Moja oranžna Diana

Začel/a thundercat, Januar 18, 2014, 07:08:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

vinotoc

Citat od: gule;175783Ja, sam mam včasih občutek, da midva brez veze prdiva tja v tri dni, ker so sami experti okoli in bog ne daj kakšne improvizacije na prekucanih avtih ustvariti...:BigThumbs:
Pa kaj se usajata in smilita sama sebi! :) Meni sta dala idejo in bom naredil za meharija čez zimo, ker res grdo trga karton.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

prekucnem ti se*tro, madona gule, skoz bolj spominjaš na nekoga, ki je bil nekoč na tem forumu
Sami strokovnjaki, jest sem namontiral gor kozarc od marmelade, samo podn je blo mal težko odžagat.

Ma kir konzervo od pasulja 450gr, tista paše na vse prekucane, prekucnene in originalne tomose od apn do 2cv
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Uh ste me ravno prav spomnili. Grem jutri k Jerovšku pa sem se spomnil, da je imel pred časom ene 3 komplete novih verig, ki so pasale tudi na 135 R15. Bom jutri vprašal, če še ima, pa vse pobral hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Citat od: garac;175840prekucnem ti se*tro, madona gule, skoz bolj spominjaš na nekoga, ki je bil nekoč na tem forumu
Sami strokovnjaki, jest sem namontiral gor kozarc od marmelade, samo podn je blo mal težko odžagat.

Ma kir konzervo od pasulja 450gr, tista paše na vse prekucane, prekucnene in originalne tomose od apn do 2cv

Kaj si pa ti zdaj užaljen? Pa prosim, da mi pustiš familijo pri miru...:argue1: Moja sestra res nima nič z to temo!

thundercat

Citat od: antasi;175814Tole sem pa našel za tebe, da sre boš lahko vozil do 15 marca

http://www.bolha.com/dodatna-oprema/avtooprema/snezne-verige/verige-za-spacka-ali-dyano-1288921355.html?aclct=1389291344&kw=citroen

Gume sem naročil nove letne, tele ketne bom pa mogoče vzel, bom videl.

Itak pa obeta sneženje, tako da po soli ne bom vozil.

Danes sem z mazalico namazal volanski sklop...pri kolesu.

Kakšna mast je pa v poloseh ? Grafitna ? Ali je vseeno ?
Èlan Citroen klub Slovenije

Dyanozaver

SchPN

Citat od: thundercat;175623Lepo, super nasveti in razlage. Manšete bom naročil pri Burtonu, pa za katalog ga moram prosit, če ima.
Lepo, da mi pomagate.:BigThumbs:

Katalog itak lohk dobiš po pošti.

Prvič slišim sicer da ne bi pasale gumjaste manšete tako kot pravi Vojko, a če je on rekel bo že držalo. Al pa je sam neroden pa ne zna... :Hammer3:

Kartonaste pa imam tudi, so pa 4.4€ za par.
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

Čojko

Citat od: SchPN;175917Kartonaste pa imam tudi, so pa 4.4€ za par.
... in tudi če jih menjavaš dvakrat letno je še vedno bolje od plastenke. V realnosti pa boš menjal morda enkrat na 5 let če boš veliko v dežju vozil,...

thundercat

Citat od: SchPN;175917Katalog itak lohk dobiš po pošti.

Prvič slišim sicer da ne bi pasale gumjaste manšete tako kot pravi Vojko, a če je on rekel bo že držalo. Al pa je sam neroden pa ne zna... :Hammer3:

Kartonaste pa imam tudi, so pa 4.4€ za par.

Ti javim glede manšet.

Drugi teden gre motor ven, pa poštriham notranjost v original sivo, sledi servis motorja in nato sledi popravilo tiste rje okoli oken.

Bom poročal o napredku.:BigThumbs:

ModelJT

Kako original sivo, če je bilo original v barvi avta, barva je pa oranžna?
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Citat od: ModelJT;175983Kako original sivo, če je bilo original v barvi avta, barva je pa oranžna?

Sem se zmotil. Nekaj je sivega vmes, pa bom popravil.:Hammer3:

Zeko124

Vidi majstora, še vozit se ni začel, pa že popravlja ;).

Winter project car za poletno sezono torej :). A registriral si jo že?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

thundercat

Ne bom registriral pred 15. marcem. Do takrat pa kaj posravfam.

amipick

Si se že preselil v garažo,ali te ima žena še rada?
CITROEN-CX
CIMOS-Dak