsaro 2002 HDI in sem zelo zadovoljen! Naredil sem že 3300km in avto zelo lepo špila. Poraba je nekje med 5,5 in 6,5 l/100km (kombinirano z mestno vožnjo). Stroškov nisem imel še nobenih.
Skratka, po moji kratki izkušnji s tem avtom je avto je odličen! (tok tok).

hitri005

No najprej vsem en lep pozdrav kajti sem nov tukaj...in da ne smetim po forumu in da ne odpiram nove teme bom pisu kar tuki..In sicer zanimam se za nakup Xsare picasso letnik 2002 2.0 hdi lažje karambolirano (potrebno bo menjava vezne odbijača levega blatnika havbe ter leve luči ostalo je ok.) ker bi avto obdržal zase če bi se že odločil za nakup me zanima kako je kaj s temi avtomobil in predusem motorji kakšni so kej kakšne so kaj hibe samega vozila in seveda zanimajo me tut dobre lastnosti :D
za vsak odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem

Gox

Pozdravljen,

poglej malo v del foruma o "Xsari Picasso", kjer boš našel veliko informacij o tem modelu ...

Nekaj lastnosti tudi v tej temi, ko se je morebitni kupec odločal med Picassojem in Tacumo ... http://www.citroenar.com/showthread.php?t=3824

Lp
Goran

nande

Ali je že kdo dal obnavljat zadnjo premo Vargalantu v Sinji Gorici.
Vaše izkušnje.

LP nande

dejc

Pozdravljeni

Na forum sem se prijavil ker gledam za Citroen Xsaro. Najprej sem gledal za Renaultom pa mi ta francoz nikako ne diši zato sem pogledal k sosedom, Citroenu.

Ker sem si nekaj že prebral o razliki med Mk1 in Mk2 modelom vsekakor Mk1 čeprav so mi luči in določene malenkosti pri Mk2 bolj všečne ampak na račun razlik se odločam za Mk1, ki so bili proizvedeni proti koncu proizvodnje (od letnika 2000 do 2002). No ja če se najde zanimiv Mk2 bom prebolel tudi tistih nekaj H7 žarnic na leto :-) (motorna paleta pa je vrjetno ista okoli letnika 2002, 2003).

Torej glede na ponudbo motorjev mi je aktualen 1.4 75KS motor, ker ne rabim nekaj hudega. Vsekakor mi je pa zanimiv tudi 1.6 89KS motor in 2.0 HDI 90KS motor. Ključno vlogo pri izbiri motorja igra njegova ekonomičnost in zanesljivost. Vem, da je HDI daleč najbolj ekonomičen ampak imam ogromno pomislekov zaradi turbine in šob.

Èe vzamem v prvi pogled oba bencinska agregata me predvsem zanimajo njune hibe in morebitna razlika pri porabi goriva.
Za HDI motor je jasno, da ima nižjo porabo goriva in me tu predvsem zanima zanesljivost tovrstnih motorjev. Predvsem dejstvo, da imajo vsa vozila z HDI motorjem preko 150k km me zanima kako se motor in turbina ter šobe pri taki kilometrini obnese in kakšne so okvare motorja.

Seveda pa sem zainteresiran tudi za informacije o znanih napakah in na kaj biti pozoren pri nakupu rabljenega vozila. Skratka hvaležen bom za čim več informacij.

garac

dobrodošel na forumu

1,4 motor je enako, kot stari 1,6 8v motor preizkušen in zanesljiv. Na 1.4 rado prebije tesnilo glave nekako pri 100.000+-km. Z leti mogoče motorček prostega teka...
1.6 je po moje prava izbira, 90KM je povsem dovolj za takšen avto.
Hibe? Kot vsak avto, posebej poglej še kako stojijo zadaj kolesa (problem most) in to je to. Sicer se še recimo olupijo pokrovčki na vratih znotraj, ampak to je le vizuelna napaka
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Mislim, da si malo pomešal tipe Xsar ... MKI se je prenehala izdelovati z 2000.

Tako da najprej razčistimo to, kaj točno zdaj kupuješ? Jaz nekako mislim, da gledaš Xsaro mkII, ampak tip, ki ima meglenke integrirane v prednje luči. Imam prav?
No tu imaš 110KM 1.6 16V motor, ki bi ti ga jaz tudi najbolj priporočal. HDi ravno zato ne, ker se ga že v štartu malo bojiš; 75KM 1.4i pa zato ne, ker je že na meji zmogljivosti za ta avto + kar je že Garač o njem povedal.
No če pa gledaš dejansko Xsaro mkI (97-00) pa gre moj glas navadnemu 89KM 1.6i.

Je pa tako - odkar sem pred leti pri Jerovšku v kleparski delavnici na sosednjih dvigalih videl eno mkI in eno mkII - obe sta pa imele odrezano streho in sem videl profile stebričkov - sploh ne bi želel imeti mkI - ker ÈE se že kaj neprijetnega zgodi - je mkII neprimerno bolj varno konstruirana.
OK

LP
Primož

dvorjan

Tudi 1.6 masinam prebija tesnila na glavi (a redkeje kot na 1.4), ceprav je to manjsi problem kot pa okvarjen most. Ko sem jaz se gledal te avtomobile (sem ga hotel kupiti sestri), so bili 10 let stari primerki prav porazni (ali pa sem imel samo jaz tako smolo). Tako da raje poisci malo novejse, ce le proracun dopusca. Bi pa na tvojem mestu sploh ne gledal 1.4 masine, ker je res svoh, se posebej, ce se v avtu vozi vec kot le voznik ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!