Moja oranžna Diana

Začel/a thundercat, Januar 18, 2014, 07:08:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

thundercat

Citat od: amipick;176844Èojko-to ni GS,nima filtra takoj za rezervarjem,ampak na šasiji spredaj pod motorjem ali pred karburatorjem.

Dobrodošla tudi ta informacija. :BigThumbs:
Èlan Citroen klub Slovenije

Čojko

Kam pa ga je Citroen montiral?
Kot mi je poznano nikoli med pumpo in karburator, pa tudi vodoravno ležeč naj bi bil.

biga

Primerno mesto za bencinski filter. Vidi se ga točno pod levim žarometom, vendar še ni pritrjen v profil šasije.

gule

Citat od: biga;176855Primerno mesto za bencinski filter. Vidi se ga točno pod levim žarometom, vendar še ni pritrjen v profil šasije.

Tudi jaz sem ga na amiju tam vgradil...

saxovts

samo tudi če ga daš med pumpo in vplinjač nebi smelo biti problema katra ga ima na takem mestu originalno, sam ga sicer vgradim pred pumpo :)

Mike666

Saj tudi ni problema. Èe že, pol se pritisk razbremeni ne pa poveča, saj je filter večji fi ne pa majnši..Je pa res najboljše tam na šasiji, kjer mislim da so tudi bili predvideni. Jaz ga mam sam doli. Pa še za zamenjat je lažje.

thundercat

Bom dal na šasijo filter za ziher.

Mogoče kdo ve, se dobijo pri nas adapterji za H4 žarnice ?

Mislim zamenjat iz navadnih ki so sedaj.

jumper1

maš žarnico h5 pa ne rabiš adapterjev

sušo

Halogenke ti bojo skurle parabole.
Se pa, men se zdi, dobi tud parabole za halogenke.

Zeko124

Jaz nebi tlačil h4 v Diano. Moti nasproti vozece in tudi nekak čudno zgleda za moje pojme. Meni osebno na a seriji so še vedno najlepse rumene r2.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

Točno tako. Pri biziju dobiš 3 navadne rumene žarnice za 10 EUR, ki bodo še posebej lepo pasale na oranžno dijano.

thundercat

Ok, hvala za nasvete.:BigThumbs:

Še eno vprašanje: kje v LJ imajo največjo izbiro avtotapet za tapiciranje notranjosti okoli stranskega stekla zadaj in vratnih panelov ? Sedaj je vse golo pa bom tudi to uredil.

thundercat

Danes sem dal šunke sušit ...

thundercat

Nadaljevanje dela...

garac

vsa čast, samo tako naprej, sicer se mi tvoja diana ni zdela slaba, sedaj bo odlična
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/