Moja oranžna Diana

Začel/a thundercat, Januar 18, 2014, 07:08:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Haha, še en bolnik med nami. čestitam za super avto.
Barva je čudovita, sedeži so tudi carski. Da jih ne bi menjal slučajno. Malo detajle porihtaj, pa servis naredi če je treba in samo gas na cesto. Letošnja zima je kot nalašč.
Vozi, uživaj in ne išči nepotrebnega dela.

garac

samo na diano, kot pravi vinotoč ne paše tako lepo, kot na spačka "menda"
Pa na zaščito pelji avto, bolje preventiva, kot ... priporočam Krown, tri krone doo, Godešič pri Škl.
Popust za člane cks.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

biga

Vse po čemer sprašuješ, dobiš tudi pri Keži in Sašotu. Preverjeno. Brezskrbno racanje ti želim!

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

sušo

Ja smukec bo za šalthebl če je že treba. Èe je bilo kaj mazano prej se potrudi in očisti vse stran. Se bo lepše pretikalo.
Namest cote zabašeš tenis žogico v cev na požarni steni.

sasaljut

Sprednja original sedeža letnik '77 (in zadnjo klop) imam jaz. Njuna posebnost je da skupaj izgledata kot klop. Malo bi jih trebalo spucat, ali preoblečt. Zamenjam za zadnja sedeža od Twingota 1 novejši letnik( z ločljivimi vzglavniki) .

amipick

Da boste vedli vsi-gumi cevi za odvod zraka od Burton NE PAŠEJO na dyano.So narjene za 2cv,za jih montirat na dyano ti požrejo živce,ker luknja lonec-blatnik pri dyani ne stoji enako kot pri 2cv.
Burton ima večinoma kvalitetno robo ni pa vsemogočen.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

garac

ah, u q*ac pa Burton, k*inac ga gleda
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Pa vzameš dve prazni flaši od lhm-a in kvit...

thundercat

Se bom že znašel glede tistih manšet. Itak moram naročit še eno za polos, ki je počena.
Gledal sem še nosilčke na zadnjih blatnikih, ki so privijačeni na šasijo. Eden je odslužil, pa nameravam naredit iz RP-pločevine. Tam pridejo tudi menda zavesice gor.
Èlan Citroen klub Slovenije

Mike666

Jaz mam odrezane plastične flaše od radenske. Funkcionira že leta in leta.

gule

Citat od: Mike666;175695Jaz mam odrezane plastične flaše od radenske. Funkcionira že leta in leta.

Eh jaz sem imel enkrat od mineralne, sicer od Kiseljaka, pa je začelo malo topit, zato sem predlagal lhm...

Ja pa verjetno Radenska ima debelejše plastenke...:BigThumbs:

Čojko

Tu malo prečekiraj http://www.franzoesische-klassiker-shop.de/epages/63117739.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/63117739/Categories/Citroen_2CV_AK_Acadyane_Dyane_Mehari/Heizung
Ima vse živo in za različne stare Citroen serije, ter obenem še korektno pove kam kaj paše da se ne zaj*** Dostava hitra,...

Mike666

Gule maš prav ja. Ma debelejšo plastenko, zato pa po moje tudi drži tak dolgo. Ker sem me tiste papirnate kao riginal pa so par deževnih dni zdrčale pol pa adijo kekec.

gule

Citat od: Mike666;175771Gule maš prav ja. Ma debelejšo plastenko, zato pa po moje tudi drži tak dolgo. Ker sem me tiste papirnate kao riginal pa so par deževnih dni zdrčale pol pa adijo kekec.

Ja, sam mam včasih občutek, da midva brez veze prdiva tja v tri dni, ker so sami experti okoli in bog ne daj kakšne improvizacije na prekucanih avtih ustvariti...:BigThumbs: