Moja oranžna Diana

Začel/a thundercat, Januar 18, 2014, 07:08:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Citat od: amipick;178450Vse lepo in prav,ampak če ti je steklar odrezal ogledala,ne boš videl tako kot prej.Ker navadno ogledalo je ravno steklo,avtomobilska ogledala pa so rahlo izbočena,da vidiš večji kot.
Èe je pravi steklar ima tudi izbočena ogledala. Meni je Vižintin v KP pred leti eno tako za Amija zrezal za neko simbolično ceno. Sem mu prinesel eno originalno v dveh delih in je v 5 minutah naredil novo.
Tako da, če rabiš,....

thundercat

Citat od: Èojko;178474Èe je pravi steklar ima tudi izbočena ogledala. Meni je Vižintin v KP pred leti eno tako za Amija zrezal za neko simbolično ceno. Sem mu prinesel eno originalno v dveh delih in je v 5 minutah naredil novo.
Tako da, če rabiš,....

@čojko, ti javim. Sedaj za 2 meseca nočem več imeti opravka z temi ogledali, sem se namučil ko vrag z tesnilom. Uh...

Mene je pa "upalu" steklar za 20 eurov. Pa mehankar je vzel tut 20, ko sem mu nesel polosi da je manšeti zamenjal in namazal. Manšeti in objemke sem imel sabo. :breaking_pc: To je "bandasakraminska".

Danes sem zrihtal hlajenje diskov, ker sem zadnjič dobil pločevinasta kosa.
Sem se malo igral in pobarval v "cviček" odtenek.:BigThumbs:
Èlan Citroen klub Slovenije

ModelJT

Kaj to je original? Tole bi pa tudi jaz dal gor če se kje da dobit.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Samo 20 za menjavo manšet?  Pol ti je tak malo. Saj ni čudno da vas mehaniki nimajo radi ko pa bi vsi radi zastonj. Pol pa si sam zamenjaj saj ni neka znanstvena fantastika.

garac

seveda je original, lahko tudi nove naročiš
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

thundercat

Citat od: Mike666;178500Samo 20 za menjavo manšet?  Pol ti je tak malo. Saj ni čudno da vas mehaniki nimajo radi ko pa bi vsi radi zastonj. Pol pa si sam zamenjaj saj ni neka znanstvena fantastika.

Bi zamenjal sam, pa nimam tistih klešč za stisnit objemk.

Pleh za hlajenje diskov je pa original.:BigThumbs:

jumper1

Ja klešče pa stanejo 15€ samo ne vem točno je neka spletna trgovina z avtodeli

Zeko124

A se te hladilnike sploh splača gor dajat?

Al pa si zmontiraš od Amija enojni sistem pa nimaš problemov :)? Hehe...

Resno sprašujem, če ima kdo izkušnje, ko smo že pri tem :) :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Mike666

Jaz jih mam gor in delujejo kot treba. Preverjeni so bili že pri spustu iz Avstrijskih alp pri spustu v Monako in zadnje pri spustu iz Vlašiæa v Travnik in kontra. ;)

gule

Citat od: Mike666;178533Jaz jih mam gor in delujejo kot treba. Preverjeni so bili že pri spustu iz Avstrijskih alp pri spustu v Monako in zadnje pri spustu iz Vlašiæa v Travnik in kontra. ;)

I opet ove godine...čaka te prdsednikova kčer...:BigThumbs:

dami

20-tica za menjavo manšet morda res ni pretirano, ampak če prineseš
demontirane pol-osi in jih položiš na mizo, bi bilo lahko tudi ceneje.
Glede na slovensko folkloro, dvomim, da je bilo z obračunanim davkom.

thundercat

Citat od: dami;17854920-tica za menjavo manšet morda res ni pretirano, ampak če prineseš
demontirane pol-osi in jih položiš na mizo, bi bilo lahko tudi ceneje.
Glede na slovensko folkloro, dvomim, da je bilo z obračunanim davkom.

Prinešeno je bilo na mizo, kot praviš, 5 minut dela. Hudo je to, ko človeka poznam 25 let in je sovaščan, pa ti tolk vzame. Ma, ko jih je...

thundercat

Danes je sledila montaža izpušnega lonca in povezavi za vroč zrak.
Sem zamenjal tudi gobici na loputi. :BigThumbs:

garac

vse si lepo uredil, samo še vzvod prestavne ročice ni pobarvan
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Ja pol pa si klešče kupi ;) ali še ti skoz ne kapne zakaj je 20€. Jaz bi še te več skasiro.