temnenje stekel

Začel/a pixxel, Februar 08, 2014, 06:48:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pixxel

kdo ima izkušnje z temnenjem stekel ,poznate mojstra
rad bi zatemnil stekla na c5 III  tourer

antasi

meni je na berlingotu delal v laškem
zdajle se ne morem spomnit kako se piše
ima pa delavnico pred laškim desno, tu ko greš za dvorano tri lilije in naprej
za ind. cono proti npr. inox verbovšek na desno
je bil ugoden in kvaliteten
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Ditrich

Meni je zadevo uredil kolega, ki je tudi zaposlen na tem področju..
Izbereš koliko temne hočeš imeti, mislim da so 4 odtenki, potem izda potrdilo o foliji in montaži (da je v skladu z pravili) ter z omenjeno dokumentacijo odideš na homologacijo, kjer tudi preverijo prepustnost ali nekaj takega z nekakšno napravico..
Vse skupaj me je prišlo 50€ + dobrih 30€ za homologacijo.

Lp

dulchyc5

meni je na prejšnem avtu (berlingo) zatemnil stekla Dr. Glass   iz Krtine..za 120€ in to 5 oknov :)
C5 V6 2,7 HDI

Kupim strešne nosilce za tourerja (rabljene, nove)

pixxel

hvala za informacije
zanima me a mora vzeti dol tapicirunge z vrat

baktiv

hei,
tudi jaz nameravam zatemniti zadnjih 5 stekel na c5 tourer v okolici lj. ali kranja....cene se gibljejo okoli 130eur dalje...mislim da ni treba dajat dol tapicirunge z vrat.

lpM

gule

Pozanimajte se, namreč v Citroenu se da ugodno kupiti original kit za zatemnitev...

Čojko

In koliko je to? Kakšno pa je to original temnenje in zakaj bi raje izbral originalnega?

garac

baktiv, saj imaš studio Vizual v Virmašah blizu tvoje lokacije
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

MSrougeZX

Nobenih tapicirung se ne jemlje dol. Najprej poglejte kako vozilo katero je mojster naredil in se šele takrat odločite za temnitev, govorim iz izkušenj...sem že dal 4 mojstre skoz...res pa da sem fejst picajzlast...sem mel srečo, da ta zadnji je istega karaktera kot jaz in me ni poslal u tri pm.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

Citat od: Èojko;177183In koliko je to? Kakšno pa je to original temnenje in zakaj bi raje izbral originalnega?

Zato, ker je narezano na mero, ima atest in ni drago. Èe si sam svoj mojster, lahko sam narediš. :BigThumbs:

baktiv

Citat od: garac;177185baktiv, saj imaš studio Vizual v Virmašah blizu tvoje lokacije

Ja res je studio Vizual blizu moje lokacije, vendar z njim nisem zadovoljen, preveč računa in še dooolg traja.
Eden iz Bitenj naredi v dveh do treh urah in hitro si na vrsti za termin (naredi kvalitetno-C2 mi je že zatemnil)

lpM

pixxel

garac

@baktiv in zakaj sploh še omahuješ in sprašuješ, zakaj še nisi v Bitnjah?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

baktiv

haha, lepa!
a veš kva me sam zanima....če bi lahko zatemnil samo toliko kolikor je original?

lpM