Moja oranžna Diana

Začel/a thundercat, Januar 18, 2014, 07:08:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

thundercat

Sonax je res kar nekaj. Za kokakolo pa še nisem slišal ??? Svašta !!!
Èlan Citroen klub Slovenije

MSrougeZX

Priporočam robo iz spoliraj.si...tudi sam uporabljam dosti izdelkov in sem z vsemi zadovoljen.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

thundercat

Citat od: MSrougeZX;177952Priporočam robo iz spoliraj.si...tudi sam uporabljam dosti izdelkov in sem z vsemi zadovoljen.

OK, bom pogledal.:BigThumbs:

thundercat

Danes sem še malo trljal krom kose.  Zoprno delo... če bi se prej domislil bi to podvalil ženi naj trlja, hehe.

Sem pa tude felge prebrusil z šmirglom in pripravil na barvanje.

amipick

Ena zanimivost zate,kot novi lastnik A serije."Krom" na odbijačih,ogledalih in rešetki za zračenje na havbi ne bo nikoli odstopil ali se začel luščiti ker tej deli niso kromirani ,ampak so narejeni iz Prokrom-a.
Temu podatku se ljudje zmeraj čudijo,češ kako je lepo ohranjen "krom".
Rozete luči pa so druga pesem tej deli pa so kromirani in seveda krom z leti popusti.
Btw kot zanimivost.

Že ki vidim,da boš prebarval platišča na novo,naj ti vulkanizer ob montaži gum da lepljene uteži,da ne bo takoj tolkel po sveži barvi z klasičnimi utežmi.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

thundercat

Citat od: amipick;177996Ena zanimivost zate,kot novi lastnik A serije."Krom" na odbijačih,ogledalih in rešetki za zračenje na havbi ne bo nikoli odstopil ali se začel luščiti ker tej deli niso kromirani ,ampak so narejeni iz Prokrom-a.
Temu podatku se ljudje zmeraj čudijo,češ kako je lepo ohranjen "krom".
Rozete luči pa so druga pesem tej deli pa so kromirani in seveda krom z leti popusti.
Btw kot zanimivost.

Že ki vidim,da boš prebarval platišča na novo,naj ti vulkanizer ob montaži gum da lepljene uteži,da ne bo takoj tolkel po sveži barvi z klasičnimi utežmi.

Res so rozete okoli luči najslabše od vsega ostalega leska. Dobra razlaga.:BigThumbs:

Glede vulkanizerja bom pa pozoren na uteži. :BigThumbs:

andraž

Lepo, lepo. Veš da ima barva platišč tudi svojo kodo? AC 140

thundercat

Citat od: andraž;178034Lepo, lepo. Veš da ima barva platišč tudi svojo kodo? AC 140

Vem, hvala. Moje bodo v beli barvi.:BigThumbs:

thundercat

Danes sem hotel zamenjati gumico ki pride okoli vzvratnega ogledala ki je na vratih. Eno uro sem se nekaj matral pa mi ni uspelo.:breaking_pc:
Malo je manjkalo, pa bi vzel macolo v roke.:argue1:

Ima kdo recept, kako to zamenjati ?

Lenko

Èe imaš novo gumico za vstaviti, potem priporočam, da staro z ostrim nožen (olfa,...) zarežeš in najprej odstraniš sprednji del. Ogledalo ti bo potem kar padlo ven. Z vstavljanjem nove je pa malo več dela. Zelo priporočljivo je da sta na začetku dva. Štiri roke se precej poznajo. Začneš s staro nasproti mesta kjer je prekinjena in greš hkrati v obe smeri. Zaključiš tam kjer je guma prekinjena. Pa previdno, da ti ne poči ogledalo.
Veliko sreče.

thundercat

Jutri ponovnim vajo :BigThumbs:

thundercat

Danes mi je končno uspelo sestavit ogledala. :BigThumbs:

Bil sem tudi pri steklarju, da mi je odrezal nova stekla. :BigThumbs:

amipick

Vse lepo in prav,ampak če ti je steklar odrezal ogledala,ne boš videl tako kot prej.Ker navadno ogledalo je ravno steklo,avtomobilska ogledala pa so rahlo izbočena,da vidiš večji kot.
Da se dobit tudi samo steklo preko raznih prodajalcev.
Korajžno naprej!
:emot112:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

thundercat

Ob priliki pa ta prava stekla dam gor, ko dobim.

Naslednji teden končno pride DY obnovljena od kleparja. :BigThumbs:

Zeko124

Ti se pa ne šališ :BigThumbs:, le tako naprej! :emot112:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si