C4 GP (nov uporabnik)

Začel/a veso, Januar 22, 2014, 10:27:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

veso

Pozdravljeni.
Sem nov "Citroenar".
 Pred enim tednom sem se pridružil skupni Citroen. Kupil sem C4 Grand Picasso 1,6 HDI Exlusive letnik 2011.
Ker pa je bil avto pripeljan iz Francije in ni bilo slovenskih navodil sem si na "netu" poiskal navodila zanj. Zaenkrat moram reči, da še vse teče gladko, zanima me pa le to, da sem v navodilih zasledil, da se lahko ob zaklepanju vozila z daljincem zaprejo tudi stekla na vozilu in zapre se tudi panoramsko steklo. Ko pa sem poskušal to narediti sam mi nekako ne uspeva. Zanima me ali je problem samo kje v nastavitvah ali pač moj tega nima.
Iščem še morebitne napakice, ker mi je prodajalec dal letno garancijo na vse.
Hvala v naprej za vse informacije in nasvete.

LP

mcmicky74

A ko zaklepaš z daljincem držiš gub za zaklepanje ali ga samo pritisneš, saj za zapiranje oken moraš držati gumb dokler se ne začnejo zapirati

veso

Ko zaklepam z daljincem in držim gumb za zaklepanje se okna ne zaprejo.
Opazil sem tudi, da ko sem avto pripeljal domov mi je nekajm dni pri vklopu vzvratne prestavilo zunanja ogledala (spustilo v malce nižji položaj). Sedaj pa se to ne dogaja več. Ne spomnim se, da bi kaj prestavljal kake nastavitve.

trygy

Nastavi gumb za premikanje ogledal skrajno desno ali skrajno desno, se ne spomnim dobro, bi moralo spet delovati. Lp

PEPI57

Zapiranje stekel -imej odprta stekla,avto mora biti odklenjen.Sedaj pritisni gumb za zaklepanje in ga drži dokler se ne zaprejo stekla.Ko je avto zaklenjen ne moreš več posebej zapreti stekel.
Ogledala - ko je gum,za regulacijo ogledal na sredini so ogledala v 1. položaju.
               ko prestaviš gum levo ali desno lahko nastaviš 2 in 3 položaj.odvisno od  
               strani parkiranja.Sedaj vrni stikalo na sredino.Sedaj lahko uporabiš
               nastavitve pri vsakem parkiranju levo ali desno.Samo prestavi gumb
               nastavitve so ostale v spominu.
Lp

veso

Pa saj ne morem verjet.:Hammer3:

Zdaj pa dela zaklepanje in ogledala. Očitno se nisem dobro držal navodil.
Hvala vsem za pomoč.
Drugače pa avto "seka". Mi je vsak dan bolši. Res pa je, da je ogromno gumbov pa lučk in da bo potrebno še nekaj časa, da bom osvojil vse.

Še enkrat hvala vsem. :emot112:

LP

Kavka

V navodilh tudi piše, da se lahko odprejo vsa okna ob odklepanju, samo meni ne dela tudi če držim dalj časa kot pri zaklepanju, ko zapre vse in rolo strešnega okna. Se da ta funkcija nekako " zbuditi " ali je potrebno na servis po aktivacijo te funkcije, ker se mi zdi poleti zelo priročna za zluftat avto.
LP

Kavka

V navodilh tudi piše, da se lahko odprejo vsa okna ob odklepanju, samo meni ne dela tudi če držim dalj časa kot pri zaklepanju, ko zapre vse in rolo strešnega okna. Se da ta funkcija nekako " zbuditi " ali je potrebno na servis po aktivacijo te funkcije, ker se mi zdi poleti zelo priročna za zluftat avto.
LP

veso

A je mogoče komu znano če obstaja kakšna možnost priklopa USB kjučka na avtoradio (original, brez navigacije).

Ok. sem že našel.

Sorry za post
LP

topy

Pozdravljeni, meni pa javla ,da nimam aktiviranega nadzora tlaka v pnevmatikah. Zanima me ali lahko to kako sam naredim ,ali moramna servis?

veso

Še eno vprašanje:

Ali kdo ve kako bi nastavil drugo barvo na displayu?
V navodilih (niso originalna) piše, da lahko barvo prestavljaš z gumbom na displayu. Pri meni je pa ta gumb "mrtev" (trd). V drugih navodilih piše, da je možno barvo nastavljati preko nastavitev na radiu - pa tudi ne gre.
Več idej nimam. Ali ima še kdo od uporabnikov kako idejo?

LP

Gox

A ni tako narejeno da se da barvo spreminjat pri "exclusive" opremi?

Ostali pa ne ... navodila pa so ponavadi napisana za vse modele...

MSrougeZX

Moj oče je imel dynamique opremo l.2009 in se je dalo spreminjati barvo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

na prvi serijah so imeli le bolje opremljeni nastavljivo barvo, confort je imel recimo le oranžno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

veso

Jaz imam C4 GP exclusive letnik 2011, ampak ne najdem kje bi prestavljal barvo.
Pa še ena fotka: