temnenje stekel

Začel/a pixxel, Februar 08, 2014, 06:48:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

MSrougeZX

Probaj jih nataknit in se vsedi nazaj in te naj nekdo pelje 10min ti pa glej cez tiste drobne luknjice...dovolj bo le nekaj minut in ti bo slabo...smo ze sprobali...ce mas to gor lahko gledas zadaj le naravnost naprej.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

skrt3

Tudi sam stojim za izjavami od MSrougeZX-a

Fantje, ki se s tem ukvarjajo, vedo za kaj gre, obvladajo "svojo" folijo in najboljše svetujejo, kako pa kaj.

Mi imamo na Berlingotu II temnjene zadnje šipe zaradi otrok
Zadeva se obnese ODLIÈNO! Lahko se skrijejo vsi Hello-Kitty-Spar-Obi-RibičPepe senčniki.

Kakšno folijo izbrat, ti pa spet oni svetujejo (stopnja UV zaščite, termo zaščite,...)

Z ženo nimava težav pri nočni vožnji, v dežju ipd...
sem pa poskusil v xantii uporabljat zadnji rolo/mreža in sem po 30-ih minutah spet pospravil, grozno

Jaz sem sicer kompenziral, drugače bi me prišlo okoli 140 EUR pri Sunside Tuning na obali

lp

lugr78

Sam sem že dva avta dal zatemnit pri Dr. Glass. Vedno odlično, ima pa kar nekaj gužve, no vsaj včasih jo je imel ;)
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

baktiv

Citat od: MSrougeZX;177458Probaj jih nataknit in se vsedi nazaj in te naj nekdo pelje 10min ti pa glej cez tiste drobne luknjice...dovolj bo le nekaj minut in ti bo slabo...smo ze sprobali...ce mas to gor lahko gledas zadaj le naravnost naprej.

se strinjam

gule

Citat od: MSrougeZX;177458Probaj jih nataknit in se vsedi nazaj in te naj nekdo pelje 10min ti pa glej cez tiste drobne luknjice...dovolj bo le nekaj minut in ti bo slabo...smo ze sprobali...ce mas to gor lahko gledas zadaj le naravnost naprej.

Kakšne psihodelične informacije so zdaj to...oprema je homologirana v Citroenu in preverjena. Sem se vozil v novem C4 z temi zavesicami in mi je bilo cool, ker se vse vidi, mene pa nihče...:BigThumbs:

Je pa stvar posameznika in njegova volja, kar bo naredil. Ta zadeva pač ne rabi homologacije in petljancije z mojstri, ter ni treba avta nikjer puščat za en dan da ti nekdo nekaj zatemni. Obenem, pa jo lahko vedno daš gor, pa dol in paše v milimeter.:emot112: Nasplošno grejo predelave tipa folija roko pod roko z led lučmi in ostalimi hi tech dodatki, ki ih mnogi nadebudneži radi montirajo v svoje trabakule, pol pa tarnajo, kako im luči utripajo, crkujejo BSI enote, pa ih policija kaznuje...:funny34d:

gule

Citat od: skrt3;177459Tudi sam stojim za izjavami od MSrougeZX-a

Fantje, ki se s tem ukvarjajo, vedo za kaj gre, obvladajo "svojo" folijo in najboljše svetujejo, kako pa kaj.

Mi imamo na Berlingotu II temnjene zadnje šipe zaradi otrok
Zadeva se obnese ODLIÈNO! Lahko se skrijejo vsi Hello-Kitty-Spar-Obi-RibičPepe senčniki.

Kakšno folijo izbrat, ti pa spet oni svetujejo (stopnja UV zaščite, termo zaščite,...)

Z ženo nimava težav pri nočni vožnji, v dežju ipd...
sem pa poskusil v xantii uporabljat zadnji rolo/mreža in sem po 30-ih minutah spet pospravil, grozno

Se strinjam, da na tistih oddelkih z avtokozmetiko v trgovskih centrih razen šamponov in gobe ni nič uporabnega. Tule je namreč bilo govora o dodatni opremi Citroen. :BigThumbs:

Čojko

Tudi jaz sem temnil pred leti pri Sunside in jih lahko samo pohvalim.

MSrougeZX

Ni treba noben cel dan avta puščat pri mojstru...1,5 do 2h in je zadeva opravljena. Skočiš kam na pivo ali pa gledaš mojstra kak se zajebava in služi denar pa se še poleg kaj naučiš.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

skrt3

Citat od: gule;177480Kakšne psihodelične informacije so zdaj to...oprema je homologirana v Citroenu in preverjena. Sem se vozil v novem C4 z temi zavesicami in mi je bilo cool, ker se vse vidi, mene pa nihče...:BigThumbs:

Je pa stvar posameznika in njegova volja, kar bo naredil. Ta zadeva pač ne rabi homologacije in petljancije z mojstri, ter ni treba avta nikjer puščat za en dan da ti nekdo nekaj zatemni. Obenem, pa jo lahko vedno daš gor, pa dol in paše v milimeter.:emot112: Nasplošno grejo predelave tipa folija roko pod roko z led lučmi in ostalimi hi tech dodatki, ki ih mnogi nadebudneži radi montirajo v svoje trabakule, pol pa tarnajo, kako im luči utripajo, crkujejo BSI enote, pa ih policija kaznuje...:funny34d:

Sem bil podobnega mnenja, dokler nisem poskusil in glavni razlog je bil zascita otrok, nic drugega! Tamale imajo 5 in 1 leto in je super, ko "v zivo" vidis, da jih direktni zarki ne motijo vec in tudi ne pripeka skozi sipo kot prej.

Dandanes bi vsakomur priporocal

baktiv

hja mogoče bi pa tele zavesice http://www.withcar.si/sencniki-za-citroen-c5-tourer-2008-naprej
nabavu samo za zadnje tri šajbe, ker zadaj za voznikom in sovoznikom so pa itak tiste ki se potegnejo gor....

lpM

sam se bom verjetno odločil za temnenje...

Ditrich

Nevrjetno, kakšne debate se izcimijo iz enega preprostega vprašanja.. ;)

Še enkrat.. Vse je bilo povedano, ampak stnjeno v par stavkih..
Temnenje stekel: +izgled, +funkcionalnost, +hitra izvedba, +cenovno ugodna (sploh na dolgi rok), +UV zaščita, +marsikaj ostane prikrito pred morebitnimi nepridipravi..
Aja, pa izgled si zasluži dodaten +

Minus z moje strani edino homologiranje, ki je potrebno, če želiš, da ti možje v modrem ne povzročajo sivih las.. Vse ostalo, samo plus.. Tudi ponoči..

Kar se mojstrov tiče pa ni preveč za diskutirat.. Nekdo, ki ima firmo temu namenjeno ti bo zadevo uredil tako kot se zagre.. Ni nobene znanstvene fantastike v tem.. Le na tebi je, da najdeš tistega, ki ti cenovno in lokacijsko najbolj ustreza, pa je.. ;)

https://www.google.si/#q=temnenje+stekel

P.S.: Jih je kot dr*ka.. :D

pixxel

:Hammer3::bombs:seveda da jih je
ampak prav na forumu lahko najdeš pravega ,iz izkušenj forumašev
lokacijsko niti ni tak problem
mi pa one mreže sploh niso všeč, sploh zadnja iz dveh delov

baktiv

tudi mene bi motilo zadnja mreža ki je iz dveh delov, res gadna scena.

bomo raje normalo zatemnili pa žiujo :)