C4 GP (nov uporabnik)

Začel/a veso, Januar 22, 2014, 10:27:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Tomster

Že lep čas gledam tega bencinarja v Podvelki: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8302654&show=1&avto=Citroen%20C4%20Grand%20Picasso%201.6%20THP%20Exclusi...
V živo ga grem gledat predvidoma v torek, ga kdo morda pozna? Izgleda lep, malo me motijo km, ampak za bencinca dokaj realno, za nekoga, ki rabi avto za otroke prevažat do šole/treninga in za trgovino (kot mi, recimo), pa tisto enkrat letno na dopust... Èe ima kdo informacije o tem avtu, samo hrabro... ;-)

Gox

Èe nič ne skrivajo, ti bi verjetno posredovali kontakt od prvega lastnika?

Potem lahko malo povprašaš kako je bilo kaj z avtom.

Tomster

No, pa je uradno, enkrat drug teden bom (ponovno) citroenar... Ne, nisem vzel THP-ja, ampak 1,6HDi iz uvoza, z robotiziranim menjalnikom, l.2010. Po poizvedovanjih in ogledu ter vožnji je avto ok, cena solidna, nove gume, opravili bodo servis in 1-letna CarGarantie (ki je, upam, nikoli ne bom rabil) je zraven... Kupil sem ga pa pri Mlakarju v Grobelnem... Javim prve vtise s kake daljše vožnje ;-)

Tomster

Da se, kot sem obljubil, javim po 1.700 prevoženih km... Avto sem dal pregledat pooblaščenemu serviserju, ki ga poznam, kljub temu, da sem dobil izpis opravljenih del pred nakupom sem preventivno dal menjati olje in filtre, prav tako je pregledal vse ostalo. Avto BP, vse dela, menjalnik je super, poraba 6,2l po računalniku, vožnja super... Zaenkrat nimam pripomb (OK, če bi bil 2,0 se ne bi pritoževal, ampak je dovolj), celo boljša polovica ni preveč jamrala zaradi menjalnika...
Veselim se nadaljnih voženj in upam na veliko neproblematičnih km!

MaGo5

Lepo je slišati, da si zadovoljen. Zakaj pa bi žena imela pripombe glede manjalnika? Ko se g navadiš ne gre brez avtomatika naprej.

Tomster

Jah, ni ravno navdušenka nad avtomatiki ipd. Pravi, da rada šalta, pa je tudi službeno skoz na cesti... Kar se mene tiče, od zdaj naprej samo še avtomatik, sem jih prej kar nekaj prevozil,  zato mi je bila ta opcija zanimiva...

sulicar

Super...tudi sam se nagibam da bi kupil nekaj takega:-)Kolko pa je bila cena če ni skrivnost?

Tomster

Ni skrivnost, 8.900 je bila cena z novimi gumami in 1- letna CarGarantie...

andraž

Lahko se vprašamo, zakaj bi kupovati novega. Èe je 4 leta star, ohranjen kot je treba, z novimi gumami in celo garancijo. Èisto metanje denarja stran.