Moja oranžna Diana

Začel/a thundercat, Januar 18, 2014, 07:08:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

thundercat

Res je bolj cviček barva, čeprav sem v mešalnico nesel original cimosovo kodo barve in bi morala biti bolj v rjavi poudarek. Ni jim pač ratalo.

Zadnjič sem od kolega odkupil eno platneno streho, ki je bila razlimana in sem danes očistil ostanke lepila po spojih okoli gumice. Žalostno je to, da je nekdo hotel lepiti tkanino z sekundnim lepilom. Katastrofa ! :breaking_pc:

Po treh urah kirurškega dela sem spoje vendarle očistil stare nesnage, sedaj me pa zanima kakšno elastično lepilo mi predlagate za leplenje teh spojev in prečk ?
Sam sem mislil z Neostikom ??
Èlan Citroen klub Slovenije

garac

æe bi imel cerado, se dobi za 100e na našem trgu zelo kvalitetno izdelana streha
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Citat od: garac;177711æe bi imel cerado, se dobi za 100e na našem trgu zelo kvalitetno izdelana streha

Daj ti to malo več povej o tem. Bi rabil belo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Moja strehca je original, spodaj ima tkanino.

Tudi mene zanima kje se dobi pri nas tisto za stotaka.

thundercat

Danes sem zlepil streho z Neostik-profi. Menda bo dobro, upam.

CEPETKO

Upam da je ne boš potem ko boš vse porihtal prodal kot si AX-a.
Citroen - kreative tehnoloži.

krka964

Profiči ! Svojo diano sem tudi z neostikom lepil, pa je zdržala. Za po suhem bo gvišno ! Mislim pa, da je potrebno zadeve stisniti v primež, kar si najbrž tudi naredil.

Tiki

Kolikor spremljam, se mi dozdeva da bo to ena lepših Dijan =))
Samo tako naprej!
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

thundercat

AX a sem prodal zaradi Dyane, ker ne zmorem toliko registracij. Dyana bo seveda pri hiši, je ljubljenček ki bo prisotna tudi na Citroen srečanjih. :BigThumbs:

Naslednji teden jo končno dobrim od kleparja. Komaj cakam. Kar nekaj dela bo še...do vožnje.
Streho sem seveda na spojih obtežil ko je bilo polimano.

gule

Neostik je zelo dobro lepilo...edino zahteva časovno strpnost pri leplenju...pa seveda obe strani namazati z lepilom, pustiti nekaj minut in pol vse stisnati skupaj...

thundercat

Citat od: gule;177852Neostik je zelo dobro lepilo...edino zahteva časovno strpnost pri leplenju...pa seveda obe strani namazati z lepilom, pustiti nekaj minut in pol vse stisnati skupaj...

Je že narejeno, pa dobro zgleda zaenkrat. :BigThumbs:

Danes sem treniral poliranje kroma.
Preizkusil sem Sonaxovo pasto, pa imam filing da je isto kot prej.  Še najbolj sem se namučil z odstranjevanjem črne nalepke iz odbijača. V eni roki fen, v drugi roki nalepka ki jo vlečeš, pa odbijač nekje med zobmi...

garac

purol je zakon za alu in podobne dele, za odbijače je morda pregrob?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Po slikah sodeč bo ena lepših.
Dober je za kogar je ...

sasaljut

Si poskusil z Coca colo!?  :)

Zeko124

Na spoliraj.si imas neko zavbo za poliranje kroma od Chemical guys, je draga ampak baje naj bi bila dobra. Sonax je hobby program. :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si