temnenje stekel

Začel/a pixxel, Februar 08, 2014, 06:48:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

baktiv

gule

Original Citroen art.1608164780, stane 15 eur, a bi bilo ok pred naročilom se pozanimati ali paše na tvoj avto. Pojdi v kak servis in vprašaj, za roke ti ne bi smeli več kot 2h računati...

baktiv

imaš mogoče kakšen kontakt, oz. kje najdem te podatke?

lpM

MSrougeZX

Jaz folije limat ne bi dal nikoli citroen servisu za delat...kateri pa ima izkušnje s tem med njimi??? Folije naj lepi folijamajster, ki to dela vsak dan in ima vsaj nekaj sto avtov za sabo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Zeko124

V nasih koncih je tudi en super mojster za tovrstne zadeve. - Perimund.  Cca 35km iz Ljubljen.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Citat od: MSrougeZX;177326Jaz folije limat ne bi dal nikoli citroen servisu za delat...kateri pa ima izkušnje s tem med njimi??? Folije naj lepi folijamajster, ki to dela vsak dan in ima vsaj nekaj sto avtov za sabo.

Ja zakaj pa ne bi kupil original folijo in jo nesel nekomu, da jo zalima...

baktiv

čak mal....a pol se original folija za C5 dobi na uradnem citroenu? A pa bi pol folijamaister montiral "drugo" folijo?

lpM

gule

Citat od: baktiv;177384čak mal....a pol se original folija za C5 dobi na uradnem citroenu? A pa bi pol folijamaister montiral "drugo" folijo?

lpM

Folija se dobi definitivno. :BigThumbs: Kar se tiče tega, kar bi kdo hotel, pa je že domena "Nostradamus" in preročništva...:Hammer3:

MSrougeZX

Citat od: gule;177344Ja zakaj pa ne bi kupil original folijo in jo nesel nekomu, da jo zalima...
Zato ker ti noben mojster ne bo to hotel zalimat, vsak dela z tisto folijo s katero je navajen...kaj pa ce se kaj zalomi, kje bo vzel drug komad...
R5 e-tech 2025

Ditrich

Citat od: MSrougeZX;177393Zato ker ti noben mojster ne bo to hotel zalimat, vsak dela z tisto folijo s katero je navajen...kaj pa ce se kaj zalomi, kje bo vzel drug komad...

Se strinjam..
Strošek je v vsakem primeru, kakšen , pa določate sami.. Izberite takega, ki se s tem ukvarja in ima izkušnje, saj slabo opravljeno delo pusti posledice..
Sam sem bil zraven ko so mi montirali, in zadeva ni tako simpl kot bi sprva mislil.. Tudi mehurčki lahko ostanejo in pri meni to nebi šlo.. Se mi lahko ''scufa'' zaradi enega.. :emot4:

http://www.zatemni.si/temnenje_stekel.html

LP

baktiv

ok, sej js ne rabm kupovat original folije od citroena, jaz sam rabim da bi mi nekdo zatemnil toliko kolikor je pri originalnem (zadnjih 5 stekel)

lpM

pixxel

mislim da mi je dr.glass trenutno po internetu najbolj všeč
sem pa razmišljal če je dober zdej pri teh temperaturah to delat
iz mrzlega na toplo pa to

MSrougeZX

Počakaj na marec ali april....je fajn ko ima že sonce svojo moč, da potegne vlago izpod folije...vsak mojster ti bo enako svetoval.
R5 e-tech 2025

pixxel

:BigThumbs:tocno to
se pravi cas za iskanje pravega mojstra
mogoce izbirati od 1 do 10 naj temnilca stekel

gule

Ima pa Citroen tako lepe zavese za zadnji del, ki se samo vtaknejo v okvir...izgleda, kot folija, po potrebi, pa v par minutah dol pobereš...pa še nič ni treba homologirat, ko se pa vidnost zmanjša pa nimaš problemov...